Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניתפס על 181 קמ"ש בכביש 6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בארץ הפכו את עניין המהירות לנסיון לרצח

אז מה שהוא נסע במהירות הזאת למה לא מפרסמים בעיתון כל פעם שמישהו נתפס עובר באור אדום או עוקף בפס לבן דבר שמסוכן בהרבה ממהירות עפילו של 250 קמ"ש.

זאת הדרך של המשטרה להצדיק את עצמם כי הכי קל להם לעמוד עם ממל"ז בכביש ישר עם מעט תנועה שידוע שהמהירות הממוצעת בו יותר גבוהה מהמותר מאשר לחפש את העבירות האמיתיות והמסוכנות או לטפל במפגעים בכביש. פשוט הפכו את הציבור לזומבי בעניין המהירות שזה הדבר היחיד שמסוכן בכביש.

פורסם

מתוך ה61 הרשאות:twisted: יכול להיות 60 זה בכלל דוחות חניה

השותרים אוהבים להגזים

ו 180 על כביש 6 כשהוא ריק והאוטו תקין זה לא סיפור !

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

בכל זאת להגיע ל 61 "דוחות חניה" גם צריך להיות מוכשר ביותר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

שימו לב שפעם ידיעה כזו הייתה מתפרסמת פעם בשנה, ועכשיו פעם בשבועיים. כמה אפשרויות:

* נהיינו אומה של עבריינים

* גזירה שאין הציבור יכול לעמוד בה

* מישהו מנסה לעשות פה יחסי ציבור

* כל התושבות נכונות

תחליטו בעצמכם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

צריך להחרים למשטרה את המכוניות ולא לנהג!!!

נהג שיש לו 64 הרשעות ועדיין נוסע???

לי ממש לא ברור.

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

הוא לא הראשון ולא האחרון שנוסע עם עברות והרשעות.

השוטרים עוצרים מעבר לזה הכל תלוי בשופט, כנראה שמערכת הענישה אינה מרתיעה מספיק ולכן נהגים מרשים לעצמם להמשיך לנהוג.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מערכת הענישה בארץ היא דיי דפוקה לדעתי...

העונשים באמת לא תואמים את המציאות

וגם רוב הזמן עובדים כמו חמורים רק לפי הספר בלי התחשבות במקרה.

הייתי במשפט שלי והייתה לפני מישהי רוסייה עולה חדשה שבקושי יודעת עברית

והיא באמת הייתה בחורה טובה מבוגרת בת איזה 55-60 ככה

שבסך הכל סטטה מהנתיב שלה לנתיב אחר ועלתה קצת על פס לבן עם שני גלגלים כדי לא להשפריץ על ההולכי רגל את המים שבכביש.

מדובר על כביש ריק מתנועה לא שהיא סיכנה איזה רכב שבא ממול או משהו כזה

והיא קיבלה על זה בראש

למה?

בקשר למהירות... יש כביש בעפולה מכייון צומת דוברת למי שמכיר

שאחרי שמגיעים כבר לגבעת המורה הכביש ברובו שני נתיבים ולפעמים שלושה (נדמה לי שלושה)

והוא חדש לגמריי ותקין ובטוח ורואים הכל ואין חסימות ואין שם מגורים זה איזור תעשייה והכל

ומה מותר שם? 50 קמ"ש...

למה? כי התמרור נשאר מהכביש הישן

עכשיו העלו את זה ל60 קמ"ש למה?

אין לי מושג...

שיעלו את זה ל90

אני נסעתי שם בניידת טרמפ בתור חייל והשוטר נסע על 120 כל הדרך.

צריך לתמרר חצי מהארץ מחדש ולהוציא תקנות חדשות לגביי מהירות.

ואולי אפילו לתת רשיון מסויים למהירות או איזה רעיון מטורף כזה או אחר

שאחרי מספר שנים או מספר קורסים המהירות המקסימלית שלך תגדל

אני לא סגור על זה כל כך אבל זה רעיון.

מה שבטוח זה שצריך שינוי.

פורסם

חוק המהירות שונה בין מדינה למדינה.

במדינות שונות בארה"ב יש חוקי מהירות שונים.

זה שהוא נסע במהירות לא חוקית לפי כביש 6 לא הופך אותו לפושע מסוכן.

הבעיה היחידה איתו היא שיש לו 61 הרשעות קודמות.

באיטליה יש חוק מהירות וזה לא מעניין אף אחד,כמו שרמזורים אדומים לא מעניינים שם אף אחד.

אז מה? צריך להכניס לכלא את כל האיטלקים?

אייל

פורסם

בכל מקרה כולם פה סתם טוחנים בשכל.

אני אומר חוק זה חוק! מותר לנסוע על 110? אל תעבור את ה120 נקודה.

רוצה להוכיח משהו? רוצה לשנות חוקים? תנסה להגיע למחוקקים ולדבר איתם. תפגין הפגנות, תגיע לתקשורת וכ'ו.

אבל לנסוע 181 בכל כביש עם 61 הרשעות קודמות לכו תדעו על מה, זה לא ממש מוכיח שמהירות מופרזת זה דבר טוב. אנשים כמוהו הורסים את הכוונות הטובות שלנו.

יש באמת חיות שצריך להוריד מהכבישים, ועד שלא נפגשים איתם בכביש אז לא יודעים כמה.

אני רק אומר שכל עוד החוק לא מאפשר שאף אחד לא ינסה לפתח מהירויות גם לא באיילון וגם לא בכביש 6 ושלא ינסה להיות חכם גדול. כי כשתהיה תאונה עם הרוגים או במקרה הטוב "רק" יתפסו אותו שוטרים ויעמידו אותו בפני שופט שאף אחד לא יבכה כמו ילד על טעויות שעשה כמו גבר.

