Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם הגיעו ימות המשיח... ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כדי להקל במשפט מעוצמת הענישה אותו האיש שלא באמת עשה את זה כתוצאה מהשפעת הקאנאביס יטען כך כדי לקבל עונש מופחת וזה באסה טילים

וסולי בכיף אחי :smile:.

תסלח לי אבל זה קשקוש! הפושע גם יכול לטעון שזה קרה כתוצאה מהשפעת אלכוהול (מה שגם יותר סביר).

אין שום סיבה מוצדקת להוצאת הקנאביס מהחוק, נקודה.

באמסטרדם למשל, אחרי לגליזציית הקנאביס, נרשמה ירידה בפשיעה ובצריכת הסמים המסוכנים באמת.

תפסיקו להיות שבויים בפרסומות ובסיסמאות של הרשות למלחמה בסמים, גראס וחשיש אינם סמים מסוכנים כל עוד משתמשים בהם בתבונה.

עקב בורות ואטימות הממשל (שמטעה גם את הציבור) ציבור שלם של צרכנים נאלץ להסתכן בהרשעה פלילית ונידוי מהחברה.

בדיוק כמו שנהגי הראלי בארץ נאלצו לבצע עברות רק בשביל לקיים תחביב לגיטימי!

לא כל חוק הוא צדק!

הראל.

*אין להסיק את מדבריי עידוד לצריכת קנאביס, כרגע קנאביס אסור לשימוש בחוק, אינני צורך קנאביס אלא רק מביע דעה.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תפסיקו להיות שבויים בפרסומות ובסיסמאות של הרשות למלחמה בסמים, גראס וחשיש אינם סמים מסוכנים כל עוד משתמשים בהם בתבונה.

הראל.

.

אמרת הכל.

נראה לך שמישהו במדינה הזאת יודע להשתמש במשהו בתבונה?

מקסימום השוטרים משתמשים בכוח שלהם בתבונה בשביל לדפוק אותך ובשביל לקמבן את עצמם,

והפוליטיקאים משתמשים בכוח שלהם בתבונה בשביל להכניס כמה שיותר כסף לכיס שלהם.

אנחנו עם של 80% מטומטמים איזה תבונה בדיוק אתה רואה פה?

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

ת'כלס צודקים אם אומרים שיעלו את המחיר ולא מדובר על קיוסקים.

אנחנו מכל אירופה הכי זולים במחיר ל50 גרם קנאביס ואם יעשו את חוקי אז יעלו את המחיר.

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם
קודם כל, לא שאני משתמש בסמים קלים, אבל דופקים אותך במחיר.

דבר ראשון, זה כמובן המחיר ששמעתי שמשלמים.

ואם לא היו דופקים את אלה שמשלמים מאתיים ש"ח אלא לוקחים מהם מחיר טוב יותר, כמה הם היו צריכים לשלם? לפי מה ששמעת שמשלמים כמובן אלה שמשתמשים בסמים קלים.

דבר שני לפי מחיר נמוך יותר אני כמובן וכמובן צודק בתיאוריית המחיר שלי.

דבר שלישי הוא ההסבר הנוסף למה הממשלה תהיה יקרה יותר כפי שמופיע בחתימה החדשה שלי.

מה טוב יכול לצאת מהלגליזציה (כך בטח חושבים לקוחות הסם באשר הם) השירות ישתפר פלאים.

יהיה למי להתלונן במידה והחומר לא טוב. נציב תלונות הציבור, האגודה לזכויות הצרכן וכו'.

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

יש מקום לדאגה

מתוך ויקיפדיה :

Cannabis and psychosis

There is now growing evidence for a small but significant link between cannabis use and vulnerability to psychosis11. Some studies indicate that cannabis use correlates with a slight increase in psychotic experience, which may trigger full-blown psychosis in some people. Early studies have been criticized for failing to consider other drugs (such as LSD) that the participants may also have used before or during the study, as well as other factors such as possible pre-existing mental health issues. However, more recent studies with better controls have still found a small increase in risk for psychosis in cannabis users. It is still not clear whether this is a causal link, and it may be that cannabis use only increases the chance of psychosis in people already predisposed to it. The fact that cannabis use has increased over the past few decades, whereas the rate of psychosis has not, suggests that a direct causal link is unlikely for all users.

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

מן הסתם יש לזה איזו שהיא השפעה על המוח, אחרת זה לא היה מזיז לנו* יותר מדי.

