Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי הבעיה מהרדיו דיסק..

כל החוטים מאחורי הרדיו דיסק מחוברים ובל זאת לא שומעים כלום ברמוקילם..

חיברתי את הרמקול למגבר שלי במקום ה6 על 9 והרמקול עובד!

מזה יכול להיות?

תודה ושבת שלום

מתן

פורסם

אני הסקתי שמה שמחובר אצלך זה רמקולים קידמיים להגברה של הר"ד

והאחוריים ל מגבר

תקן אותי אם אני טועה

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

אז יופי

להגברה של הרדיו דיסק יש 4 יציאות

2 אחורה 2 קדימה

עכשיו אתה משתמש רק ב 2 ( אלה אם אתה מחובר למגבר על חיבור במתח גבוה )

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

דבר ראשון תוודא ב - HU שמצב הפיידר נמצא במרכז, גם קידמי וגם אחורי בפעולה. אם עדיין לא עובדים הרמקולים שמחוברים ישירות ל - HU ואין בעיה כלשהיא בחיבורים אז המגבר הפנימי שנמצא בתוך ה - HU נישרף. גש למעבדת אלקטרוניקה שמתקנת גם ציוד אודיו לרכב עם ה - HU והם יחליפו לך את החלק המקולקל. לא סיפור מסובך וגם לא כל כך יקר.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

אם זה מכשיר של פיוניר, בדוק את ה FAD , וגם את ה NON_FAD !

בכל מקרה אם הרמקולים האחוריים לא מחוברי למכשיר, נסה לחבר לשם.

שים לב: אם יש קצר על אחד מחוטי הרמקולים, המגברים הפנימיים יתנתקו ולא יפעילו שום רמקול.

בדוק אם כך שאין קצר לגוף באי אילו 8 החוטים של הרמקולים, ובדוק שאין קצר בינהם.

דני ממצת אור בחיפה

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...