Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנה חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום התקנתי את המערכת סופסוף

התכנון המקורי שלי היה להתקין מערכת בלי סאב (בגלל צורך במקום בבגאז')

אבל אחרי שהבנתי שבאס טוב זה לא התחום של הרמקולים שקניתי

התייעצתי עם ד"ר סאונד (אריק) בירושלים לגבי סאב איכותי וקטן (לא מחפש באסים חזקים),

ולאחר בדיקת כמה אופציות הוחלט להוסיף סאב אקטיבי של אינפיניטי.

אז מה היה לנו שם

ר"ד: Pioneer DEH-P7600MP שכבר היה מותקן באוטו

קומפוננטס: Infinity Reference REF6000CS

http://www.infinitysystems.com/caraudio/product.aspx?ProdId='REF6000CS'&Ser=REF&Cat=COS

אחוריים: Infinity Reference REF9603I

http://www.infinitysystems.com/caraudio/product.aspx?ProdId='REF9603I'&Ser=REF&Cat=MEL

שניהם נרכשו בצ'יפר

מגבר:

JBL GTO75.4

http://www.jbl.com/car/products/product_detail.aspx?prod=GTO75.4&ser=GTS&cat=AMP

מהדיוטי פרי (שהוא בעצם עיקב את כל ההתקנה, בגלל שנגמר להם המלאי לפני 3 שבועות,

אבל בשבוע שעבר כבר חזר למלאי, ואתמול הוא הגיע אליי)

סאב אטיבי: Infinity Basslink X

http://www.infinitysystems.com/caraudio/product.aspx?ProdId='BASSLINK+X'&Ser=BSL&Cat=PSU

שנרכש במקום

אחרי שכל זה נסגר עם הד"ר אתמול בערב, התייצבתי היום ב8 וחצי בבוקר להתקנה, שארכה כ8 שעות.

ההתקנה הייתה מאוד מקצועית לדעתי, נבנו הגבהות פשוטות לקומפוננטס כדי שיתאימו לחור של ה5X7 שקיים בדלתות,

הותקנו כבלים של Audiobahn, הכל הותקן מאוד אסטטי נקי ומסודר.

רוב הזמן עבדו על הרכב 2 מתקינים במקביל למרות מספר הלקוחות הגדול שיש במקום בימי שישי,

והכל הותקן בדיוק לפי השגעונות שלי (הוספת מתג לשליטה על האנטנה החשמלית, מיקום הRemote של הסאב ועוד כל מיני שטויות שלי).

אחרי סיום ההתקנה נכנס הד"ר לכוון את המערכת (כיוון ראשוני בלבד עקב קוצר זמן, ביום ראשון נמשיך)

לגבי הרכיבים שהותקנו: אין לי כל כך בסיס להשוואה אבל בסה"כ אני מאוד מרוצה,

ה6X9 נתנו אצלי יותר באס מאשר ברכב ששמעתי אותם לפני שקניתי (אולי בגלל ששלי 5 דלתות וההוא 4)

הסאב נותן באס מאוד מדוייק ולא נמרח, גם בחצי עוצמה הוא מספיק חזק בשבילי (לא אוהב באס חזק מדיי).

בנוסף הוא מאוד קטן ולכן כמעט ולא תופס מקום בבגאז'.

הסאב הזה ענה בדיוק על הדרישות שלי של סאב קטן ואיכותי , ממליץ עליו בחום לכל מי שיש לו דרישות דומות.

תודה לד"ר סאונד (אריק) על הייעוץ, האדיבות וההתקנה המקצועית.

Mazda Lantis F

פורסם

לא יודע בדיוק כמה ליטר התיבה של הסאב

הוא מגיע בקופסא סגורה עם מגבר מונובלוק מובנה בקופסא

לפי המידות שלו אני חושב שכל הקופסא הזאת היא בערך 25 ליטר

מחירים:

ר"ד 1400

קומפוננטס + אחוריים 1600 (מצ'יפר)

מגבר 870 (200$ מהדיוטי פרי)

סאב+התקנה של כל המערכת כולל הכל 3300

Mazda Lantis F

פורסם

לא הבנתי למתקין שילמת 3300 שקל עבור התקנה + חיווט וסאב ?

