Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רכשתי ב-24 לאוקטובר מאייבי בקליות שקופות לאלפא שלי

ב-27 כבר ירד בויזה התשלום..

ב-5 לחודש הגיעה לי החשבונית הביתה מהחברה שקניתי ממנה

עד עכשיו לא הגיעו הבקליות-יצרתי איתו כמה וכמה פעמים קשר הוא אמר לי שהם בארץ כבר הרבה זמן והסוכן שלו שנמצא בארץ יצור איתי קשר

אמרתי לא שהסוכן לא יצר איתי קשר אז מה הבעיה שהוא יביא לי את הטלפון שלו ואני אדבר איתו ישירות.

הא אמר לי שדבר זה אסור ואני צריך להמתין בסבלנות

ולהגיד לכם את האמת הסבלנות שלי כבר פוקעת-מה להגיד לו?

אם מישהו טוב באנגלית אז אני אשמח מאוד שירשום לי מכתב באנגלית ולא יזיקו קצת איומים

תודה רבה ושבת שלום

מתן

פורסם

לא צריך איומים.

תכתוב לו ככה:

ואם תרצה אני אכתוב באנגלית אח"כ.

החבילה שלי, הגיעה לארץ לפני שבועיים בדיוק, והסוכן שלכם עדיין לא יצר עימי קשר.

אני מבקש שאו שתתנו לי את מספר טלפון של הסוכן, או שאני מבטל את ההזמנה ודורש את כל כספי חזרה!

וזהו, אני רוצה לראות שלא יתנו לך את המספר!

פורסם

וסתם בשביל הידע הכללי -

אם שילמת בכרטיס אשראי אתה מסוגל לבטל את הפעולה עד 90 יום לאחר שהכרטיס חוייב ולקבל את כספך בחזרה, ומאותו הרגע הבעיה היא של המוכר.

שילמת ב-Paypal?

יש להם מדיניות אבטחה שאומרת שתוך 60 יום אתה עדיין יכול לבטל את הפעולה ולקבל את כספך בחזרה.

איך נראה הפידבק של המוכר?

איך זה קשור לפורום הטכני?

מועבר לכללי.

מוטי

פורסם

שלום שלח אימייל למוכר ואמור לו כי אם אתה לא מקבל לביתך את הבקליות תוך שבוע אתה כותב לו פידבק שלילי ואם זה לא יעזור אז אתה תארגן עוד כמה חברה שיקנו יבטלו ויכתבו לו פידבק שלילי..(הוא כמובן לא יוכל לדעת מי "החבר'ה" שתביא..

לדעתי הוא ילחץ מזה כאמור מוכרים באיביי מאוד מאוד מודאגים מפידבקים שליליים בעמוד שלהם..

השתמש בזה , לדעתי זה יעזור.

פורסם

כמו כן אם הבקליות נמסרות אליך דרך סוכן והסוכן מקבל את זה לביתו זה תלוי מאוד איפה הוא גר, יש מקומות שדואר מגיע אליהם אחרי 3 שבועות אם לא יותר...ואם זה מגיע אלייך יתכן וגם כן אתה גר במקום שבו חבילות מגיעות מאוחר יחסית.

פורסם

תודה לעונים..

(מוטי תודה שהעברת למקום הנכון-טעות שלי)

מישהו בבקשה יכול לנסח לי מכתב לשלוח לו עם האיום של הביטול הזמנה והפידבק שלילי וכל זה אני אודה לו מאוד...

תודה מראש!

מתן

פורסם

שילמתי דרך Paypal

זה בדיוק אותי מוכר ואותו פריט רק המכירה של נסגרה מזמן

http://cgi.ebay.co.uk/ALFA-ROMEO-146-REAR-LIGHTS-LEXUS-CHROME-STYLE_W0QQitemZ8014465523QQcategoryZ23010QQrdZ1QQcmdZViewItem

תודה לעונים

מתן

פורסם

נראה כמו מוכר הגון מאוד לפי הפידבקים שלו.

לדעתי אין צורך לאיים, פשוט לכתוב לבנאדם אימייל שמסביר את המצב ולתת לו לטפל בזה, אם זה לא עובד תוך זמן סביר של שבוע שבועיים, תוציא את החליפה של האיומים.

אתה עושה עסקים באיביי, זה טבע הדברים... לוקח יותר זמן.

מי שרוצה לקבל פריטים תכף ומיד משלם מחיר מלא בחנות.

מוטי

פורסם

תודה מוטי...

אבל אני מחכה כבר חודש

ולפי תגובות שראיתי זה לוקח מקסימום 3 שבועות

שילמתי לו 30 לירות סטרלינג שזה יגיע בדרך הכי מהירה

אתה עדיין ממליץ לחכות?

מתן

פורסם

גם אני קניתי ספר של היינס בדיוק לפני חודש, ולדברי המוכר זה אמור לקחת 3 שבועות, כרגע אני מחכה, אני אתן לו את הזמן, לא צריך לאיים, זה יסתדר. אל תדאג.

• תוכן חדש...