Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

באמת היה מפגש מהנה מאוד הרבה חבר'ה,

אני חייב לציין שאני מאוד נהנתי בהשמעה הקצרה אצל עופר דותן ברכב יש איכות יש רמה ורואים שעבדו על המערכת קשה והרבה זמן קבל ח"ח.

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

פורסם

היה מפגש סבבה, כרגיל ניר GREEN, היה גבר גבר ועזר לי להשמיע את המערכת שלי עם הדיסקים שלו. חוץ מזה העזרה שלו בכיוונים תרמה רבות למערכת, ישב איתי ליד הבית שלו שעתיים+ עד 1 בלילה, כולל הצקות של משטרת ישראל בשביל לכוון את המערכת, ואני חוץ מלהקשיב למוסיקה לא עשיתי כלום. תודה רבה.

חוץ מזה חבל שהאייפוד קפא כשרציתי להשמיע לבחור שאני לא זוכר את שמו ולחבר של רומן עם המזדה שגם את שמו אני לא זוכר. לא נורא במפגש הבא.

פורסם

היה ממש כיף.

לראות את המערכות החדשות שמתרבות.

הW7 הרביץ לנו בהונדה. ואצלי.

ולמרבה ההפתעה אני חושב שהאירפקייק שלי. יותר חזק מההיפוניקס 2005D.

מי יודע איפה אפשר למדוד ברמה. אתה הכוח של המגברים . בהתנגדויות שונות.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
אריק האודיו באן שלך יושב טוב עם ההיפוניקס.

זה 15"?

כן זה 15 . נו מה אתה אושמר שומעים פצצה?

לא בוכים על חלב שנשפך :fist:

פורסם

בהחלט היה מפגש טוב.... לכל האורך...

שמעתי הרבה מכוניות והרבה מכוניות...

דווקא SQ לא ראיתי ממש...

עופר, איזה רכב יש לך?

ורומן איזה רכב יש לך?

פורסם

מצטער שלא יכלתי להגיע למפגשים הקודמים בגלל היותי חייל בצבא ההגנה לישראל (בערך חייל..)

וגם היום כשיכלתי להגיע לא יכלתי להופיע עם האוטו :(

מבטיח שבפעם הבאה אני יציג טיפת SQ עד כמה שאוכל

בקשר למפגש היום, היה מפגש רועש במיוחד ועוד אחרי ההאנג-אובר של המסיבה אתמול נראה לי שאחוז השמיעה שלי ירד בעוד כמה עשרות.. אבל היה שווה.

הW7 כמעט העיף למיקי ת'ספויילר והבזוקה של גוץ (2.5 אינצ' בקושי ;) ) כמעט והעיף תגחל מהנרגילה :)

אה ד"א מיקי אל תתבאס בקשר לרייסים :)

מישהו יכול להגיד לי מתי המפגש הבא שאני יארגן יציאה הבייתה מראש?

נ.ב.

DJ GUTZ אל תשכח לשלוח לי ה.פ. תודה

Smoke TIRES not DRUGS.

• תוכן חדש...