אני לא יודע איזה סאב זה, אבל אם הוא לא יורק יהלומים...ומוסיף 50 כ"ס להספק, נראה לי מ-א-ו-ד יקר.....

פורסם

מדובר פה על....

1. 8 שעות עבודה

2. קיט חיווט

3. תיבת תהודה

4. סאב

5. הגברה לסאב, (אקטיבי)

אם הסאב+הגברה+תיבת תהודה, עולה 2500 שח, גם אז היית שואל אם הוא יורק יהלומים?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

למען האמת שכן, מדובר פה בסאב קטן לדבריו, עם עוצמה חלשה מה שאומר שלא מושקע שם איזה מונובלוק באלפיים שקל, אלא משהו צנום וצנוע,

אבל כמובן שאולי אני טועה...מי יודע....

פורסם

אז אם הייתי רוכש, מוצר של BRAX, עם הספק נמוך, וממברנה קטנה.

זה אומר שביצעתי רכישה לקוייה ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

איך אתם קובעים אם זה יקר או לא ?

לבחור יש תקציב, הוא בחר את הטוב ביותר עבורו.

יכול להיות שאתם היתם הולכים לתחנה המרכזית, ועושים שמה התקנה "מקצועית"

הבחור העדיף לשלם ממיטב כספו, על המוצרים, על העבודה, להפקיד את הרכב שלו בידיים של מישהו שיודע מה הוא עושה, לרכוש מוצרים ברמה שמתאימה לו, ולכספו.

אני לא מבין למה אתם שופטים נושא כל כך פרטני.

לא מדובר פה על עלות של מוצר במקום אחד, לעומת מקום אחר.., מדובר פה במצב מאוד פרטני

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

שי אמרתי שלי זה נראה יקר

תראה אני לא יודע כמה המגבר עולה ועד שלא נדע לא נוכל להגיד עם ההתקנה יקרה או לא.

לקחו לו 3300 שזה בהחלט לא זול

ואני עדיין חושב שמוצרים אין בעיה לקנות בקומבינות

אבל ההתקנה זה הדבר הכי הכי חשוב וצריך לשלם כמה שצריך

שוב אולי אני לא מעריך נכון את המחיר של הסאב וזה מה שמבלבל אותי במחיר

כמה אתה חושב שסאב כזה עולה ?

פורסם

אין לי מושג כמה הוא עולה,

וזאת בדיוק הנקודה, גם לכם אין שמץ של מושג כמה הוא עולה.

אז למה לבוא ולבן אדם , ולספר לו שאתם מאמינים שזה יקר ?

זה מאוד מטעה ויכול מאוד "להרוס" לבחור את המצברוח מהרכישה ...

זה אחד הדברים הכי שפלים שניתן לעשות ..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
תתחדש!!!

מה עם תמונות של ההתקנה?

תשכילו .... ! :)

THATS THE SPIRIT !

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

לגבי הסאב, אני יודע, הוא יחסית יקר, אבל הוא מאוד איכותי, 200RMS שזה אולי קצת בשביל סאב, אבל מספיק בשבילי, לא מחפש SPL. חוץ מזה שיש בו גם מגבר מונובלוק Class D 200WRMS אני לא ראיתי אותו בכלל בשום מקום בארץ, וגם אצל ד"ר סאונד זה מוצר חדש. (אני חושב שאני הראשון שמתקין את זה אצלו)

לפרטים של הסאב אתם יכולים להסתכל פה:

http://www.infinitysystems.com/caraudio/product.aspx?ProdId='BASSLINK+X'&Ser=BSL&Cat=PSU

התמחור של המוצרים אצל ד"ר סאונד הם מאוד מאוד מאוד גבוהים, אבל אם אתה קונה אצלו כמה דברים ועושה התקנה הוא עושה לך דיל עם מחיר סביר מאוד.

אם תיכנס לשם ותשאל כמה עולה הסאב הזה יגידו לך 3500

המחיר שמופיע על הRCA של Audiobahn שהותקנו אצלי הוא 890 ש"ח, ל2 זוגות (ואצלי יש 3)

אני יודע שזה מחירים מופקעים, אבל ברגע שעושים אצלו גם את ההתקנה והכל אז אפשר לסגור איתו על מחיר טוב.

Mazda Lantis F

• תוכן חדש...