Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנעה של רכב אחרי 6.5 שנים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה רבה בני על ההסבר המפורט ועל הלשון הציורית, אבל בעיה קטנה אחת.

זה בלוק של פורד עם ראש לוטוס. יש דגשים שצריך לשים לב אליהם לעומת ההסבר שלך?

ליעד

שלום.

בלילבלתי אם הלוטוס של משה.

אם תוכל לצרף תמונה יהיה סבבה של המנוע כמובן.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כרגע יש לי רק תמונה של ראש המנוע.

מחר אסרוק את תרשים המנוע ואעלה אותו לפורום.

ליעד

Carsforum001.jpg

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לא ראיתי אף פעם שהזכירו את זה כאן, אבל הנה מה שאני עשיתי לפני שהנעתי את המנוע של הג'יפ שלי, לאחר ששיפצתי אותו. לא זוכר היכן ראיתי את ההמלצה לעשות את זה, אולי בהיינס, אבל אני חושב שזו דרך מצוינת לוודא שכל מכלולי המנוע שעובדים עם שמן בלחץ גבוה, אכן יקבלו את הלחץ הזה לפני שהם יתחילו לנוע:

לפני שהרכבתי את המפלג, הכנסתי ביט ארוך של מברג שטוח, שמחובר למקדחה, והצמדתי את המברג השטוח הזה לתוך החריץ של משאבת השמן. סובבתי את המקדחה, וקיבלתי לחץ שמן בריא של 60-70 PSI בלי שסובבתי את המנוע אפילו לא סיבוב אחד.

לאחר מכן הרכבתי את המפלג והתנעתי את המנוע.

כמובן שאם מבנה המנוע שלך הוא שונה במובן הזה ממנוע ה258 של הג'יפ, והמפלג לא מסובב בו את משאבת השמן אז השיטה הזו לא רלוונטית.

פורסם

היי חנן,

לצערי זה לא ישים, היות והמשאבה איננה קשורה למפלג, ובכל מקרה, אין לי דרך לסובב את הרוטור שלה בלי לסובב את המנוע, או לחלופין לפתוח אותה (ואז יעוף לי מלא שמן לפרצוף אם אני אחשוב על לסובב אותה).

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

עוד באירופה היית סקפטי?

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

למה להיות קצר רוח? רק בסוף השבוע הבא. יש לי עוד כמה דברים להשלים לפני.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

שרטוטים של המנוע, אם זה עוזר במשהו...

engine1.jpg

engine2.jpg

engine3.jpg

engine4.jpg

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

הי אני מישל לגבי מנוע שעמד. ליפני סיבוב של המנוע יש לפרק את הקרטר לישטוף בנפט ואת מיכסה השסתומים לישטוף בנפט לישפוך שמן על השסתומים לשלב לרבעי ולסובב את המנוע

הרכבים שלי שברולט c10 1964

רנו 17 TS מודל 1974

אולדסמוביל קטלאס סופריים 3800v6 1987

הונדה סיווק ומזדה 3

פורסם

רבים וטובים אמרו לפני

מה אתה מתיחס.. זה בן אדם שאוהב לנאחס...
מה הסיבות, או שזו סברת כרס?

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם
בכל מיקרה אני משוכנע מאד שהמנוע הזה לא יתניע...

על סמך מה אה קובע ?

למה אתה קופץ ככה ? יש לך נתונים אחרים ?!

המנוע של הסוסיתא קוביה שלי עמד 11 שנים והיניע לאחר "טיפול" כזה

המתואר כאן .

אין סיבה שלא יניע אם היגיע בנסיעה ולא בגרר עקב תקלת מנוע , חשמל או משהו בדומה .

לדעתי - יניע .

בהצלחה !

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

סטטוס:

פילטר אויר - הוחלף

פילטר שמן - הישן פורק, ויש חדש תואם.

שמן - בורג ניקוז תקוע - יטופל

נוזל קירור - מולא

מצבר - יש - Bosch אטום ללא תחזוקה (בכל זאת, הוא בבגאז', שלא נחנק)

סיבוב מנוע ידני - יש

סטארטר - עובד

איתות חרום - עובד (רכב בריטי, חשוב מאוד)

נשאר:

החלפת שמן

להרים מכסה שסתומים לבדיקה. גם לאחר פירוק הברגים הוא מעט דבוק. יש המלצות על דרכים לא מזיקות להסיר אותו?

מעקף מערכת דלק. היות וצנרת הדלק עמדה זמן רב, מן הסתם שקעו בתוכה לא מעט דרעקים. כפי שהמליצו חברים יקרים בפורום, יש לחבר מיכל חילופי. מה ההמלצות לגבי זה? איזה סוג צינור, איזה כלי קיבול לדלק, נקודת חיבור?

תודה לכולם,

ליעד

לפני 22 שעות, hans כתב:

• תוכן חדש...