Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צוות אויר... מה זה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי זימון לראיון לעוד שבועיים לצוות אויר!

עכשיו.

חיפשתי באתר של חייל האויר מה זה צוות אויר ולא מצאתי משהו שהבנתי ממש.

אז הגעתי למסקנה שצוות אויר זאת אותה מילה לחייל אויר.

תסבירו לי מה זה צוות אויר ולמה אני הולך להיכנס?

פורסם

צוות אוויר,

טייס , מכונאי מוטס, נווט, דייל, כל מי שאמור להיות במוטס ומפעיל אותו בטיסה.

בהצלחה

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

יכול להיות גם פקח העמסה, "סייר אוויר" ועוד שלל תפקידים.

נחשב "לוחם".

תפקידים איכותיים.

אפשר לשאול איך קיבלת את הזימון? נפלת מטייס?

172

פורסם

צוות אויר זה המיונים הראשוניים לקורס טייס- הקורס הכי איכותי בצה"ל...

מקבלים את זה קצת אחרי הצו הראשון, זה בדרך כלל המיון הראשון שכל מלש"ב (מיועד לשירות ביטחון) מקבל.

אם תעבור את היום הזה, תקבל זימון לירפ"א א' (בדיקות רפואיות ומבחנים), אם תעבור את זה תקבל ירפ"א ב' (עוד בדיקות ומבחנים וראיון עם פסיכולוג) ואם תעבור גם את זה- יש גיבוש טייס. שברגע שתעבור גם את זה תהיה בקורס טייס...

אני גם קיבלתי את הזימון הזה, עוד לפני החופש הגדול, עברתי את המיונים, ואת שני הירפ"אות ועכשיו אני מחכה לגיבוש בפסח.

בהצלחה.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

אם אתה מאוד טכני ואוהב את תחום המכונות, מכונאי מוטס זהו אחד התפקידים הנחשקים והאיכותיים שאפשר לקבל!!!

אמיר.

פורסם

צוות אוויר.. זה הבחינה הראשונית שעושים למי שיש סיכוי שילך לקורס טייס, אחרי זה יש את כל הירפ"א למיניהים, ואז הגיבושים וכ'ו

פורסם
או במילים אחרות: חייך אותה! אתה הולך לטחון :wink:
לא בטוח.

רק 10% מאלו שמקבלים זימון לצ"א, בכלל מגיעים לגיבוש.

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם
קורס טיס זה מבחן למי הכי לא אכפת לא להיות בבית.

אמר ההוא שלא התקבל.................

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...