Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניתפס על 181 קמ"ש בכביש 6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא חשבתי על זה שמר! יפה!

הוא בטח לא ביקש לבדוק את מרחק המדידה,

אז בעצם רצוי לנסוע 200 קמ"ש, ככה אין סיכוי לקבל דו"ח, פרצה בחוק! :idea:

הוא כנראה עצר הרבה אחרי, ואז השוטר הגיע אליו.

או שהשוטר יצא למרדף אחריו.

או שהמדידה הייתה ממרחק לא חוקי.

בשני המקרים הראשונים אין סיכוי שנשמר קשר עין, ואז עם טיפה תחכום אין בעיה לצאת זכאים. בשלישי, נו, אתם יודעים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ביום נהיגה אחד של ת"א - חיפה אני עד ללפחות 10 מקרים הרבה יותר מסוכנים מלנהוג במהירות גבוהה בכביש אגרה מהיר, חדש ורחב מסלולים.

להתעלם מההרשעות הקודמות של הנהג הנ"ל, בהתחשב שהוא לא הראשון (או העשירי) ולא האחרון שייסע במהירות הזאת, לדעתי אנשים הנוהגים בנתיב העקיפה ומעלים את העצבים לנהגים האחרים וגורמים ל-ROAD RAGE מסוכנים יותר מ-181 קמ"ש בכביש 6. גם סיבוב פרסה בהרבה מהמקומות בהם חל איסור על פרסה הינו לטעמי מסוכן יותר.

צר לי, אך מי שחושב שרק מהירות היא גורם ישיר לתאונות, עוד בכביש כמו כביש 6 הוא בור, שחוסר ההבנה הבסיסית שלו כמו כן של אגף התנועה ומשטרת ישראל גורם לחוסר שיפור באחוזי התאונות. הגורם שלהם הינו תכניות עבודה שגויות מן הבסיס.

אנשים שמחוקקים חייבים להבין בתחום, אך לצערי אני לא חושב שהמחוקקים ובעלי ההשפעה בנושאים אלה חובבי נהיגה או מבינים משהו בתחום שלנו, עקב כך אצלהם, מהירות משמע סיכון ותאונות לכן לפי נקודת מבטם היא הינה הגורם המרכזי לתאונות. כמובן, לא תשתיות הלוקות בחסר- פעמים רבות מתחת לכל ביקורת, חינוך נהגים וניהול שגוי של כספים על ידם.

במקום הזרמת משאבים שמבוזבזים על ציוד אכיפה, תכניות ומבצעי אכיפה וכ"א כמו בכביש 6, היה טוב בכמה מונים להשקיע את המשאבים בשיפור ועדכון תשתיות (בעיקר כבישים ובטיחות פסיבית) וחינוך נהגים, לצעירים רצוי לפני קבלת רשיון הנהיגה.

בבטיחות פסיבית למשל, מדובר לדוגמא בכתבה שניתקלתי בה בעיתון לפני כמה שבועות, שם סופר על כך שמעקות הבטיחות בצידי הרבה כבישים מהירים או מסוכנים (כגון על דפנות הרים וצוקים)בישראל הינם ממתכת ממוחזרת ומשומשת שזכייני מכרזיי בניית מעקות\גדרות בטיחות אלה בארץ קנו את הברזל מאירופה מפירוק של מעקות וגדרות משומשים שם.

אז אם מישהו נתפס שהוא נוהג במהירות מופרזת ו"מסוכנת" הוא עבריין, אך אין המדינה אשמה כאשר קורות תאונות מכבישים ישנים והרוסים או מחוסר קבלת הבטיחות הפסיבית הרצוייה ממעקות ואביזרי הבטיחות הפסיביים בכבישי ישראל.

הידעתם? במספר מדינות אשר נוקטות במדיניות נכונה, שודרגו והוחלפו עמודי החשמל לצידי הכבישים עם אחוזי התאונות הגבוהים (ובהדרגה בשנים הבאות בכבישים רבים אחרים) לעמודים אשר סופגים אנרגיה ומתעווטים בעת פגיעה, כך ייגרם פחות נזק לרכב וכן לנהג עקב ספיגת המכה ע"י העמוד.

Some days your the bug; Some days your the windshield

פורסם

צר לי, אך מי שחושב שרק מהירות היא גורם ישיר לתאונות, עוד בכביש כמו כביש 6 הוא בור.

