Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניתפס על 181 קמ"ש בכביש 6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שכבר נאמר פה, לא צריך להתחסד, אם תעשה תאונה חריפה במהירות של 180 קמ"ש או במהירות של 100 קמ"ש, בשני המצבים תמות, ההבדל יהיה שב-180 קמ"ש תיהיה במצב קצת פחות "מחובר", זה הכל...

ב100 קמ"ש לפחות תהיה לך הזדמנות להגיב לכתם שמן או לגמל שנזכר לקפוץ לכביש בדיוק חצי דקה לפני שהחלטת לעבור שם.

תפסיקו כל פעם להגיב על כתבה כזאת עם תגובות סטייל "צריך להוריד אותו מהכביש", "מי נתן לו רשיון", "אתה פושע,אותך למשטרה".

למה להפסיק? יש כ"כ הרבה עברייני תנועה שצריך להעיף את הכושאלדודהשלאמא שלהם לבית הסוהר לכמה שנים בשביל שיבינו מה זה להפסיק לשחק עם החיים של האנשים מסביב.

אף אחד מכם לא יודע מה הם 61 עבירות התנועה שעשה (הוא גר ברחוב חד סטרי ובשביל להגיע לבית הוא צריך לעשות עיקוף של 500 מ', במקום לנסוע 10 מ' "נגד כיוון התנועה" ברחוב שגם ככה עוברות בו 4 מכוניות ביום, אז 61 פעם תפסו אותו באין כניסה).

מספיק להגן עליו אתם בכלל לא מכירים אותו. ממש פתטי להגיד דבר כזה על מי שעבר 61 הרשעות (תחשבו רק כמה פעמים הוא לא נתפס. כמה פעמים הוא פגע וברח, כמה פעמים הוא כמעט גרם לתאונות?).

כמובן שסתם זרקתי, אבל באמת אף אחד לא יודע על מה העבירות שלו (למרות שהוא עדיין אדיוט שהוא ממשיך לנהוג).

לא יודע מה איתכם. אני אוהב להקדים תרופה למכה, אני פשוט יוצא יותר מוקדם לכיוון הבית בשביל לא למהר ולעשות בניחותא את ה500 מטרים האלה.

נסעתי כבר כמה פעמים על מהירויות גבוהות מ-180 קמ"ש, אם האוטו שלכם בנוי לזה אז הוא ירגיש ויתנהג בצורה טובה למרות המהירות, אז תפסיקו עם הקשקוש הזה, במיוחד בכביש 6 שהוא היחיד שמתקרב לרמה של כביש נורמלי בחו"ל.

כמו שאמרתי לך לגבי זה שאתה לא מכיר אותו ואתה לא יודע אם העבירות הן 61 פעמים לעבור מתחת לאין כניסה או שהוא באמת עבריין תנועה, ככה אתה לא יודע אם האוטו שלו בנוי לזה או שיש לו פשוט איזו פיאט אונו או סובארו לאונה שהוא רוצה לבדוק אם הוא יכול לסגור סקאלה.

"אם האוטו שלכם בנוי לזה אז הוא ירגיש ויתנהג בצורה טובה למרות המהירות"

לא כל יום עולים על כל אוטו ואפשר לדעת מה המגבלות שלו. גם אם הייתי יודע שהמגבלות של הרכב שלי מתחילות בפניות של 90 מעלות ב250 קמ"ש לא הייתי נוסע 181 קמ"ש בכביש של 110- אם זה נגד החוק. אם החוק מאפשר אז בכבוד...

לסיום- מה הקשר בכלל לאוטובאן בגרמניה ????

עם כל זה שאני חושב שאין קשר בין מהירות לתאונות, אין גם כל קשר בין כבישי ישראל (כולל כביש 6) לבין כביש דוגמת האוטובאן הגרמני, הכביש בנוי ברמה שלא היתה מוכרת, לא מוכרת גם כיום, ולא תיהיה מוכרת בישראל גם בעוד 70 שנה.

אגב, מכוניות נוסעות שם על הרבה יותר מ-250 קמ"ש......(יש לי צילומי וידאו מהטיול של אחי לגרמניה, הוא מצלם את הספידומטר של האוטובוס מטיילים על 160 (!!!) קמ"ש, כאשר בנתיב השמאלי עוקפות את האוטובוס כל מיני פורשים ו-M למינהן כאילו שהאוטובוס נוסע רברס....).

אם אתה אומר...

בכל זאת, זה כ"כ אופייני לנו, הנהג עצמו לא הספיק להגיב על הידיעה, וכבר התחלקנו למי שבעד ומי שנגד הבחור. שני צדדים יש למטבע.

