Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגידו אחרי קצת מחקרים הבנתי שאפשר לשים נגדים ב+ של הטוויטר והקרוס כדי שישמרו על הטוויטרים

מקפיצות זרם DC.

האם זה נכון???

אם כן איזה נגדים אני צריך ואיך אני מחבר אותם??

hu:pioneer 4650

Component:morel dotech mkII

פורסם

נגד שמחובר בטור לטוויטר לא יגן עליו ממתח DC, כי נגד מעביר דרכו ללא שום בעיה גם מתח DC. מה שכן, נגד שמחובר בטור לטוויטר יקטין את ההספק שהטוויטר מקבל מהמגבר ובכך הטוויטר יהיה מעט מוגן יותר.

דרך אגב, במצב של עבודה תקינה, מגבר אודיו מספק במוצא שלו מתח AC ולא מתח DC.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

נכון את זה הבנתי.

אבל יכול להיות שהמגבר מוציא לפעמים זרם חילופין

אז זה יגן עליו??

ואם לא אז מה כן יעזור??

פורסם

AC = מתח חילופין.

DC = מתח ישר.

המתח שיוצא ביציאה של מגבר שפועל בצורה תקינה הוא כאמור מתח AC. בכל מיקרה נגדים מתנגדים למתח AC ומתח DC באותה הצורה.

שלו.

פורסם
אז מה שאני צריך לשים זה קבל????

אם כן אז 2 אוהם יתאים לי??

קבל בטור לטוויטר מסנן תדרים נמוכים, והוא בא כחלק מהקרוסאובר. ו - 2 אוהם זה נגד ולא קבל. התנגדות נימדדת באוהמים וקיבוליות נימדדת בפראדים/מיקרופראדים.

אולי תציין מה הבעיה הספציפית שיש לך במערכת וכמו כן תפרט את הרכיבים שמרכיבים את המערכת שלך ואז סביר להניח שתוכל לקבל מאנשי הפורום פתרון לבעיה.

שלו.

פורסם

אני רוצה להוריד את ההתנגדות של הטוויטרים.

יש לי קומפוננט מורל דוטק

ומגבר פייז אוולושיון RS4

100 *4 ארמס

פורסם

למה אתה מתכוון שאתה רוצה להוריד את ההתנגדות של הטוויטרים? לאיזה מצב אתה מעוניין להגיע שהם ישמעו יותר חזק? או אולי יותר חלש? ומדוע?

שלו.

פורסם

בקרוס של הדוטק יש 3 כניסות לטויטר, האחת נקראת 0DB , השניה הגבר של עוצמת הטויטר ב3DB והשלישית הנמכת הטויטר ב3-DB.

במידה ואתה רוצה להנמיך את הטוויטרים תוכל לעשות זאת על ידי חיבור של ה+ של הטויטר בקרוס לכניסה ששמה DB -3 ,בקרוס יש את האופציה הזו והיא בעצם מנמיכה את הטויטר.

בכל אופן תבדוק בקרוס, אולי בהתקנה חיברו לך את זה ל 3+ DB ואם כן תחזיר חזרה ל0DB.

פורסם

לא זה על 0 אצלי

פשוט שמעתי שחיבור של נגד יכול לשמור על הטוויטר מפני שריפתו.

ואני רציתי לדעת האם באמת דבר כזה הגיוני??

פורסם
בקרוס של הדוטק יש 3 כניסות לטויטר, האחת נקראת 0DB , השניה הגבר של עוצמת הטויטר ב3DB והשלישית הנמכת הטויטר ב3-DB.

במידה ואתה רוצה להנמיך את הטוויטרים תוכל לעשות זאת על ידי חיבור של ה+ של הטויטר בקרוס לכניסה ששמה DB -3 ,בקרוס יש את האופציה הזו והיא בעצם מנמיכה את הטויטר.

בכל אופן תבדוק בקרוס, אולי בהתקנה חיברו לך את זה ל 3+ DB ואם כן תחזיר חזרה ל0DB.

אין הגבר לקרוס פסיבי.

קבל מסנן לא רק תדרים אלה גם מסנן מפני DC.

תמיר

פורסם

נגד יעלה את ההתנגדות, זה יכול ליהיות שימושי אבל לא נירא לי במיקרה המדובר.. לפי דעתי אם אתה רוצא לישמור על הטויטר תשים אותו בקרוס על -3 DB ותכוון את המערכת כך שלא תעמיס עליו... אני אישית שמתי על 3+ DB (על מורל פולס) וכבר מעל שנה שלא נישרף אצלי כלום. השאלה היא איך תכוון את המערכת - הרי אם חושבים על זה גם סאב אתה יכול לישרוף עם כיוון לקוי.

וכבל מסנן ב DC והוא גם יותר מיצב אותו - באלקטרוניקה נוהגים לשים קבל ליפני המתח כניסה לרכיבים כדי לא ליגרום לקפיצות של מתח (אפילו שאלא קפיצות זעירות) כי הרכיבים מאוד רגישים.

ג'ניה

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם
אז איזה כבל אם כבר אז קבל אני צריך???

ואיך אני מחבר אותו ??

כפי שכבר כתבתי הקבל הוא חלק מהקרוסאובר של הרמקולים הוא כבר נמצא שם. כך שקבל נוסף אתה ממש לא צריך. אולי תחבר את הטוויטר ליציאה של 3DB- בקרוסאובר של הקומפוננט? אולי סוף סוף תספר מה הבעיה בטוויטרים האם הם נשרפים לך? או מה? אילו הייתה כותב כבר בתחילת השירשור מה הבעיה, הייתה כבר מקבל פיתרון לבעיה.

שלו.

• תוכן חדש...