Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כבל RCA איכותי מאוד ברכב אבל לצערי עשיתי טעות של טירון וניתקתי את ה-RCA בזמן שהמערכת עובדת. כתוצאה מכך נהרס הסיכון ויש רעשי אלטרנטור חזקים מאוד.

החלפתי כבל והכל עובד מצויין. השאלה היא יש מה לעשות כדי להציל את הכבל שנהרס כי הוא באמת איכותי או פשוט לזרוק לזבל ??

פורסם
יש לי כבל RCA איכותי מאוד ברכב אבל לצערי עשיתי טעות של טירון וניתקתי את ה-RCA בזמן שהמערכת עובדת. כתוצאה מכך נהרס הסיכון ויש רעשי אלטרנטור חזקים מאוד.

החלפתי כבל והכל עובד מצויין. השאלה היא יש מה לעשות כדי להציל את הכבל שנהרס כי הוא באמת איכותי או פשוט לזרוק לזבל ??

כבלי RCA איכותיים, בד"כ מגיעים עם קונקטורים מתברגים.

אתה יכול לנסות להחליף את הקונקטור, אבל לדעתי זה לא יועיל בכלום.

אם הוא מקצר זה לא משנה, זה אבוד.

under construction..

פורסם

יש לי HU של סוני..... וכן אם מוצאים את ה-RCA בזמן עבודה זה עלול להרוס את הסיכוך.... לצערי שכחתי את זה לרגע קטן....

אז למישהו יש מושג מה אפשר לעשות בשביל להציל את הכבל ?

פורסם

לסיכוך של כבל לא משנה עם יש חשמל בו או לא.

הוא יכול ללהרס רק עם הוא נדפק פיזית. !!!

המינוס של המכשיר יכול ללהרס. אבל זה לא קשור סיכוך של הכבל.!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

כבל וסיכוך של כבל לא נהרסים כתוצאה שמוציאם אותם בזמן עבודה. כניראה שבזמן שהוצאת את הכבל חיבור ה - RCA שלו ניפגע פיזית. יש להחליף את חיבור ה - RCA בחדש, בד"כ ע"י הלחמה, כל טכנאי אלקטרוניקה ידע לבצע את זה בקלות.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

מה שאומר שיציאה תקינה.

הכבל אבוד.

under construction..

פורסם

מה זה הקטע הזה? אני הוצאתי ה RCA מהמגבר בזמן שהוא היה עובד , ולא קרה כלום לא רעש ולא שום דבר אחר...ונניח שהוצאתי.. למה שייהרס? איך זה קורה בדיוק?

גם מדובר בכבל איכותי יחסית, RCA של קאדנס.. עבה ושזור ומסוכך.

פורסם

כבל R C A לא נהרס שכהמכשיר דולק

זה לא משנה לו אם המערכת עובדת או לא...

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

• תוכן חדש...