Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאנו פג'ו 306 ממש בובה יד ראשונה קילומטראז' 130 נראית פגז שנת 94.

אבל..הבנתי שלהחזיק פג'ו זה עסק מאוד מאוד יקר...לכן בעיקרון אנחנו חיפשנו סיאט איביזה מנוע 1.4 שנת 94...אבל לא מצאנו...

כדאי ללכת על הפג'ו או לנסות למצוא איביזה?

פורסם

להחזיק אוטו זה עסק יקר.

תבקש ממי שנתן לך להבין את זה שייתן לך לראות את כל הקבלות. נראה יחד עד כמה זה יקר.

פורסם

מנוע 1.4

גם הסיאט חיפשנו 1.4 אבל בתוספת של 5 דלתות

אם אתה לא רוצה לקנות תפג'ו תגיד לי אני קונה אני מחפש עכשיו פג'ו אחי
סבבה גבר
פורסם

306 1.4 ו 1.6 בצידה ותוחזקו כראוי לאורך השנים אמורות להיות רכב טוב.

ואילו אחזקת כל רכב היא דבר יקר .

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

פיגו 1400 שטופלה טוב האחזקה שלה פשוטה וזולה הרבה יותר משל האיביזה שהחלפים שם יקרים, אים ה 306 במצב טוב אחלה עיסקה

פורסם

:( המוכרת התחרטה,היא לא מוכרת את האוטו.

וזה אחרי שהשקענו זמן בבדיקה ושילמתי על בדיקה.

בכל מקרה האוטו היה צריך יישור קו של 4 אלף שקל

פיגו 1400 שטופלה טוב האחזקה שלה פשוטה וזולה הרבה יותר משל האיביזה שהחלפים שם יקרים, אים ה 306 במצב טוב אחלה עיסקה

דווקא מכונאי אמר לי אחרת...
פורסם
אחי הוא יודע ? עזוב אותך מפיגו 306 חרא של אוטו נו בטח זה צרפתי שלא רגיל לאונס שיטתי לדוד שלי היתה אחת אכל מימנה רק חרא כל הזמן האוטו היה במוסך חסך לו כסף על דלק פעם אחת החליפו רדיאטור פעם שניה הלך לו הקלאץ אהב לפרפר הבחור 1.4 זה טיל בליסטי פעם שלישית היחליפו לו ראש מנוע פעם רביעית הלך מחשב הקיצר אכל הרבה חרא ממנה אבל מה שכן היא היתה בת זונה בסיבובים (פניות או משהו ?) אוטו משהו פצצה בסיבובים האוטו יושב טוב אל הכביש מאוד יציו (יציב) לוקח רייסים נו זה 1.4 הרבה מכוניות טובות וחדשות מימנו.

הסיאט איביזה הרבה יותר יפה יש לה פוזה משהו פצצה אם אתה שם עליה גאנטים של איביזה חדשה שכמובן מגיעים אליך אחרי שבעל האיביזה ,החדשה, גילה את רכבו יחף אז היא בכלל נראית משו משו ומה שכן היא יש לה פחות בעיות מאשר לפיגו נו צרפתי וזה אני הייתי אומר להסתכל לכיוון הונדה קופה שנת 95 ככה נראית טוב גם ספורטיבית גם מהירה (יש מדבקות של TURBO) והכי חשוב לא עושה לך בעיות כי זה הונדה חחח

לסיכום הונדה סיוויק זה מטוס לוקחת כל אוטו בשכונה ואפילו אונו 1.1 שיש לה נאונים מלמטה וכנף מודבקת לגג.

והיא גם לא עושה בעיות.

כל רכב הוא טוב במידה וטופל כראוי ולא נאנס בשיטתיות.

אתה רוצה לקחת רכב ולפתוח לו את הת..ת קנה איזה STI חדשה שתעמוד בהתעללות טוב יותר מ306

אבל היות ועניין המזומנים גם הוא מהווה שיקול ... קנה את מה שאתה חושב שהוא הטוב ביותר בתקציב שלך.

306, 95, 1.4, 100000 ק"מ באחריות, יד שניה פרטית, נקיה מתאונות, בצבע לבן.

במידה ותהיה מוכן להמתין כחודש.

*כל התיקונים נעשו ע"י דיסלקט שיש לו במשפחה 2 רכבים צרפתיים ואפילו לא הונדה אחת .:lol:

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

להונדה MAN -מה לעשות שדוד שלך חשב שיש לו אימפרזה טורבו ביד ככה זה שאתה לודאי ואין לך כסף להונדה שפיץ,אז קונים 306.

ולסיכום -אני נוהג כבר 8 חודשים על פיז'ו 306 מדגם XN מנוע 1400 שנת 95 .

אני יכול לספר לך שהאוטו בסדר גמור ,אבל אם אתה נוסע עם אוטו מלא אז הוא קצת חלש.

בכול הקשור להנאה מנהיגה -האוטו יושב טוב על הכביש (לא 106 ראלי ) אבל יושב יפה ,מהנה לנהיגה .

ובקשר לאמינות-כול אוטו זה עולם בפני עצמו (תלוי ממי אתה קונה וכמה הוא טופל)

מקווה שעזרתי עמית.

===================================

---- ---- ---- ---- ---- ---- ----

===================================

פורסם

אני מאוד אוהב את ה306,מנוע ה1400 חסכוני ומספק את מי שלא מחפש ביצועים.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם
לדעתך סטייק יותר טעים משניצל?

נכון,עניין של טעם.

לדעתי האיביזה מכוערת להחריד.

חחח לדעתי היא יפה,אבל אני חושב שהפג'ו יותר יפה
  • תוכן חדש...