Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 323f שנת 94-93.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לדעת האם האוטו הזה אמין, איך הוא מבחינת ביצועים,ומה עלויות האחזקה(טיפולים,ביטוחים)...

ובכללי איך הרכב?

תודה מראש.

פורסם

אחלה אוטו... במילה אחת (שתיים)

כמו כל מזדה, די אמין, אבל הכל תלוי בבעלים הקודמים שלו, שרובם היתעללו ברכב כי חשבו שיש להם איזה פורמולה 1... כולם טעו. אילו שכן ניצלו מתאונת שאסי סובלות מתחזוקה איומה (שוב, מישהו חשב שהוא קונה אוטו ספורטיבי בזול, ואם זה יפני אז זה אמין למרות שאין מים ושמן הוא יסע...:|)

בקיצור, זה רכב די נוח, מרווח, עם הרבה תוספות כגון חימום לכיסאות, חלונות חשמל, מראות חשמליות, נעילה מרכזית ועוד... סה"כ רכב לא מסובך לתחזוקה בבית, זול כיום, אמין וחלקי חילוף די זולים.

הרכב בעל "מקדם דאווין" (נכון ל10 שנים אחורה ;-)), לא יציב כל כך, והתחת נוטה להיזרק (דורש כיוון "פרונט" בסרן האחורי, אבל גם אחרי זה לא ממש מבריק).

כמי שהחזיק אחת כזו איזה 3-4 שנים ולא חווה תקלות מיוחדות אני יכול להגיד לך שזה אחלה אוטו (אני קניתי אותו כי הוא היה 5 דלתות)...

תהנה!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

יש לי גם אחת כזאת, קצת יותר חדשה, אוטו אמין מאוד בסך הכל, מנוע 89 כ"ס, למרות שמרגיש הרבה יותר, הידני נחמד מאוד, שלי כרגע ב300K עדיין עם הגיר המקורי (לא הוחלף בסוף, רק שמן), יופי של אוטו.

פורסם

אחלה רכב.אני מצטער שלא הכנסתי אותו לשיקול שלי שרכשתי את האימפרזה ביולי השנה.ושאלה נוספת עד איזה מודל יוצר הדגם הנ"ל?

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

המלאי נגמר ב97, אז נמכרו האחרונות.

נכמר במקביל ללאנטיס, עוד לא הצלחתי להבין אם מדובר במלאי ששכב במחסן שנתיים או שבאמת יוצרו שני הדגמים במקביל.... נראה לי מוזר.

פורסם

רכב נהדר!

אמין ככל מאזדה, אך כמו שנאמר לפני, תלוי במי שהחזיק אותו!

הרכב יפה (רוב הבנות חושבות שהרכב הוא רכב ספורטיבי ממדרגה ראשונה, מה שהוא לא, אך אתה יודע..).

אני אישית ממליץ בחום על הרכב!

-לאון חבקין-

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

• תוכן חדש...