Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניתפס על 181 קמ"ש בכביש 6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אולי בגלל שבחייך לא נסעת מהר יותר מה-110 , ולכן אין לך מושג על מה אתה מדבר ?

לפעמים עדיף לשבת בצד ,ולא להראות את הבורות.

חבל , היית לבד ! :shock:

אתה רוצה שאני אומר שנסעתי על יותר מ110 ובעצם שאני אפיל את עצמי, או שאני מדמיין? :roll:

I should win a fucking AWARD for being me

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יופי יוסי. אתה חושב שאתה בחקירת משטרה שבה אתה אמור לא לסתור את עצמך, או בוויכוח ענייני?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אורן יצא ניד פור ספיד מוסט וונטד חדש!!

תוריד אותו אני בטוח שאתה מבין בזה יותר ממני!!

אני כמעט בטוח שהנהג היה ערבי ואם כן צריך לקחת לו את האוטו ואת החיים

פורסם

מה שהכי מעצבן אותי בסוג כזה של שרשורים זה שתמיד יהיו כמה מתחסדים

שצורת המחשבה שלהם תהיה בדיוק כמו של המשטרה...

מי שרוצה להגיד לנהג ההוא "נו נו נו"... עדיף שייעשה את זה במקום אחר.

בפורום הזה ציפיתי לתגובות יותר רציניות...

תפסיקו להתחסד - גם אתם נוהגים מהר בכבישים מהירים !

*שאלות לגבי כביש 6 (מצלמות, מארבים, שיטת גבייה ועוד...) בה.פ. - עובד כביש 6.

Veni Vidi Vici

פורסם
אורן יצא ניד פור ספיד מוסט וונטד חדש!!

תוריד אותו אני בטוח שאתה מבין בזה יותר ממני!!

כן סביר להניח שאתה תדע על ניד פור ספיד חדש שיצא ;) בתור אחד שחי במשחק.

בכל אופן, אימרה שכזו מאוד לא מקובלת בפורום, יש פה יהודים וערבים כאחד, ולהגיד שצריך לקחת לו את החיים והאוטו בגלל שהוא ערבי .. לדעתי מאוד לא במקום, לטיפול המנהלים.

פורסם

הנהג הזה יכל לקחת חיים של מישהו אחר!!

אין סיבה לא לקחת לו את הרכב לצמיתות ואם זה לא היה קורה בארצנו המושחתת סביר להניח שהיה מקבל עונש מוות בארץ אחרת.

הבדל גדול בין יהודים לערבים לא לערבב.

פורסם
אין סיבה לא לקחת לו את הרכב לצמיתות ואם זה לא היה קורה בארצנו המושחתת סביר להניח שהיה מקבל עונש מוות בארץ אחרת.

בהרבה ארצות אחרות לא רק שהוא לא היה מקבל עונש מוות, הוא בכלל לא היה עושה עבירה

אתה לא סתם אוהד בית"ר, אתה מהזבל של אוהדי בית"ר

פורסם

קרא את כללי הפורום, ותקרא טוב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=737

אם אתה יודע לספור עד 2, תן תשומת לב מיוחדת לסעיף 2.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
הנהג הזה יכל לקחת חיים של מישהו אחר!!

אנשים כמוך, צריך להחרים.

פורסם
אם אתה יודע לספור עד 2, תן תשומת לב מיוחדת לסעיף 2.

ואם אתה יודע לספור עד 3 תן תשומת לב מיוחדת לסעיף 3

אתה לא סתם אוהד בית"ר, אתה מהזבל של אוהדי בית"ר

רק בגלל שזה פורום בנושא מכוניות אני לא יגיב לך על מה שכתבת..

פורסם
אתה רוצה שאני אומר שנסעתי על יותר מ110 ובעצם שאני אפיל את עצמי, או שאני מדמיין? :roll:

אני רוצה שלא תכתוב על דברים שאין לך טיפת הבנה בהם.

פורסם

אני לא כמעט , אלא בטוח שאתה מהטיפוסים המגעילים האלה שבגללם הפסקתי לבוא לטדי (הייתי גם בימק"א , אל תדאג , עוד כשאתה שחית. מ-76' - אם זה ממש חשוב לך).

גם גזען , גם אידיוט שמרשה לעצמו "לטוס" למרות שאין לו מושג בנהיגה , וגם מתחסד ("לא יודע למה עוצרים אותי" . ב-ס-ד-ר).

אתה החולייה החלשה - שלום !

פורסם
אני לא כמעט , אלא בטוח שאתה מהטיפוסים המגעילים האלה שבגללם הפסקתי לבוא לטדי
במיוחד בשביל אנשים כמוך יש את היציע המערבי.

גם גזען , גם אידיוט שמרשה לעצמו "לטוס" למרות שאין לו מושג בנהיגה

לא גזען ולא אדיוט זה שאתה מנהל לא אומר שאתה יכול לקלל אותי. (סעיף מספר 3 )

לא אמרתי שיש לי מושג בנהיגה יקח לי זמן עד שאני ילמד לנהוג.

