Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אישור מFORD

Fikus
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חי.אני צריך אישור מ FORD ש FORD FIESTA MK2 שנת 1984 היהי גם עם מנוע 1600

דיברתי עם FORD והם לא מוכנים לתת אישור כי הם לא יהיו יבוענים של FORD ב1984.היה

חברת "חיל" ,שאני לא מוצה את הטלפון שלהם.אולי מישהו יכול להזור לי עם זה?

פורסם

כמו בכל סמכות בארץ, הדרך לעקוף אותה היא ע"י...עקיפת סמכות...

תפנה ליצרן הרכב בחו"ל באמצעות האימייל ותבקש אישור כזה, הם ישלחו לך בדואר או בפקס אישור. ישנה מחלקה אצל כל יצרן רכב העוסקת בפניות ציבור, גם כגון אלה.

עם האישור של היצרן, תפנה למהנדס הראשי של פורד בארץ. עם מסמך רשמי של יצרן הרכב, הם לא יכולים "לנער" אותך, שכן הם נציגי החברה שנתנה לך את האישור העדכני.

עם האישור של מהנדס החברה בארץ, אתה פונה למשרד הרישוי (חגי) ומבקש אישור מנוע. אותו חגי ידרוש ממך אישור נוסף: אישור המציין כי למעט המנוע, לא היו בדגם עם המנוע הגדול יותר שינויים נוספים, כגון בלמים/בולמים שונים, קפיצים/מתלים שונים וכו'. בלי אישור כזה, גם עם אישור יצרן, "מדינת ישראל" לא תתן לך אישור.. את האישור הנ"ל תדאג לבקש מראש מהיצרן. אם היו שינויים בין הדגמים, עליך לבצע אותם לפני קבלת האישור, להביא אישורים על כך ולהביא את הרכב לעמדה מס' 1 בחולון, לאימות ובדיקה.

מקווה שעזרתי,

ליאור.

נ.ב.

שמר, תעשה לי ילד (עם שפם)

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
כמו בכל סמכות בארץ, הדרך לעקוף אותה היא ע"י...עקיפת סמכות...

תפנה ליצרן הרכב בחו"ל באמצעות האימייל ותבקש אישור כזה, הם ישלחו לך בדואר או בפקס אישור. ישנה מחלקה אצל כל יצרן רכב העוסקת בפניות ציבור, גם כגון אלה.

עם האישור של היצרן, תפנה למהנדס הראשי של פורד בארץ. עם מסמך רשמי של יצרן הרכב, הם לא יכולים "לנער" אותך, שכן הם נציגי החברה שנתנה לך את האישור העדכני.

עם האישור של מהנדס החברה בארץ, אתה פונה למשרד הרישוי (חגי) ומבקש אישור מנוע. אותו חגי ידרוש ממך אישור נוסף: אישור המציין כי למעט המנוע, לא היו בדגם עם המנוע הגדול יותר שינויים נוספים, כגון בלמים/בולמים שונים, קפיצים/מתלים שונים וכו'. בלי אישור כזה, גם עם אישור יצרן, "מדינת ישראל" לא תתן לך אישור.. את האישור הנ"ל תדאג לבקש מראש מהיצרן. אם היו שינויים בין הדגמים, עליך לבצע אותם לפני קבלת האישור, להביא אישורים על כך ולהביא את הרכב לעמדה מס' 1 בחולון, לאימות ובדיקה.

מקווה שעזרתי,

ליאור.

נ.ב.

שמר, תעשה לי ילד (עם שפם)

Thank you Lior for your answer.I have a problem with Hebrew ,but i'm working on it.(I don't have a time go to Ulpan)

If my project will be successful

I will write here, about that I have made to receive the sanction

Thanks for correction.

• תוכן חדש...