גם לי צר לנפץ לך את האשליה.... אף אחד, ולו בן אדם אחד, מאמין שהמהירות היא הגורם לתאונות -

it's one hell of a way to make quick money.

פורסם
גם לי צר לנפץ לך את האשליה.... אף אחד, ולו בן אדם אחד, מאמין שהמהירות היא הגורם לתאונות -

it's one hell of a way to make quick money.

טוב, ולי צר לנפץ לך - תתפלא, כמה כאלה יש!

דוגמה טובה: לי יש חבר, שאפשר להגדיר כ"נהג מקצועי" -יש לו רישיונות כמעט לכל דבר, וותק של צבא סדיר + קבע על כל מיני משאיות כבדות, גררים, ג'יפים ומה לא.

אז, הבחור כל הזמן מספר לי את הסיפורים מחייו הצבאיים, שרק מלשמוע אותם, נעמדות לי השיערות, למשל: איך אחרי מסיבת שתיה של כל הלילה, העירו אותו, כשבקושי יכל בכלל לזוז (שיכור לגמרי), דחפו אותו למשאית (ריאו, שגם ככה לא ממש שיא הבטיחות בכביש), והוא נהג בו, ועוד איכשהו הצליח להגיע! או נהיגה באותו הריאו, אחרי שלא ישן איזה 30 שעות! או עקיפות מטורפות (עם אותה המשאית) דרך קו לבן בכבישים המפותלים של הצפון!

ואותו הבן אדם, מנסה לשכנע אותי כל הזמן, שמי שנוהג במהירות המופרזת (יותר מ-110 בשבילו) הוא זה, שסתם מסכן את עצמו ואת האחרים בכביש ומטומטם!

אז.... בחיאת!:?:wink:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
כנוהגים על 200 קמ"ש לא חושבים על זה... אחרת לא נוהגים ב-200 קמ"ש...:wink:
אתה טועה, ובגדול. אני מכיר כמה אנשים אחראיים שעושים את זה במחשבה תחילה, ומנמקים את זה כ"בארופה נוסעים כך, אז אפשר גם כאן". (ואכן יש בארץ מס' כבישים טובים שמאפשרים זאת. או לפחות מאפשרים ל-T-5 להאיץ ל-250 ולעצור ;-))....
פורסם

זה שבאירופה אפשר ומותר לא אומר שאפשר בארץ - אפשר אבל לא חוקי...:wink:

אל דאגה - הרכב שבסימלון גם עובר את ה-200 קמ"ש...:wink:

Veni Vidi Vici

פורסם

איך אני אוהב את התגובות של יפי נפש

"61 הרשאות "

"צריך להעיף אותו מהכביש"

181 קמ"ש וואו לקחת לו את האוטו"

אפשר לחשוב שאתם לא מבצעים עבירות...

ועם יד על הלב אתם לא הייתים על 180 ?

אז די להתייפייף ,אותו תפסו אתכם עדיין לא

פורסם

"61 הרשאות "

"צריך להעיף אותו מהכביש"

א) הרשעות ולא הרשאות, שזה כמעט משמעויות הפוכות.

ב) יש לו שישים ואחת כאלה !

ג) כמה יש לנהגים בפורום ? הרשעה אחת? שתי הרשעות?

אותנו עוד לא תפסו כי רובינו לא נוהגים 180 / נהגו ככה פעם אחת קצרה "בשביל הקטע" והפסיקו.

אותו תפסו כבר שישים ואחת פעמים, אם לא יותר.

אנחנו לא מתיפיפים, אבל הוא זה שמתכער

עם כלכך הרבה הרשעות, הוא מזמן כבר לא צריך להיות על הכביש בינינו

פורסם

"61 הרשאות "

"צריך להעיף אותו מהכביש"

נראה איך תגיב כאשר אותו בחור הנוסע 181 קמ"ש מאבד שליטה על רכבו, סוטה לנתיב הנגדי ומתנגש בך.

אני, עם יד על הלב, אף פעם לא הייתי על 180.

פורסם

נראה איך תגיב כאשר אותו בחור הנוסע 181 קמ"ש מאבד שליטה על רכבו, סוטה לנתיב הנגדי ומתנגש בך.

אני, עם יד על הלב, אף פעם לא הייתי על 180.

מעניין אותי איך תגיב שקורה אותו הדבר ב110 קמ"ש

• תוכן חדש...