Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גניבת רכב מהמוסך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בבוקר, הפקדתי את רכבי הצמוד (לאנסר 2005 מליסינג) בידי חברת הליסינג לצורך טיפול 45,000 מאוחר מעט (47,500 אבל מי סופר, ולי זה עולה יותר, באחריות).

דאגתי להוציא מהרכב את הבוקים החדשים שקניתי, ואת גלאי הרדאר. מה ששכחתי להוציא מהרכב, היו המפתחות שלי, רשיון הנהיגה, ותיק עם הרבה כביסה מלוכלכת וזוג נעלי NIKE חדשות. היו ברכב גם הרבה מסמכים רפואיים, אבל יש עותקים שלהם אצל הרופאים.

בשעות הצהריים המאוחרות התקשר אלי מנהל סניף הליסינג, והודיע לי שהרכב נגנב מהמוסך (מוסך מיצובישי ברח' השחם בפ"ת).

צילינדרים בדלתות בדירה שלי ושל ההורים שלי כבר החלפתי (החברה שלי מממנת), אבל עושה רושם שצריך להחליף גם את כל מנעולי הסורגים של טרלידור.

מה דעתכם לגבי היכולת שלי לתבוע את העלויות הללו מהמוסך (לא רוצה להתעלק על החברה), וכמו כן, את שווי הנעליים והבגדים שהלכו? זה מוסך יבואן מסודר, ולא איזה חאפר שהליסינג הולכים אליו כי זה זול.

וכאן גם המקום לציין לטובה את אלדן שדאגו לרכב חילופי במהירות הבזק.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רק רגע...

היום בבוקר הפקדת את הרכב במוסך - וכבר בצהריים הודיעו לך שהוא נגנב ?

איך לעזאזל רכב נגנב מהמוסך, באמצע יום עבודה ?!

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
רק רגע...

איציק

בצורה נורא נורא פשוטה: כשהגנב הוא אחד מעובדי המוסך(וכן אפילו שזה מוסך מסודר ומורשה ולא איזה חאפר, בכל אירגון וקבוצה תמיד יהיה לפחות תפוח רקוב אחד!)
פורסם
רק רגע...

איציק

בוקר טוב איציק. תופעה מאוד ידועה בקרית אריה. מהמוסך של חבר של אבא שלי נגנבו כבר 3 רכבי ליסינג.

זה קורה בעיקר במוסכים גדולים בימים עמוסים. ברוב המקרים המפתחות נשארים באוטו או על השולחן וכמובן שהקוד רשום על המפתחות.

אתמול גם גנבו מאזדה 3 חדשה ממוסך של בן דוד של חבר שלי בבני ברק (מאחורי תחנת דלק פז), הוא ראה בחור דתי פשוט נכנס לאוטו ונוסע משם. לאנשים היום אין טיפת כבוד או פחד, גונבים כל מה שבא ליד.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

יש לך את כל הזכות שבעולם ללכת עם המקרה לבית משפט לתביעות קטנות, וללכת נגד המוסך, הלך לך רכוש שקנית, מסמכים, מפתחות וכו......!!

Peugeot Partner-II 2005 2.0HDI

פורסם

השאלה היא; מיהם הגנבים בכל המקרים הללו ? (או לפחות ברובם)

האם אלו בני-דודנו שעובדים במוסך ונעלמים איתו (מבלי לשוב כמובן) ? או שמה עוברי-אורח אלמונים שפשוט נכנסים לאוטו ונוסעים ?

נראה לי הזוי לגמרי העניין הזה... :roll:

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
השאלה היא; מיהם הגנבים בכל המקרים הללו ? (או לפחות ברובם)

האם אלו בני-דודנו שעובדים במוסך ונעלמים איתו (מבלי לשוב כמובן) ? או שמה עוברי-אורח אלמונים שפשוט נכנסים לאוטו ונוסעים ?

נראה לי הזוי לגמרי העניין הזה... :roll:

איציק

לא מדובר בבני דודינו אלא בעוברי אורח "תמימים" אשר מטיילים להם כל היום בשדרות המוסכים ומחפשים את הקורבן.

העניין ממש לא הזוי איציק, אני מוכן להראות לך מכתב מיוחד שהפיצה חברת ניו קופל לכל המוסכי ההסדר שלהם שיזהרו מהמכה (כל מוסך שלא מבוטח מן הסתם צריך לשלם את כל השווי של הרכב שנגנב).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

נשמע מפחד כל הסיפור הזה של גניבת רכב מהמוסך..