* לאלו שמעשנים כמובן.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
יש מקום לדאגה

מתוך ויקיפדיה :

Cannabis and psychosis

There is now growing evidence for a small but significant link between cannabis use and vulnerability to psychosis11. Some studies indicate that cannabis use correlates with a slight increase in psychotic experience, which may trigger full-blown psychosis in some people. Early studies have been criticized for failing to consider other drugs (such as LSD) that the participants may also have used before or during the study, as well as other factors such as possible pre-existing mental health issues. However, more recent studies with better controls have still found a small increase in risk for psychosis in cannabis users. It is still not clear whether this is a causal link, and it may be that cannabis use only increases the chance of psychosis in people already predisposed to it. The fact that cannabis use has increased over the past few decades, whereas the rate of psychosis has not, suggests that a direct causal link is unlikely for all users.

המודגש הוא חלק דיי חשוב לידיעת המעשנים והלא מעשנים למינהם.

אני דווקא שמעתי מכאלה שמעשנים שהדבר שבטוח נדפק הוא הזכרון.

ו.... נו הזה.... איך קוראים לזה..... טוב נו שכחתי .

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

חברס , אל תישכחו שעל כל 10 מ"ל אלכוהול שאתם שותים אתם משלמים חצי למוכר בחנות וחצי למדינה.

זה יהיה "הפסד" כלכלי עצום לתת לקנאביס לגיטימיות.

כמובן שזה במרכאות כפולות כי לגידול קאנאביס יכולות להיות כ"כ הרבה יתרונות כלכלים , חברתיים ורפואיים שיגמדו את ה"בעיה" השולית הזו, אבל אף אחד אצלינו לא חושב כמה סנטימטרים קדימה.

אין שום סיבה הגיונית שאלכוהול וסיגריות יהיו חוקיים וקנאביס לא .

אולי אף אחד מהם לא צריך להיות חוקי (כולל בשר אדום , סוכר לבן וסויה כי כולם מזיקים יותר מקנאביס...) אבל אין שום הגיון מעשי שאלה כן ואלה לא.

פורסם

קח מסים על זנות והימורים (שמתקיימים בכל מקרה, רק שישלמו הפעם),

ולא תצטרך לשלם 50% מס למדינה.

גם אם גראס יהיה חוקי.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
תסלח לי אבל זה קשקוש! הפושע גם יכול לטעון שזה קרה כתוצאה מהשפעת אלכוהול (מה שגם יותר סביר).

אין שום סיבה מוצדקת להוצאת הקנאביס מהחוק, נקודה.

באמסטרדם למשל, אחרי לגליזציית הקנאביס, נרשמה ירידה בפשיעה ובצריכת הסמים המסוכנים באמת.

עקב בורות ואטימות הממשל (שמטעה גם את הציבור) ציבור שלם של צרכנים נאלץ להסתכן בהרשעה פלילית ונידוי מהחברה.

בדיוק כמו שנהגי הראלי בארץ נאלצו לבצע עברות רק בשביל לקיים תחביב לגיטימי!

לא כל חוק הוא צדק!

הראל.

*אין להסיק את מדבריי עידוד לצריכת קנאביס, כרגע קנאביס אסור לשימוש בחוק, אינני צורך קנאביס אלא רק מביע דעה.

לא קשקוש , כנראה שלא הבנת את מה שאני מעביר לך . אני אנסה להסביר ,אנשים יטענו שמעשיהם נגרמו על ידי הקאנאביס לא באמת כי זה נגרם על ידי הקאנאביס אלא בשביל לנסות להוציא אותם חפים ככל האפשר . *אני יודע שקנביס לא באמת מסוכן , מרגיע ואף עוזר לחשיבה עמוקה יותר* אבל חארות למינהם יוציאו את העשב כעשב שוטה.

*ממידע חיצוני של משתמשים ומאמרים*

GTA זה הכי אחי .

פורסם
יש מקום לדאגה

מתוך ויקיפדיה :

צודק בהחלט, אבל אני לא רואה בזה שום מקום לדאגה. לאנשים בעלי בעיות פסיכולוגיות לא מומלץ להשתמש בקנאביס כמו שלא הייתי ממליץ להם להשתמש באלכוהול. יתרה מזאת, מנסיוני, דווקא אנשים עם בעיות פסיכולוגיות שהכרתי אשר השתמשו או משתמשים בקנאביס, חל שיפור במצבם הפסיכולוגי אבל פיתחו התמכרות פסיכולוגית לחומר.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם
אמרת הכל.

