Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתקציב הנ"ל אני הייתי הולך מבלי לחשוב פעמיים על יאריס T ספורט או 206 XS (שמשום מה לא קוסמת לך). אם יאריס לא מוצאת חן בעינייך לך אז אולי הייתי שוקל פולו 16V.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מסכים עם REDROZE .. ה 206 XS אידאלית , השלדה די סלחנית , והעוצמה תתאים לך בשלב זה..בכלל אני חושב ש ה 206 היא מכונית טובה להקניית יסודות יותר דינמיים לקראת מעבר למכוניות חזקות בעתיד.

היו 16 איטלקים מוגדשים, חזרנו ל 20. רק בלי הטורבינה בישבן.

ניר

פורסם

306 ב 50000 ש"ח

שנתון גבוה

יושבת טוב על הכביש

בעלת מבחר מנועים גדול

נוחות צרפתית

גם האמינות :-P

מודה שאני משוחד

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

למרות שסיימת את תקופת המלווה (ואו) זה לא עושה אותך נהג ותיק או מיומן ובודאי עדיין חס רלך הרבה ניסיון. אי לכך כדאי לך לחפש רכב רגיל ולא כמו שכתבת "רכב ספורט" זה בודאי יעזור לך יותר לבריאות וגם לכיס. שמור את הספורט בשלב זה שך חייך לתחורויות קרטינג ( מומלץ מאד לנסות - פרט לכיף הטהור זה גם מלמד קצת נהיגה ספורטיבית)

פורסם

מעניין מה היה אומר האוסטרלי כריס אטקינסון על כל השרשורים הללו...

להזכירכם, הוא חתם על חוזה ל5 שנים עם סוברו כשהיה בן 20 (לפני שנה או שנתיים)...

אני מתאר לעצמי איזה תסריט דמיוני קצר:

כריס: "חברה, הציעו לי חוזה בסוברו, אני אנהג על STI מה תאמרו"

חבר פורום ממוצע: "רק סיימת מלווה זה מסוכן לך... עדיף איזה 206 XS טובה"

חבר פורום אחר: "אני בכלל חושב שעדיף לך איזו גרוטאה ישנה, ואל תחשוב אפילו על 106 ראלי או 205 GTI זה מסוכן בשבילך"

כריס: "לא לא חברה לא הבנתם, נהיגה זה בדם שלי STI לראלי, חלום שהתגשם"

כל חברי הפורום במקהלה: "נו נו עוד אחד שנראה על עץ בקרוב, מה קרה ההורים שלך לא אוהבים אותך, אתה אדיוט אתה לא מבין שרכב זה כמו נשק? מה אתך, נו עוד דפוק אחד!!!"

בקיצור ולעניין, תקנה מה שאתה רוצה, אבל תנהג בזהירות ומומלץ אפילו חובה קורסים לנהיגה מתקדמת בתור התחלה, וכמה קורסי ראלי להמשך והכי חשוב הרבה שכל!!! זו דעתי!!!

מקווה שאף אחד לא נפגע, דברי חצי בהלצה קבלו אותם בהומור (למרות שאני מתכוון להם בשיא הרצינות)

בברכה נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

נדב, בעוד שאני באופן כללי מסכים איתך - אני לא חושב שנהגים חדשים צריכים לסוע בגרוטאות ואף ציינתי את זה כאן - ה206XS רחוקה מלהיות נבלה, היא בעלת ביצועים לא רעים, התנהגות מצויינת ועלויות אחזקה נמוכות. זו למעשה 206GTI רק 1.6... מה יכול להיות טוב יותר לנהג חדש?

חוצמזה, אתה יודע שרמת לימוד הנהיגה אפסית, אתה יודע שלנהג חדש עם קליאו ספורט יש כל סיבה אפשרית להסתבך - כך או אחרת - ואתה יודע שיותר נעים, בטוח וקל ללמוד לנהוג (גם בקורסים) על מכונית מתנהגת אך מתונה מאשר עם מכונית ספורטיבית ממש.

