Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העולם קטן... עד כדי כך, שזה מפחיד!

כששמעתי שלשום על המיקרה, מייד ניזכרתי, שידידה שלי עם חבר שלה גרים בפ"ת, בבית צמוד למישהו, שכל הזמן מתעסק עם החיפושיות, והבחור כנראה "פריק" אמיתי של החיפושיות. וראיתי, שיש לו גם חיפושית הצהובה! לרגע עלה בי החשש, אבל חשבתי: מה כבר סיכויים לצירוף מיקרים שכזה!"

והנה, היום בבוקר, ידידה שלי הודיעה לי, שזה אכן היה השכן שלה! כמובן, שגם היא אמרה, שהיה אחלה בחור, ושהיא בהלם, היא גם הלכה ללוויה, ככל הידוע לי.

איזה פחד! ואיזו באסה, שככה "הולכים" אנשים הטובים מאיתנו! כל הזמן רציתי לראות, מי זה לעזאזל הבחור הזה, שכל הבית שלו מוקדש לחיפושיות, ובסוף לא הספקתי. עצוב.

יהיה זיכרו ברוך!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 130
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

וואי, אני בשוק - לא הכרתי את הבחור אבל אני עדיין בשוק.

ואני עוד פתחתי threads "שמחים" בימים כאלה...

משתתף בצער המשפחה.

שלא תדעו עוד צער.

אני מקווה שהגנב ומשפחתו יסבלו כמו שהמשפחה של אבי סובלת.

פורסם

דרור תודה על התמונה!! זאבי ואני בשוקעתיק באפריל 2005 אז הוא נידלק על איזה וינקרים לאוטו ה"אדום "שלו ..חזרנו מבית עלמין. תמונה לא קשה ,זה הפעם השניייה שאני ניכנסתי בתישע שנים 9 לבית עלמין. מקום לא נחמד לבקר אבל בהחלת ,אמא שלי הייתה אומרת שליפעמים להגיע למוקום כאילו זה טוב ,כי ככה לומדים לעריך את מה שיש לנו בידיינו. אבי אין מילים כתובים יותר שהייתי יכול ליכתוב עליך.. הבדיחה שתמיד איתי מימך זה שבחורף שעבר(2004) הייתה צוחק כשהייתה אומר לי שלאחר כל גשם הייתה חושש שיש לך אקוואריום בתוך הדלתות מכמות המיים שהיו חודרים פנימה..

לא יאומן כמה אנשים צעירים היו מסביבך היום,תודה לאל שעצר את הגשם המאיים ונתן לנו קצת זמן להיתבטות .. אוהב אותך אחי!!

שמור אלינו..

יונתן.

Apr17546.JPG

יבוא של חלקי חילוף לפי הזמנה מארה"ב .

משומשים ,משופצים או חדשים לפי דרגות .

קנייה ישירה לפרטים: יוני.18185887070+[email protected]

פורסם

יהי זכרו ברוך

פשוט נקרע הלב

אני קורא כול הודעה בשרשור ומקבל צמרמורת

תנחומי למשפחה משתתף בצערכם שלא תידעו עוד

אבי היה גיבור לא רצה לעזוב את האהבה שלו תפס אותה בידו עד הרגע האחרון לצערנו

יהי זכרו ברוך

מיני רכב שכובש את הלב]

פורסם

החיפושיות ליוו את אבי דגן בדרכו האחרונה:

(מתוך האתר של חדשות 10).

http://news.walla.co.il/?w=/3850/804220

למרות שהכרתי את אבי מעט זמן הרגשתי צורך להישתתף במסע הכבוד שנערך לכבודו. היה הרבה יותר מרגש ממה שרואים בתמונות.

כול הכבוד למועדון קירור אוויר על הארגון.

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

יהי זכרו ברוך.

מקרה עצוב ומזעזע!.

מוזר לי שלא ראיתי אף פעם את החיפושית .. אני גם מפ"ת. אף על פי שלא הכרתי את האיש,

זה לא כיף לשמוע על מקרים כאלו.

אני מאחל למשפחתו וחבריו שלא ידעו עוד צער

נאור.

כבר לא 205, גם לא 106...

Golf Generation 2002

פורסם

לא הכרתי את האיש, אבל ממה שקראתי פה הוא נשמע אדם עם לב טוב.

יהי זכרו ברוך.

(ולהוריד את הידיים לכל גנבי הרכב).

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

איינני יודע כמה פעמים אמרתי לחברי:" אני לא יודע מה אני אעשה למי ש"יגע" לי ברכב " , אך לא חשבתי מה עלול להשתבש תוך כדי פעולה שכזאת והאם זה באמת שווה זאת .המקרה מחזיר פרופרציה לתחביב.

אני שולח תנחומיי למשפחה

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

פשוט קורע לב............

אני עובר על כל השרשור כאן עם דמעות בעיניים,גם על אבי דגן ז"ל,שאותו לא הכרתי,אבל המילים אומרות הכל,וגם על החבר שפגע בו בזמן שניסה לעזור לו (אני לא מקנא בו,ממש מרחם עליו).

יהי זיכרו ברוך !

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני קוראה את השרשור וממש כואב הלב

צריך 01.gifאת הגנבים האלו!

יהי זכרו ברוך

ולמשפחה שלא תדעו עוד צער.

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

• תוכן חדש...