מי שרוצה לנסוע 181 יכול לעשות את זה בגרמניה, לא לידי.

רוב הנהגים במדינה גם ככה לא יודעים לעשות רוורס בחניון ריק בלי להכנס בעמוד הכי רחוק והכי מואר שיש. זה מה שחסר לי שיעקפו אותי על כמעט 200 קמ"ש.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

חוק זה חוק זה נכון אבל מה נעשה שבמדינת ישראל מחפשים מתחת לפנס ולאא היכן שאיבדת את המטבע?

העובדה היא שאם כולם נוסעים ב120 בכביש ו"צדיק" רוצה לחנך את כולם ונוסע 90 במסלול השמאלי , הוא יגרום ליותר תאונות .

העובדה היא שהמהירות שגורמת לתאונות היא בתאונות שרשרת, וזה המקום היחיד שבו תאונה נגרמת רק ממהירות.

במדיה בא אנשים עוברים מנתיב לנתיב ושוטר רואה ושותק ו/או עושה זאת בעצמו וכמובן בלי איתות, במדינה שבה רואים ירוק מהבהב וזה הזמנה להאצת הרכב לחטוף את הרמזור , בסיכון שתעבור באדום ,ועוד כל מיני דברים כאלו שנטחנו גם פה לבוא ולצרוח על מהירות בכביש 6 נראה לי לא יודע איך לומר זאת אבל רע.

הבעיות שלנו הן :

1 כבישים לא סלחניים

2 . אי נתינת זכות קדימה

3 . מעבר בן נתיבים וחיתוך אנשים

4. נסיון לחטוף רמזורים

5 . נסיוןם עקיפה במקום שאי אפשר

ועוד כמה אבל על כל אלו אין אכיפה מדוע ?!!! כי זה קשה ? כי זה לא פוטוגני?

טוב בואו נעזוב ושיהיה לכולנו שבוע טוב ובטוח יהודה.

בברכה יהודה

פורסם

הפשע האמיתי הוא שהשוטרים מתעסקים באכיפת מהירות בכביש הכי בטוח בישראל ולא עושים משהו יותר מועיל.

הצעות לדברים מועילים:

1. בדיקות שכרות, ובדיקות רשיונות שגרתיות.

2. עמדת בוחן תנועה בכביש 6 - בדיקת צמיגים, מערכת היגוי, בלמים, עומס יתר (משאיות ומסחריות בעיקר). אפשר להוציא לא מעט דוחות בעמדה כזו וכל דו"ח כזה זו תאונה שנמנעה - אולי מחר, אולי בעוד שבוע, אולי בעוד שנה.

3. פטרולים בכבישים הראשיים והורדת נהגים שמסכנים את הסביבה באופן בולט (נוהגים בפראות וגורמים "כמעט"ים) ו/או מקפחים את זכותם של שאר הנהגים (עוקפים פקק דרך נתיב פניה וכו')

4. אכיפה מאסיבית של עברייני רמזור אדום במיוחד בתוך הערים. אני בעד 4 מצלמות רמזור בכל צומת.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

כמו שכבר נאמר פה, לא צריך להתחסד, אם תעשה תאונה חריפה במהירות של 180 קמ"ש או במהירות של 100 קמ"ש, בשני המצבים תמות, ההבדל יהיה שב-180 קמ"ש תיהיה במצב קצת פחות "מחובר", זה הכל...

תפסיקו כל פעם להגיב על כתבה כזאת עם תגובות סטייל "צריך להוריד אותו מהכביש", "מי נתן לו רשיון", "אתה פושע,אותך למשטרה".

אף אחד מכם לא יודע מה הם 61 עבירות התנועה שעשה (הוא גר ברחוב חד סטרי ובשביל להגיע לבית הוא צריך לעשות עיקוף של 500 מ', במקום לנסוע 10 מ' "נגד כיוון התנועה" ברחוב שגם ככה עוברות בו 4 מכוניות ביום, אז 61 פעם תפסו אותו באין כניסה).

כמובן שסתם זרקתי, אבל באמת אף אחד לא יודע על מה העבירות שלו (למרות שהוא עדיין אדיוט שהוא ממשיך לנהוג).

נסעתי כבר כמה פעמים על מהירויות גבוהות מ-180 קמ"ש, אם האוטו שלכם בנוי לזה אז הוא ירגיש ויתנהג בצורה טובה למרות המהירות, אז תפסיקו עם הקשקוש הזה, במיוחד בכביש 6 שהוא היחיד שמתקרב לרמה של כביש נורמלי בחו"ל.

לסיום- מה הקשר בכלל לאוטובאן בגרמניה ????

עם כל זה שאני חושב שאין קשר בין מהירות לתאונות, אין גם כל קשר בין כבישי ישראל (כולל כביש 6) לבין כביש דוגמת האוטובאן הגרמני, הכביש בנוי ברמה שלא היתה מוכרת, לא מוכרת גם כיום, ולא תיהיה מוכרת בישראל גם בעוד 70 שנה.

אגב, מכוניות נוסעות שם על הרבה יותר מ-250 קמ"ש......(יש לי צילומי וידאו מהטיול של אחי לגרמניה, הוא מצלם את הספידומטר של האוטובוס מטיילים על 160 (!!!) קמ"ש, כאשר בנתיב השמאלי עוקפות את האוטובוס כל מיני פורשים ו-M למינהן כאילו שהאוטובוס נוסע רברס....).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...