Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בניה - איך קובעים מיקום לסאב?

Itch
שימו לב! השרשור הזה בן 7274 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

תתחיל מזה שתסיים לבנות את התיבה ואז תמקם אותה.

תשחק - ממברנה פונה תא הנוסעים,פונה הפוך,מופנית למעלה וכו'.

או שלא הבנתי את כוונתך - אתה מתכנן לעשות איזו בנייה מיוחדת כך שלא יתאפשר משחק?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תתחיל מזה שתסיים לבנות את התיבה ואז תמקם אותה.

תשחק - ממברנה פונה תא הנוסעים,פונה הפוך,מופנית למעלה וכו'.

או שלא הבנתי את כוונתך - אתה מתכנן לעשות איזו בנייה מיוחדת כך שלא יתאפשר משחק?

התכוונתי לבניה שכוללת מקום למגברים וסאב. כלומר, התחלתי לחשוב אם אפשר לעשות בניה אחרת באוטו שלי, כזו שתשלב את הסאב בתוכה, במקום בתיבה הנפרדת בה הוא נמצא כרגע. היות שחשיבות התיבה היא עליונה, תהיתי כיצד בעצם מתכננים בניה כזו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סליחה. עייפות של הלילה. הכוונה היתה למגברים, לא רמקולים. הרמקולים יישארו על המדף האחורי. מדובר אפשרות לבניה, צנועה, בה יורכבו המגברים והסאב, שמוצמדת למושבים האחוריים. העניין הוא שבניה כזו היא בעצם התיבה עבור הסאב, אולם אינה נראית בשום צורה סטנדרטית או עונה לחישובי נפחים ופרופורציות.

השאלה היא כיצד מתקינים שעושים בניות (לא פלטות) מתייחסים לכך, או שבעצם הם פשוט מתייחסים לעיצוב, והסאב לא נשמע אופטימלי בקונפיגורציה כזו, בוודאי לא כמו שהיה נשמע לו היה נשאר בתיבה מקורית או אחרת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא התעסקתי עם בניות סטייל אייל אם זו הכוונה אך אני משאר כי בונים את התיבה (בצורה הפשוטה שנוחה) ועל זה מוסיפים את כל "הבנייה" שמסביב.

כך הסאב רואה נפח כלשהו רצוי ואתה רואה בנייה מעוצבת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עם הבנייה תיהיה נכונה ותחשב טוב את הנפח של התיבה ואת הרץ שהיא מכוונת

אין קשר איפה הסאב ישב...( כמעט ואין מצב שהאוזן האנושית תשמע הבדל - וחברה אני לא מדבר על הבדל פסיכולוגי שיש אוו פה לכולם )

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל בניה שמשלבת עליה סאב+מגברים ושאר רכיבים מתייחסת לנפח שהסאב צריך.

ואם תנסה להבין איך הבניות האלו נראות "מאחורי הקלעים" אתה תבין על מה מדובר.

לדוגמה:

63-062.jpg

63-064.jpg

63-068.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

itch, לפי השאלה שלך אני יכול להסיק שאני יודע מהיכן מקורה..

לתיבה מקורית של הסאב אין השלכה "מיוחדת" לגבי עבודתו .. הנושא החשוב פה זה הנפח אויר שהאלמנט יראה.

אם תתאים את הבנייה שלך, לנפח האויר שהסאב אמור לראות .. אתה לא תגרע מהביצועים שלו ...

עוד נושא שלא נגעו בו .. החיבור של המגברים על המבנה של הסאב, הוא לא בריא ..

אם בפועל יקרה משהו למגבר כתוצאה מהויברציות, אינני יכול לענות..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 7274 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...