Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על KICKER COMP-VR

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן רכשתי בשבוע שעבר זוג סאבים מהסדרה הנ"ל.

שמעתי בעבר זוג שכזה עובד והתרשמתי לטובה מאוד, למרות שהיתה בעיה אחת ידועה בקייקרים שהיא החיבורים בין המתח לסליל אשר במאמץ גבוהה נוטים להתנתק מה שמצריך הלחמה מחדש. ואני מקווה מאוד שזה נפתר בדגמים החדשים ואם לא.. אז לא נורא :) .

בכל אופן רכשתי את הנ"ל לאחר שרציתי להשתדרג מזוג הפאנצ' HE שברשותי.

ובכן הסאבים נכנסו לתיבה שבה היו הפאנצ'ים לפני כן שהרי היא מתאימה למידות. (לכל יחידה 1CUF)

הבאס שהסאב הזה מפיק הוא שונה בצורה מאוד ברורה מהסאבים של רוקפורד שהיו לפני כן, זה בה לידי ביטוי במיוחד בתדרים שהסאבים נותנים, משום מה הוא יורד יותר נמוך וזה מורגש בצורה ניכרת.

מי שאוהב את התדרים הנמוכים יאהב את הסאבים הללו. הם עושים את העבודה הזאת בצורה נפלא.(וכל זאת למרות התיבה הקטנה יחסית ואטומה).

כמו כן הסאבים עובדים כרגע על מגבר 501BD שמספק להם בערך 3\2 מההספק שהם יכולים לקבל. מה שאומר שהם לא בניצול מקסימלי ואני חייב לציין שלא צריך יותר מזה!.

אני מאוד ממליץ למי שחושב לרכוש סאב בזמן הקרוב לחשוב על הסאבים הללו. היו לי בעבר כבר זוג של קייקרים מהסדרה היותר נמוכה אבל הם היו סבירים , לאחר ששמעתי את הזוג הזה התרשמתי מאוד ממה שהם נותנים.

http://www.kicker.com/ShowPage.cfm?filename=compvrsub.html&menu=SUBWOOFERS

קישור לאתר של קייקר עם מפרט על הסאב הנ"ל.

כמו כן חשוב לציין כי כל סאב הינו 400 וואט RMS בעל 2 סלילים , ניתן לבחור בין 2 ל 4 אוהם. צריך לחשוב טוב טוב בעזרת מה הסאב יוגבר על מנת שיהיה ניצול מקסימלי ע"י המגבר.

לדוג' אצלי לקחתי זוג סאבים כאשר הם בעלי סליל 2 אוהם, כאשר מגשרים כל סאב, הוא יהפך ל 4 אוהם (גישור בתוך הסאב.. יש באתר MANUAL שמסביר את הנ"ל למי שלא מבין) מה שאומר שחיבור של זוג כזה יוריד את המגבר ל 2 אוהם.

שוב תיקחו הכל בחשבון.

כמו כן המחיר שהקייקרים היום נמכרים בארץ הם מחירים מאוד סבירים ולא יקרים כל כך לתמורה הרבה שהסאבים הנ"ל נותנים.

יום טוב.

פורסם

אח..עידן עידן עדיין אני לא מעקל שהשתחררת :shock:

המון מזל טוב על הסאבים החדשים מקווה שאתה מבסוט מהם

ויאללה תקנה את ה 1001BD שנוכל לראות כמה תוציא במדידות הבאות.

פורסם
1200 + -
אפשר בהרבה יותר זול :)... איזור ה 700-800 אפשרי להשגה.

ותודה אורון.. מקווה שאתם לא נחנקים ביחידה... בעצם אני יודע שאתם כן אבל למי כבר איכפת ? אני בחוץ! :) .

פורסם

לגבי ההספק המקסימלי מול תפוקה - אין ממש קשר.

אתן דוגמא : שיבא. הספק נידרש למהלך מקס' בתיבה של 40 ל' הוא 250 RMS. ששונה מההספק שהוא מסוגל להתמודד איתו.

ככלל - ההספקים משתנים עבור נפחי תיבה שונים.

נסה לברר איזה הספק דרוש למהלך מקס' עבור גודל תיבה כמו שברשותך.

פורסם
ובכן רכשתי בשבוע שעבר זוג סאבים מהסדרה הנ"ל.

שמעתי בעבר זוג שכזה עובד והתרשמתי לטובה מאוד, למרות שהיתה בעיה אחת ידועה בקייקרים שהיא החיבורים בין המתח לסליל אשר במאמץ גבוהה נוטים להתנתק מה שמצריך הלחמה מחדש. ואני מקווה מאוד שזה נפתר בדגמים החדשים ואם לא.. אז לא נורא :smile:

תתחדש עידן.

לגבי ה"בעיה" שהייתה קיימת בקיקר, מדובר על דגמי Comp הישנים, ולא על החדשים CompVR.

ביררתי את זה עוד לפני שקניתי לעצמי את הסאב.

גם אני מרוצה ממנו, מומלץ.

אורן.

• תוכן חדש...