Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הם יכולים לחפש גם לפי שם משפחה - הבוקר בדקתי והחבילה שלי לא נמצאה, בכל אופן המספר שלהם הוא 03-6303333 וכשעונה המענה הקולי תלחץ 2, תהיה סבלני כי הם לא עונים מיד.

איציק.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מזל טוב איל באיזה דואר מדובר?

שאלתי את הפקידה במספר הזה היא לא מצאה לפי שם אבל לפי מס'חבילה היא אמרה שהיא תוכל לברר(מה שבינתים אין לי) אחשיוו היא אמרה שמשלוח ימי זה בדרך כלל 3 חודשים(נשארו עוד 2-3 שבועות) גם אם אמרו שזה יקח 6 שבועות

פורסם

יש לי הודעה חשובה-זה הגיע

היום הגיע מכתב מהדואר לבוא לקחת תחבילה (נלקחה) מסתבר שהחבילה הגיע עוד ב15/11

אבל המכתבים שנשלחו אלי לשם לקיחת החבילה לא הגיעו עד היום

עכשיו קרה משהו מאוד מפתיע לא נשלח אלי תופס של המכס ולא שילמתי מכס אין לי מושג איך זה קרה אבל זה קרה ואני מאושר מאוד

ועצה שלי אל תמהרו לקטול דברים עד תחילת הבוקר אני היתי מבואס רצח וחשבתי שהחבילה כבר לא תגיע ושקרה משהו והיום וכעבור כמה שעות................

• תוכן חדש...