Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקיצור אם אתה בא לקנות אוטו ואתה רואה שהייתה שם מערכת והוציאו אותה, אל תתקרב לאוטו... (די בטוח שפירקו לו את הצורה איזה כמה פעמים)

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא יכולתי שלא להגיב!!! כמה שטויות אפשר לכתוב ולמרוח על פני עמודים שלמים.מישהו כבר כתב לפני ותרשו לי להצטרף אליו פפפחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גדוללללללללללללללללל.

פורסם
לא יכולתי שלא להגיב!!! כמה שטויות אפשר לכתוב ולמרוח על פני עמודים שלמים.מישהו כבר כתב לפני ותרשו לי להצטרף אליו פפפחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גדוללללללללללללללללל.

תמיד טוב לקרוא וללמוד מתשובות מלומדות של אנשים משכילים.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
תמיד טוב לקרוא וללמוד מתשובות מלומדות של אנשים משכילים.
האמת היא שדבריי לא כוונו כלפיך, אבל מין הראוי שבאמת תלמד קצת הבנת הנקרא ולא פחות חשוב קצת עיברית כי לא בדיוק הבנתי מה זאת המילה"להשים".
פורסם

הפח המדובר ברכבי סדאן אינו חלק מן השלדה. אם הוא נחתך, אין בכך ירידת ערך. יתכן שיהיו אנשים שיראו שהפח הזה נחתך ויאמרו כמה מלים לגבי זה, אבל הסיכוי שמכון בדיקה יאמר שיש להוריד ערך על פגיעת שלדה בשל חיתוך בפח הזה בשביל רמקולים מסתכל על האפס בלבן של העין.

האם מישהו מהטוענים שיש בכך ירידת ערך באמת נתקל בטופס בדיקה של מכון שהתייחס לכך או בדו"ח שמאי?

פורסם
אנשים(!)

כך נראית שילדה סטנדרטית של רכב, ואין קשר בין הפח של הרכב (כל פח לצורך העניין) לבין השילדה.

אלון - תפסיק לקשקש פה על ירידות ערך כי זה לא נכון.

קאראסו... מצאת לתת דוגמא... :roll:

גל

סתם נק' שלא קשורה לדיון אך את השלדות מהמבנה הזה כבר ממש הרבה זמן לא ייצרו...

פורסם

אם אתה מוסיף נקודה לפחות שתהיה נכונה...

שלדת סולם ע-ד-י-י-ן מיוצרת בכל הטנדרים, ברוב המסחריות, ואפילו הלנד קרוזר של טויוטה מה קוראים אותו פראדו, נושא אותה, או יותר נכון היא נושאת אותו אפילו עכשיו בשנת 2005 למה ? אמממ כי היא בעלת פיתול טוב יותר, מסייעת הרבה יותר בעבירות שטח ונותנת אפשרות לבצע בואדי ליפט לטובת צמיגי שטח גדולים...

פורסם
בקיצור אם אתה בא לקנות אוטו ואתה רואה שהייתה שם מערכת והוציאו אותה, אל תתקרב לאוטו... (די בטוח שפירקו לו את הצורה איזה כמה פעמים)
הרבה זמן לא ראיתי תשובות כאלה מפגרות

עם כול הכבוד לך בנאדם אני לא יודע מה ניסגר איתך

ועם כבר הזכרתם את יוסי אלפין

אז יש רק דברים טובים ללמוד ממנו...בנאדם עם ידים זהב

פורסם

כמה ויכוחים!

לא ציפיתי לזה

בכל מקרה...

אז יש לי עוד שאלה קטנה

אם אני קונה רמקולים 6*9 אני לא מקבל הגבהה ?

ואם לא אז איפה אני עושה הגבהה?

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם
אם אתה מוסיף נקודה לפחות שתהיה נכונה...

שלדת סולם ע-ד-י-י-ן מיוצרת בכל הטנדרים, ברוב המסחריות, ואפילו הלנד קרוזר של טויוטה מה קוראים אותו פראדו, נושא אותה, או יותר נכון היא נושאת אותו אפילו עכשיו בשנת 2005 למה ? אמממ כי היא בעלת פיתול טוב יותר, מסייעת הרבה יותר בעבירות שטח ונותנת אפשרות לבצע בואדי ליפט לטובת צמיגי שטח גדולים...

צודק - כוונתי הייתה בפרטיות. אך את זה לא ציינתי... כנראה השעה...

פורסם

עוד נקודה חשובה, הגבהות יכולות לסרס את היכולת של הרמקול להפיק באס..

אז אם אתה בונה על האלמנט שיפיק לך באס כמו שצריך, יש סיכוי טוב שזה לא יהיה המצב..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

מה הדבר הכי טיפשי ששמעת , ולמה זה לא כך ? :)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
מה הדבר הכי טיפשי ששמעת , ולמה זה לא כך ? :)

כשאתה מחבר עם הגבהה זה כאילו חיברת ישירות למגש ואין שום הבדל.

אני מוכן לחתוך את ה 801X שלי עם דיסק לשניים אם תוחיך אחרת.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...