אני טורח לכתוב את כל זה כי פגעת אצלי בנקודה רגישה - אני לא סובל התנשאות על נהגים חדשים בעצמי... ;) (לא שאני אחד כזה, חלילה)

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

נדב, אני יודע שאמרת את דבריך בהומור, אבל בכדי שאף אחד לא ישתמש בהם בטעות כדוגמא נגדית, תרשה לי רק לשאול שאלה קטנה:

אתה חושב שאבא של פותח השרשור הוא מתחרה במרוצי הראלי? שפותח השרשור התחרה במרוצי אופנועים מגיל צעיר? שבגיל 22 הוא התחרה באליפות אוסטרליה הפתוחה ובגיל 25 ניצח בה בגרופ N עם סובארו? כי את כל הדברים הללו אטקינסון עשה... הוא אולי נראה צעיר, אבל הילד כבר בן 26, עם הרבה ניסיון מאחוריו...

רוב נהגי המרוצים מתחילים בגיל צעיר עוד יותר ממנו והופכים לאלופי קארטינג עוד לפני שנגעו בבחורה , אז זו דוגמה לא טובה במיוחד, מצטער...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בסה"כ ניסיתי להדגיש נקודה קטנה (גדולה!!!)

אדם שיש לו רשיון נהיגה 3-4 חודשים לא מבין כלום זה נכון, אבל, וזה אבל גדול אני למשל, יומיים אחרי סיום המלווה הלכתי לקורס נהיגה מתקדמת, וחודשיים אחרי כן לקורס נהיגת ראלי (יומים ברלקס אשדוד, אחת החוויות של חיי)

בשלב זה אני מניח שהיה לי יותר ידע ומיומנות מהרבה (הייתי אומר הרוב אבל אני לא רוצה להתנשא) נהגים על הכביש!!! אחרי כן המשכתי לעוד מיני קורסים אבל זה כבר לא חשוב.

הנק' היא, וגם מוטי אמר לא פעם את אותו הדבר, שלא חשוב כמה זמן יש לך רשיון, אלא מה אתה יודע לעשות. אני לא בא לתמוך בכל אחד שאומר "אני נהג מלידה אני הכי טוב הכי מהיר ויש לי הכי גדול"

שוב, אתן את עצמי כדוגמא...

בערך כחודש אחרי הקורס בראלקס צירפנו למשפחה אלפא 164 סופר 3L, אוטו מהיר מאוד לכל הדעות, עצבני למדי גדול ועם מנוע מאוד כבד על הפרונט, לשם השוואה מ100 קמ"ש ל200 הוא יכול להשיג קליאו ספורט, והוא ממשיך וממשיך עד 240 קמ"ש, הוא גם הרבה יותר גדול מקליאו ספורט ויותר כבד (1550 ק"ג בספר הרכב). כיוון שאבי היקר (הרכב היה שייך לו) נוסע הרבה לחו"ל, אני ביליתי לא מעט עם הרכב בביה"ס. ובהעדר מסלולי ראלי בארץ ולא שום דבר אחר הייתי נוסע ברכב כאילו אין מחר. לא הייתי עובר אורות אדומים, כל עצור זה עצור, כל פנייה איתות ברחובות צרים נוסעים לאט וכו... אבל כל סיבוב היה היגויי יתר או סחיפה של 4 גלגלים (בלי הגזמה), לא חשוב, יש לי הרבה זכרונות מהרכב הזה, אבל הנק' התחתונה: כולם נגמרו טוב! למה? לא בגלל שאני איזה גאון נהיגה, אלא בגלל שאני קורא על נהיגה לומד נהיגה מעשית (קורסים אמרתי כבר) ומתנהג בשיכול דעת (למרות שזה לא תמיד נראה כך לצופה מהצד)

בברכת נהיגה בטוחה

נדב

נ.ב. תמיד כשאני יוצא לדרך אומרים לי: "סע בזהירות" ותשובתי היא "תמיד" וזו האמת!!!

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

• תוכן חדש...