Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , יש לי רנו קליאו שנת 94

RT 1.4

יש לי מין בעיונת , או אולי לא ממש בעיה אבל משהו קצת מוזר

כאשר אני נמצא בסרק ונותן מין מכונת קטנה על דוושת הגז , הטורים עולים טיפה לשבריר שניה , ואז הם כאילו נופלים לאיזור ה 600-700 לשבריר שניה ואז המנוע חוזר לסל"ד הסרק הרגיל שלו שנמצא באיזור ה850 פלוס מינוס 50.

מה יכול לגרום לזה? , האם זה יכול לגרום לי לצרות בהמשך?

גם שמתי לב שהטורים בסרק טיפונת לא יציבים , כלומר יכולים לנוד טיפה פלוס מינוס 50 לכל כיוון כשהמנוע בסרק.

תודה מראש

פורסם

ברכב זה כנראה (לא רשמת דגם מנוע) מותקנת יח' מונג'ט של בוש.

זהו מעין "קרבורטור" אלקטרוני (הקשר היחיד בינו לבין קרבורטור זו הצורה החיצונית)

יש לנסות ובעדינות מרבית לבצע ניקוי מסביב למצערת עצמה, אם היא מפוייחת.

היחידה הזו לא ניתנת לכיוון, ואם יש בעיה מעבר לליכלוך של פיח , מדובר מתקלה.

הוראות יצרן אוסרות לנסות לבצע כיוונים במערכת זו, והאמת שבפועל, נסיון לכוון הוא פטנט ישראלי, שעלול לגרום נזק יותר מתועלת.

רצוי לחבר את הרכב לסורק ייעודי , לבדוק פעולת ותקינות החיישנים (וממש אין הרבה שם) וחיישן חמצן.

"מייצב" הטורים ברכב זה הוא איננו מנוע צעדים, הוא מעין מנוע עם אצבע שממש דוחפת את הגז(מצערת.)

מי שלא מומחה בזה, שלא יגע לך באוטו.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

קודם כל תודה

על התגובה המהירה

:)

דבר שני הקטע שהרכב חובר למחשב כמה פעמים ואין שום בעיה

מה גם שאמרו לי במוסך שלנסות להתעסק עם המצערת זה עסק מסובך ביותר , ואם משהו ישתבש , גם מאוד יקר

פורסם

יש במע' הזרקת הדלק פעולה הנקראת CUT OFF הגורמת בסל"ד מנוע מסוים וכשדוושת התאוצה (גז משוחררת) לניתוק אספקת הדלק למנוע ע"י הפסקת פיקוד חשמלי למזרק/י הדלק ע"י מחשב ניהול המנוע.

בלחיצה ושחרור מהיר של דוושת התאוצה, כפי שביצעת, נוצרה פעולה זאת ואז סל"ד המנוע יוד מתחת לסף המתוכנן ומחשב נהול המנוע מחדש את אספקת הדלק למנוע וסל"ד המנוע מתייצב.

מצב זה קיים כדי למנוע מדלק שיכנס אל המנוע ללא צורך בו ושלא ישרף טוב ואז יפלטו הרבה גזי פליטה רעילים לאויר וסיבה שניה הנה השגת חיסכון בתצרוכת דלק.

כלומר שהמצב שתארת הנו תקין.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...