פורסם
אוי נו באמת......

"אם החוק אומר 110,אז זו המהירות שבה אסע".......

MCYOSSI, תעשה טובה ואל תבלבל את המוח, פתאום כל אחד נהייה תמים ושומר חוק (מעולם לא עברת את המהירות המותרת???).

אהבתי את המשפט "אם מותר 110, אז ניסע 120".

למה ?

כי שוטר לא יעצור אותך על חריגה של 10 קמ"ש ? אז זה כאילו לא עבירה על החוק ?

תפסיקו למרוח את עצמכם בשטויות של "תספיק להגיב מהר יותר לכתם שמן על הכביש" כי כאשר אתה נוסע על 100 קמ"ש זה כנראה בכביש מהיר,שהוא ישר או עם פניות מאוד מתונות, וכיוון שהראייה שלך היא לא אינסופית, אתה תראה את כתם השמן בדיוק באותו זמן, ובמידה ותצטרך להגיב (שוב, כביש ישר,אלא אם נכנסת לתוך השמן עם כל 4 גלגלים,כנראה שלא תרגיש כל הבדל בהתנהגות הרכב), ההבדל במהירות לא ממש ישפיע (יש לך בסובארו 4 גלגלים, לא 2 כמו באופנוע, שם זה יותר קריטי).

תפסיקו כל אחד להתחסד, כביש 6 זה כביש שאין בו בעייה בטיחותית לנסוע בו גם 200 קמ"ש, ברכב מתאים עם צמיגים מתאימים!

אגב, מישהו כאן שמע על התופעה שהיתה בכביש 6 של פיצוצי צמיגים ?

חשבו בהתחלה שמקור הבעייה בכביש עצמו, עד שהבינו שכל מטומטם בודק שם את יכולות הרכב שלו ונוסע 150 קמ"ש על צמיגים שלא מיועדים למהירות הזאת, זו הסיבה לכך שאמרתי שמי שמכיר את יכולות הרכב ויודע איזה צמיגים יש לו ולאיזו מהירות מיועדים (ע"פ קוד מהירות), אין בעייה לנסוע שם במהירות גבוהה, הדבר היחיד שעשוי לפגוע בך זה אם תרדם על ההגה.

1

רק תיקון קטן - גם הצמיגים הכי פשוטים למכוניות פרטיות (אליאנס ואפילו הסיניים) עומדים בתקן של 170 קמ"ש.

בעיית הצמיגים המתפוצצים בכביש 6 היתה עקב:

1. צמיגים יבשים מאוד (הרבה מעבר לארבע שנים)

2. חוסר אוויר קיצוני. (לא 2-3 PSI אלא יותר בכיוון של חצי מהלחץ הנקוב - ולא רואים את זה בעין לתשומת לבכם!)

3. צמיגים גמורים לחלוטין שכבר נסעו על סיבי הברזל הפנימיים שלהם

4. משקל מעבר למותר על הצמיגים (ברכבים מסחריים)

בהתחלה חשבו בכלל שגורמי פח"ע מפזרים מסמרים עד שעלו על עניין הצמיגים...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

120 קמ"ש ו180קמ"ש זה לא משנה כמה הוא נסע, הרי באמת כמו שכולם אומרים חלאס לתופעת ההתחסדות, רובנו* נסענו ו-נוסעים מעל למהירות המותרת בכביש 6 בפרט!

בכל מקרה, אם נשאר בנושא השרשור ולא נגלוש לשרשור אוהדי בית"ר או מה שלא התנהל פה.

צריך רק לציין שאדם בעל XX הרשעות.. ובטח סכום של 60!+ זה מעיד המון על הבן אדם, בעיקר שהוא לא אחראי ולכזה אדם לא מתאים לנסוע על הכביש לב דווקא בגלל שהוא לא מיומן בנהיגה כמו אחרים, לב דווקא בגלל שהרכב שלו לא מתאים לנסוע על הכביש, אלא בגלל הזלזול בחוק בצורה כל כך בוטה, שאתה אומר וואלה, אולי לבן אדם כזה, לא אכפת לו מכלום, למה שיזיז לו להרוס חיים של אנשים חס וחלילה, בכל מקרה, כל אחד יסיק את המסקנות שלו לגבי אדם עם 60 הרשעות וזה לא משנה אם זה דוחות חנייה או עבירות מהירות!!!.

עכשיו דרך אגב,

אם המשטרה יודעת לאילו נהגים יש יחסית הרבה הרשעות, למה פשוט לא נגשים אליהם ועוצרים אותם? או מחרימים רכבים? או עושים משהו בנידון כדי למנוע מאנשים עם XX הרשעות לעלות על הכביש?!

לסיכום:

בשבילו ה180קמ"ש היה אולי רק עוד אחד לאוסף.

בשבילכם, תזהרו על הכבישים.

• תוכן חדש...