Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סלקום האלה גנבים! פשוט מעצבן..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל פעם מחייבים אותי על דברים שלא ביקשתי, למה לעזאזל?!!

אני מבטל.. ואז שוב מחזירים, משהו אצלהם במחשבים לא בסדר? הפקידים שם דפוקים, לא יודע, אבל למה?!!

באורנג' בחיים לא היה דבר כזה, הגיע הזמן לעבור אליהם

וככה אני ממליץ לכולם!..

מלא חברים שלי גם מתלוננים, ראיתי שאני לא לבד, אז הגיע הזמן..

וכן, ההודעה הזאת במקום, ואני רוצה שכולם ידעו, פשוט נמאס לי מהם..

עברו לכל חברה סלולר אחר, מצדי לעזה-פון.. בטח יותר זולים.. ולא כאלה גנבים

פורסם

מעניין. אותו דבר אני הרגשתי לגבי אורנג', ולגבי בנק הפועלים, ולגבי בזק, ולגבי עיריית ראשל"צ, ולגבי כמעט כל ארגון גדול ואטום שתמיד טועה לרעתי ואף פעם לא לרעתו, ושמבזבז כסף שלי על פרסומים שקריים שמהללים את השירות הנפלא שלהם וכמה הלקוח חשוב להם.

איך אומר מורפיאוס - ברוך הבא לעולם האמיתי.

תתחיל להתרגל.

.

פורסם

מצטער, עברתי את הגיל המהפכני שלי. אני פשוט מנסה לצמצם למינימום את העניינים שלי עם גורמים כאלו, לא חותם על כלום, לא מקבל שום מתנות ושדרוגים בחינם שיחייבו אותי לחרא אחר כך, לא עונה לטלפונים עם הצעות מפתות למסלולים והטבות נפלאים, וכשכן מנחיתים עלי חרא - לא רודף אחרי פקידים מטומטמים אלא שולח ישר פקסים עם לוגו של העסק לכל המחלקות הנוגעות בדבר ומחכה שיתקשרו אלי. זה בדרך כלל עובד.

ואם אתה רוצה לפרוק את מר גורלך - לך על האתר הזה:

http://tluna.co.il/

לא מכיר אותו אישית, הוא די חדש אבל נראה רציני.

פורסם

תן דוגמא מה עשו לך?

(אני לא בעד סלקום כן? סתם מעניין לדעת מה הכניסו לך בחבילה)

זה מוכר לי היטב במיוחד מחברת טלוויזיה(לא אציין את שמה). יום אחד מגיע תשלום של 500 שקל 0.o

או עם האינטרנט, שאני מנוי בחבילה של מגה וחצי ב39 שקל, ויום בהיר אחד אני מקבל חשבונית על 90 שקלים :/

דווקא עם חברת סלולר טפו טפו טפו אין בעיות(אורג').

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
תן דוגמא מה עשו לך?

(אני לא בעד סלקום כן? סתם מעניין לדעת מה הכניסו לך בחבילה)

זה מוכר לי היטב במיוחד מחברת טלוויזיה(לא אציין את שמה). יום אחד מגיע תשלום של 500 שקל 0.o

או עם האינטרנט, שאני מנוי בחבילה של מגה וחצי ב39 שקל, ויום בהיר אחד אני מקבל חשבונית על 90 שקלים :/

דווקא עם חברת סלולר טפו טפו טפו אין בעיות(אורג').

לאחרונה, כן, לא אספר את כל העבר איתם,

ביטלתי את הטיפ.קום (אתם יודעים החדשות ב SMS)

ההודעות המשיכו..

התקשתי.. אמרו לי שהשרות הופסק אין לי מה לדאוג לא יחייבו אותי,

עבר כמעט כחודש, עדיין נשלחים הודעות,

התקשרתי אליהם,

מברור שעשתה הפקידה היא גילתה שחייבו אותי, למרות שהבטיחו לי שלא.

כ 10 שקלים, נכון לא הרבה, אבל זה סכומים שמצטברים וכל שקל חשוב.. להם זה מגדיל במיליונים..

לנו זה לא מורגש, אבל למה שהם יקבלו סתם יותר?..

זה מה שמעצבן..

פורסם

אל תתעצבן, בקש לדבר עם מנהל המשמרת. תבהיר לו חד וחלק שאם לא יוחזר לך הכסף והם ימשיכו לחייב אותך בניגוד לרצונך אתה פונה לעורך דין. ברוב המקרים זה עובד במיידי.

גם לי היה מקרה כזה עם הוט, בשניה הנושא נסגר בטלפון והוחזר לי הכסף שנגבה ממני למרות שהודעתי להם על סגירת המנוי שלי אצלם.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תתקשר אליהם תבהיר להם את הבעיה ותגיד שאתה רוצה לדבר עם גורם בכיר.

אם לא מטפלים בך כמו שצריך תגיד שאתה רוצה להתנתק ואז הם ישר מתרככים.

אני מכיר מישהו שהגיע איתם פעם עד לעיתונות! בגלל שהם היו אטומים.

to finish first first you have to finish

פורסם

זו הבעיה... משקיעם הון בפירסומות אבל אין את הכוח אדם שצריך. ואם כבר יש מישהו תלוי לו שלט ענק מעל הראש "Leave me in your mother"...