וזה עוד סיבה למה כדי להשגיח על הרכב שהוא בטיפול או בתיקון, אפילו אם זה כמה שעות .

יוגב

פורסם

נורא פשוט.

המוסכים משאירים את המפתחות והקוד בתוך הרכב או עליו בזמן יום העבודה.

באחת מחברות הליסינג הקוד רשום במקום מסויים בתוך הרכב בכל הרכבים החלופיים. (ביזיון ממש)

ברכב הליסינג האחרון שלי שקיבלתי מעובד אחר שעזב מצאתי בתא הכפפות בין יתר הדברים גם כרטיס של מערכת הקודנית בו כתוב "DO NOT LEAVE THIS CARD IN THE VEHICLE" וכמובן הקוד הסודי.

הוא נסע כל הזמן עם הנ"ל בתא הכפפות.

אנשים לא שמים לב לדברים בסיסיים...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אמנם הקוד לא היה רשום ברכב, אבל הוא היה רשום בכרטיס העבודה של חברת הליסינג. בכל מקרה, ככל שהפכתי בזה יותר ויותר היום, נראה שאני אצטרך לתבוע את הנזקים מהמוסך, שכן יש כאן בהחלט רשלנות שלו. לכל היותר יהיה לי אשם תורם מסויים, אבל הנזקים שלי מגיעים לסדר גודל של 3000 ש"ח, כך שחבל לוותר על זה בלי קרב.

בעיה נוספת, היה ברכב רשיון הנהיגה שלי, ורשיון הרכב של הלוטוס. אמנם רשום ברשיון שזה פורד שנת 71 (וכמה כבר יכול להיות שווה כזה דבר), אבל אני מודאג. יש ממה?

עריכה:

כוסומו, נזכרתי עכשיו, היה באוטו גם פק"ל המזמוזים שלי (שמיכות, גומיות). יש לו ערך רגשי רב! אני נזכר בכתמים ודמעות עולות בעיני. נו טוב, השעה מאוחרת, היום היה קשה, כנראה צריך ללכת לישון.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני לא מאמין... פשוט לא מאמין!!!!!!!

יש לך לאנסר?!?!? תגיד לי אתה רציני!??!?!?!

ועוד יש לך ליסינג בחייאת... יכולת להביא איזה סיוויק או איזה קורולה או בכלל מאזדה 3..... לא משנה בפעם הבאה, או יותר נכון עכשיו

בכל מקרה מזל טוב.... תתחדש על האוטו החדש בקרוב...:smile:

סתם אחי.... קח הכל ברוח טובה!!!!! קורים לפעמים גם כאלה דברים...

איך שרים בית הבובות:

"כי בחיים הכל עובר

מטעויות למד והשתפר

מה שקולך הפנימי אומר, זו האמת שלך

לא, לסלוח זו לא חולשה

נצור אהבה בדרכך

ודע, את כל הסובב אותך."

שיר טוב! ויהיה טוב!!!

Polo 2012

פורסם

ועוד יש לך ליסינג בחייאת... יכולת להביא איזה סיוויק או איזה קורולה או בכלל מאזדה 3..... לא משנה בפעם הבאה, או יותר נכון עכשיו

גוזל יקר!

המכוניות שהזכרת יקרות יותר בליסינג מהלאנסר, מה גם שהרבה חברות לא מאפשרות לך לבחור את הרכב אותו תקבל.

אז - תן קצת יותר כבוד...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

גוזל יקר!

המכוניות שהזכרת יקרות יותר בליסינג מהלאנסר, מה גם שהרבה חברות לא מאפשרות לך לבחור את הרכב אותו תקבל.

אז - תן קצת יותר כבוד...

סליחה.... צודק...

לא חשבתי על הפרמטר הזה,

Polo 2012

פורסם

לעניות דעתי המוסף "מכוסה" מפני תביעה למרות הרשלנות. ברוב המקומות גם יש שלט שהמוסך אינו אחראי לגניבות וכו. יכול להיות שאם אכן תתבע ותמצא איזה שופט קשוב תקבל משהו אך לדעתי לאור הסיכוי הנמוך, חבל על הזמן, המאמץ והעלות הכרוכה בתביעה כזו.

פורסם

להביא?

מאיפה מביאים אותה?

צריך לאסוף אותה?

לא חבל על הדלק?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...