Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל ידידיי

ברכב שלי פתאום לא מגיב האנדבקס (פיאט אונו שנת 91)..כלומר אם אני בכביש ישר על ניוטרל ושם אנדברקס, האוטו עומד, אבל אם יש עלייה קטנה או ירידה קטנה והאנדברקס מורם אז האוטו מדרדר....

אשמחח אם מישהו ימליץ לי על מקום באיזור המרכז שיחליף לי אנדברקס חדש או רק ייתקן לפי מידת הצורך...ואשמח לקבל המלצות על מקומות וטווח מחירים......

תודה וערב טוב

טל

פורסם

פנה ל "מוסך ש. קובלנץ ובניו" שבמגרשי התערוכה הישנים סוף רח' דיזנגוף ת"א,

טל' 03-5468898 ובקש את נתי או דני. הם מתקנים ומטפלים בהרבה מכוניות פיאט, אמינים ומחיריהם סבירים מאוד.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
פנה ל "מוסך ש. קובלנץ ובניו" שבמגרשי התערוכה הישנים סוף רח' דיזנגוף ת"א,

טל' 03-5468898 ובקש את נתי או דני. הם מתקנים ומטפלים בהרבה מכוניות פיאט, אמינים ומחיריהם סבירים מאוד.

בברכה - רפי לין :smile:

תודה רפי! אתה מספר 1!!

טל:smile:

פורסם

בלם היד באונו מפעיל את הבלמים האחוריים. יכול להיות שהם בסוף דרכם, ויכול להיות שרק צריך למתוח את הכבל של בלם היד.

ספר לנו מה היה וכמה עלה בסופו של דבר :)

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
בלם היד באונו מפעיל את הבלמים האחוריים. יכול להיות שהם בסוף דרכם, ויכול להיות שרק צריך למתוח את הכבל של בלם היד.

ספר לנו מה היה וכמה עלה בסופו של דבר :)

בסדר גבר אין בעיה אני אעדכן אותכם...

יום טוב טל

• תוכן חדש...