בכל מקרה אם באמת הייתי צריך לבחור צד אני נגדו. מדינת ישראל, לא מבחינת תשתיות, לא מבחינת תרבות ולא מבחינת המכוניות שיש לנו על הכביש - לא בנויה לכל הסיפור הזה. נקודה.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לכל אלה שרשמו הערות כמו "רוצח המונים" או כל שטות כזאת אני רוצה להגיד שאני נוסע כל שבוע בכביש 6 ולפחות 50 אחוז מהמכוניות של עוברות את ה140 קמ"ש.

בנוסף לזה, בכביש 6 אפשר בקלות גם לטפס למהירויות גבוהות יותר בלי סכן שום חיים חוץ משלך, וגם את החיים שלך אתה מסכן יותר אם אתה עובר באיזור הקאסמים בדרום אשקלון מאשר אם תסע 180 בכביש 6.

פורסם
אנחנו לא יודעים על מה 61 העבירות שלו, ואם בכלל היו לו 61 עבירות. הנתון הזה הרי נמסר ע"י המשטרה, שמסרה פעם דיווח שאיוו 8 דומה בצורתה לפרארי.

העבירה שהוא ביצע לגופה איננה כל כך חמורה בעיני. לנהג בן 34 יש נסיון של לא מעט שנים על הכביש, ובמידה ורכבו היה תקין (כולל צמיגים), והכביש לא עמוס, אני לא רואה פה משהו חריג. המהירויות הללו מקובלות לחלוטין באירופה, ואפילו על כבישים טובים פחות מכביש שש בחלק מהמקומות.

די להתחסד.

:mm_yeah:

אגב, כל מה שרשמתם בשירשור, רק מוכיח דבר אחד - הפירסום ברדיו עובד!!

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם
בכל זאת, זה כ"כ אופייני לנו, הנהג עצמו לא הספיק להגיב על הידיעה, וכבר התחלקנו למי שבעד ומי שנגד הבחור. שני צדדים יש למטבע.

בכל מקרה אם באמת הייתי צריך לבחור צד אני נגדו. מדינת ישראל, לא מבחינת תשתיות, לא מבחינת תרבות ולא מבחינת המכוניות שיש לנו על הכביש - לא בנויה לכל הסיפור הזה. נקודה.

יוסי.

דיברתי עם הנהג - הוא עוד לא נירשם ל-CF , לכן לא הספיק להגיב.

אה , גם ה-DL שלך לא בנוייה לסיפורים האלה.

עדיף שתשב בצד ותקשיב במקום לבלבל לנו את המוח. אני לא מצדיק פה את הנהג , אבל מכאן ועד הפיכתו לרוצח (ושוב , מדובר אך ורק על התפיסה הנוכחית - כיוון שלאף אחד מאיתנו אין מושג מהן עבירותיו הקודומות) הדרך ארוכה.

פורסם
הפשע האמיתי הוא שהשוטרים מתעסקים באכיפת מהירות בכביש הכי בטוח בישראל ולא עושים משהו יותר מועיל.

הצעות לדברים מועילים:

1. בדיקות שכרות, ובדיקות רשיונות שגרתיות.

2. עמדת בוחן תנועה בכביש 6 - בדיקת צמיגים, מערכת היגוי, בלמים, עומס יתר (משאיות ומסחריות בעיקר). אפשר להוציא לא מעט דוחות בעמדה כזו וכל דו"ח כזה זו תאונה שנמנעה - אולי מחר, אולי בעוד שבוע, אולי בעוד שנה.

3. פטרולים בכבישים הראשיים והורדת נהגים שמסכנים את הסביבה באופן בולט (נוהגים בפראות וגורמים "כמעט"ים) ו/או מקפחים את זכותם של שאר הנהגים (עוקפים פקק דרך נתיב פניה וכו')

4. אכיפה מאסיבית של עברייני רמזור אדום במיוחד בתוך הערים. אני בעד 4 מצלמות רמזור בכל צומת.

מסכים איתך במאה אחוז!!!

אבל הכסף "הקל" בא מהדוחות האלה.. כך גם הפרסום שהמשטרה מקבלת מדוחות כאלה.. "הנה אנחנו בשטח ועוזרים במניעת תאונות".

איך נהג שיש לו מספר הרשעות קודמות כל כך גבוה עדין נוהג על הכביש, ואני בטוח שאלה לא דוחות חנייה או רחוב חד סיטרי בדרך הביתה כמו שנאמר בשרשור. נהגים עם מספר כה רב של הרשעות הם ממש עבריני תנועה! אסור שהם יהיו על הכביש! נקודה.

פורסם

אוי נו באמת......

"אם החוק אומר 110,אז זו המהירות שבה אסע".......

MCYOSSI, תעשה טובה ואל תבלבל את המוח, פתאום כל אחד נהייה תמים ושומר חוק (מעולם לא עברת את המהירות המותרת???).

אהבתי את המשפט "אם מותר 110, אז ניסע 120".

למה ?