נראה לך שמישהו במדינה הזאת יודע להשתמש במשהו בתבונה?

מקסימום השוטרים משתמשים בכוח שלהם בתבונה בשביל לדפוק אותך ובשביל לקמבן את עצמם,

והפוליטיקאים משתמשים בכוח שלהם בתבונה בשביל להכניס כמה שיותר כסף לכיס שלהם.

אנחנו עם של 80% מטומטמים איזה תבונה בדיוק אתה רואה פה?

אתה צודק, אנחנו חרא של מדינה, ולכן אני ממליץ גם לאסור מכירת אלכוהול (תראה לאיזה אלימות זה גורם), להוריד את המהירות המירבית ל-50 קמ"ש (כי אנחנו נוהגים כמו מטורפים), לאסור החזקת נשק חם או קר לכלל האוכלוסייה, לבטל מיידית את חקיקת הספורט המוטורי, ואם כבר אז גם לבטל את ליגות הכדורגל בגלל האלימות במגרשים...

לידיעתך, לפחות 40% מכלל האוכלוסיה צורכים/צרכו/ניסו קנאביס פעם אחת בחייהם - זאת אומרת שכמעט חצי מהמדינה הם עבריינים פליליים בפוטנציה.

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם
לא קשקוש , כנראה שלא הבנת את מה שאני מעביר לך . אני אנסה להסביר ,אנשים יטענו שמעשיהם נגרמו על ידי הקאנאביס לא באמת כי זה נגרם על ידי הקאנאביס אלא בשביל לנסות להוציא אותם חפים ככל האפשר.
זה לא עובד ככה.

מה, אם בן אדם נעצר על שוד בנק, הגיוני שהוא יגיד שהוא היה שיכור כדי שיקלו בעונש?

להיפך. או דוגמא יותר טובה - אם בן אדם נעצר על נהיגה מהירה, הוא יגיד שהוא שיכור כדי שיוותרו לו?

בנוסף, ממה ששמעתי מהקולות שאני שומע לפעמים - קנאביס אינו גורם להתנהגות אלימה או חסרת אחריות כמו אלכוהול. להיפך. הוא מכניס את הבן אדם לעצלנות ופראנויות קלה.

הפשע הכי גדול שבן אדם יכול לעשות בהשפעת גראס הוא לשים את השלט של הטלויזיה בפריזר.

איך אמר המוכר בקיוסק הקבוע שלי כשראה אותי מחייך למראה שני צעירים קונים באנג:

וודקה אני לא אוהב למכור, כי אלכוהול מפרק משפחות. אבל שני אלה? מקסימום יפרקו שקית במבה...

פורסם

רק רציתי לנצל את השרשור הזה ולהגיד שאני עדיין נמצא בשער 2 באוני' תל אביב

כרגיל בין השעות 12:00 ל 14:00

המחירים נשארו אותם מחירים

( כידוע אני גם סרסור , אז אין בעיה לספק גם ***** ואם אין מספיק כסף אני מוכר מס' סבונים ריחניים )

זהו . אני לא אפריע יותר .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
"ובצל הנימוקים וההסברים, יש לציין כי חברי הכנסת לא יוכלו להעלות להצבעה הצעות חוק פרטיות החל מהשבוע -

זאת מחשש כי החכי"ם יהפכו את הצעות החוק ל"הצהרות חוק" פופוליסטיות בשל הבחירות המתקרבות.

ח"כ ברונפמן יוכל להמשיך את החקיקה בדבר גראס חופשי רק אם יגיע לקדנציה הבאה בכנסת."

ח"כ ברונפמן רץ לכנסת ברשימה בשם "הבחירה הדמוקרטית". פעם ראשונה שאני לפחות שומע עליה.

אני מאחל לו בהצלחה מכל הלב, אבל בנתיים הכתבה שצורפה הנה תעמולת בחירות ותו לא.

אבל שני אלה? מקסימום יפרקו שקית במבה...
אם לא יצא כלום מהכתבה, לפחות שיצא מהשרשור.

שרשור מנצ'ס.

אין על סוכריות גומי. וגם תותים באים טוב.

No worries 8)

• תוכן חדש...