Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן 2005 ב 70K האם שווה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נהג יחיד, שכחתי להוסיף שיש לו מערכת באוטו (פאנל צבעוני) מגבר וסאב:-P בנאדם מבוגר.

אבל ננסה להוריד לו כמה שיותר את המחיר ובכסף הזה לתקן במוסך מורשה

Suzuki Jimny

פורסם

מצאת מציאה כמו שאומרים, למרות שאני בטוח שאת ה 25 שהוא עבר(אם זה באמת 25)....קרעו לו את התXX .

אצלי בעבודה יש רכבים חדשים עם 15-20 אלף על השעון, נוהגים בהם בצורה מחפירה, הרכבים האלה פשוט כבר גמורים, עגלות, פותחים להם את הצורה, מסכן מי שיקנה אותם.

אבל 70 אלף זה ממש זול לרכב בשנתון הזה.

פורסם

אני בהחלט שהרכב כ-נ-ר-א-ה עבר חיים קשים.

נזילה מבולם זעזועים אחרי 25,000 ק"מ - כנראה שזה בגלל מסלול השטח של קק"ל ביער בן שמן.

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

עידו, תשמע:

אל תשאל אנשים כאן כמה יעלה מה יעלה למה יעלה

קרסו ידועים בתור יקרנים

תקחו את הרכב למוסך מורשה אמין ידוע ועם שם טוב, ותבקשו הצעת מחיר לתיקון הריג'קטים, ככה עושים ברכב שבאמת רוצים, אח"כ תסתדרו עם המוכר.

בגדול: האוטו במצב לא איי איי איי לרכב שנת 2005, אבל זה שומדבר שכסף לא יסדר (אין תאונות או משהו חריג במיוחד)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

תגיד, הוא מוכר את האוטו עם הכננת? ;-)

בקיצור, הרכב נסע בשטח והרבה. בדוק שהשלדה נקיה ושהמעיכות הן לא בשלדה. בנוסף - לגבי הבולם - נשמע תמוה שרק אחד מתחיל לנזול.

פורסם

מנסיון שלי ושל שכן.

מצבר ובולמי זעזועים הם נקודות תורפה של המגאן 2.

חוצמזה הוא אוטו משפחתי מעולה.

מרווח, נוח ועם אחיזה טובה.

היגוי מאוד לא מדוייק ודיי מעורפל.

פורסם

רק תבדוק שאין קונצים מיותרים כמו חשמל, מפתח או קודנית שיעול 10K בקרסו.

הרכב מודל 2005, הוא עדיין באחריות. תבדוק במוסך מורשה לגבי הבולם, גם הוא צריך להיות באחריות.

גיא

• תוכן חדש...