כי שוטר לא יעצור אותך על חריגה של 10 קמ"ש ? אז זה כאילו לא עבירה על החוק ?

תפסיקו למרוח את עצמכם בשטויות של "תספיק להגיב מהר יותר לכתם שמן על הכביש" כי כאשר אתה נוסע על 100 קמ"ש זה כנראה בכביש מהיר,שהוא ישר או עם פניות מאוד מתונות, וכיוון שהראייה שלך היא לא אינסופית, אתה תראה את כתם השמן בדיוק באותו זמן, ובמידה ותצטרך להגיב (שוב, כביש ישר,אלא אם נכנסת לתוך השמן עם כל 4 גלגלים,כנראה שלא תרגיש כל הבדל בהתנהגות הרכב), ההבדל במהירות לא ממש ישפיע (יש לך בסובארו 4 גלגלים, לא 2 כמו באופנוע, שם זה יותר קריטי).

תפסיקו כל אחד להתחסד, כביש 6 זה כביש שאין בו בעייה בטיחותית לנסוע בו גם 200 קמ"ש, ברכב מתאים עם צמיגים מתאימים!

אגב, מישהו כאן שמע על התופעה שהיתה בכביש 6 של פיצוצי צמיגים ?

חשבו בהתחלה שמקור הבעייה בכביש עצמו, עד שהבינו שכל מטומטם בודק שם את יכולות הרכב שלו ונוסע 150 קמ"ש על צמיגים שלא מיועדים למהירות הזאת, זו הסיבה לכך שאמרתי שמי שמכיר את יכולות הרכב ויודע איזה צמיגים יש לו ולאיזו מהירות מיועדים (ע"פ קוד מהירות), אין בעייה לנסוע שם במהירות גבוהה, הדבר היחיד שעשוי לפגוע בך זה אם תרדם על ההגה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
בכל מקרה כולם פה סתם טוחנים בשכל.

אני אומר חוק זה חוק! מותר לנסוע על 110? אל תעבור את ה120 נקודה

למה עד 120?

עד 140 זה בלי נקודות, רק תשלום מס מהירות של 250 ש"ח.

סביר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
דיברתי עם הנהג - הוא עוד לא נירשם ל-CF , לכן לא הספיק להגיב.

אה , גם ה-DL שלך לא בנוייה לסיפורים האלה.

עדיף שתשב בצד ותקשיב במקום לבלבל לנו את המוח. אני לא מצדיק פה את הנהג , אבל מכאן ועד הפיכתו לרוצח (ושוב , מדובר אך ורק על התפיסה הנוכחית - כיוון שלאף אחד מאיתנו אין מושג מהן עבירותיו הקודומות) הדרך ארוכה.

אני לא מבין, מאיפה התרשמת שאמרתי שהסובארו בנויה למהירויות כאלה? איך הגענו בכלל לסובארו? אין לך מה להגיד אז אתה מתחיל לדבר על הסובארו?

אני לא מתכוון לשבת בצד ולהקשיב לכל אלה שמצדיקים אותו.

ואתה יודע שCF זה לא הפורום הרשמי של עולם הרכב, אף אחד לא חייב להרשם למקום הזה בשביל להגיב לשום דבר. התכוונתי שבידיעה עצמה הוא לא הגיב.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אולי בגלל שבחייך לא נסעת מהר יותר מה-110 , ולכן אין לך מושג על מה אתה מדבר ?

לפעמים עדיף לשבת בצד ,ולא להראות את הבורות.

חבל , היית לבד ! :shock:

פורסם
ואתה יודע שCF זה לא הפורום הרשמי של עולם הרכב, אף אחד לא חייב להרשם למקום הזה בשביל להגיב לשום דבר.

שמר יוזם חוק כזה

פורסם

חשבתי שתשובות פופוליסטיות ומתלהמות כמו שראיתי כאן יש רק בטוקבקים לידיעות הללו

באתרי העיתונים היומיים ולא בפורום מוטוריקה שהשקפת עולמו אמורה להיות "קצת" שונה ונאורה.

מסתבר שטעיתי. עצוב. :roll:

MCS 2008

פורסם

איזה בן אדם מטורף איך הוא עושה דברים כאלה?

בכביש 6 אין מצלמות?

אורן 16v בכל מקום שתכתוב תזכיר אותי? ואני מבקש להוריד את החתימה הזאת

תודה

פורסם
איזה בן אדם מטורף איך הוא עושה דברים כאלה?

בכביש 6 אין מצלמות?

אורן 16v בכל מקום שתכתוב תזכיר אותי? ואני מבקש להוריד את החתימה הזאת

תודה

לא, אין מצלמות, יש שוטרים נחמדים עם ממל"ז בשביל שילדודס שנוסעים עם ההונדה שלהם בדראג 190, יטופלו בהתאם.

אני מבקש ממך להפסיק לשחק בניד פור ספיד.

• תוכן חדש...