מה לעשות, כשהראש דפוק כל הגוף סובל...

אני אגב, עושה מה שאישפוז הציע...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

מזכיר לי איך דוד שלי משגע אותם , יש לו מכשיר 6230 והוא חידש את ההתחייבות לפני שנה וחצי בערך (התחייבות ל-3 שנים) , בקיצור לפני איזה חודש מגיע לו חשבון ואליו מצורף מכתב שהחל מהחודש הם מעלים את המחירים במס' אגורות מסויים (לא זוכר כרגע) בניגוד למחיר שסוכם בהתחייבות.

החליט להיכנס איתם ראש בראש , מתקשר אליהם אומר להם שהוא לא מוכן לקבל את זה שמעלים את המחירים בניגוד למחיר שסוכם בחוזה , הם אמרו לו בתגובה שבחוזה היה כתוב שבמידה והם יחליטו על העלה במחירים זה יהיה תקף גם בתוכנית שהוא נמצא.

הרבה מהאנשים היו אומרים אוקיי הבנתי תודה ועוזבים את זה , הוא החליט להמשיך , ביקש שישלחו לו את החוזה שהוא חתום עליו ושבתכו יש את אותו סעיף (בינינו איך אפשר לשמור מאות אלפי חוזים,התשובה קשה מאוד) , ופה לסלקום לא היתה תשובה , אין להם את החוזה .

התוצאה - הם שיחרורו אותו מההתחייבות ובכל עת הוא יכול לעזוב מבלי להיות קשור אליהם , בנוסף לזה גם את השנה ומשהו שיש לו לשלם על הפלאפון כלולה בשיחררו מההתחייבות זאת אומרת שהוא יכול לעזוב בכל רגע והמכשיר נשאר אצלו ביד מבלי לשלם להם שקל לאחר שהוא מחליט להתנתק (מה שהוא יעשה בחודש הקרוב).

ותראה גם אורנג' לא מציאה אנחנו כל המשפחה בעסקי דרך העסק של אבא שלי (5 מכשירים) והם גם גנבים לא קטנים , הרבה מאוד טעויות שעלינו עליהם , טעויות של מאות שקלים, אבל סלקום הרבה יותר גרועים מהם.

פורסם

צריך לדעת איך להסדר איתם...

כל פעם שתתקשר יהיה להם מבצע יותר זול למשך תקופה מסויימת ובסיום התקופה המחיר קופץ לשמיים...

צריך פשוט לשים לב לחשבוניות ולהתקשר שוב כאשר הם מקפיצים את המחיר... מי שרוצה לחסוך באמת שינסה איכשהו לרשום מתי המחיר אמור לעלות.

(אגב זה כמובן כנ"ל לכל אותם החברות המספקות שירותי טלפון ואינטרנט)

בקשר לסלקום ספציפית, אני מאוד מרוצה, יש לי את החבילה של הרוסים (זוכרים היה פעם?) 39 אג' לדקה בלי שום זיוני שכל של מינימום זמן אוויר או דברים אחרים...

וחוץ מטיפ.קום איזה עוד שירותים הם הוסיפו לך סתם ככה?

ואם רשום במחשב שביטלת, אתה תקבל את הכסף בחזרה.

Scooby WRX

פורסם
מזכיר לי איך דוד שלי משגע אותם , יש לו מכשיר 6230 והוא חידש את ההתחייבות לפני שנה וחצי בערך (התחייבות ל-3 שנים) , בקיצור לפני איזה חודש מגיע לו חשבון ואליו מצורף מכתב שהחל מהחודש הם מעלים את המחירים במס' אגורות מסויים (לא זוכר כרגע) בניגוד למחיר שסוכם בהתחייבות.

החליט להיכנס איתם ראש בראש , מתקשר אליהם אומר להם שהוא לא מוכן לקבל את זה שמעלים את המחירים בניגוד למחיר שסוכם בחוזה , הם אמרו לו בתגובה שבחוזה היה כתוב שבמידה והם יחליטו על העלה במחירים זה יהיה תקף גם בתוכנית שהוא נמצא.

הרבה מהאנשים היו אומרים אוקיי הבנתי תודה ועוזבים את זה , הוא החליט להמשיך , ביקש שישלחו לו את החוזה שהוא חתום עליו ושבתכו יש את אותו סעיף (בינינו איך אפשר לשמור מאות אלפי חוזים,התשובה קשה מאוד) , ופה לסלקום לא היתה תשובה , אין להם את החוזה .

התוצאה - הם שיחרורו אותו מההתחייבות ובכל עת הוא יכול לעזוב מבלי להיות קשור אליהם , בנוסף לזה גם את השנה ומשהו שיש לו לשלם על הפלאפון כלולה בשיחררו מההתחייבות זאת אומרת שהוא יכול לעזוב בכל רגע והמכשיר נשאר אצלו ביד מבלי לשלם להם שקל לאחר שהוא מחליט להתנתק (מה שהוא יעשה בחודש הקרוב).

ותראה גם אורנג' לא מציאה אנחנו כל המשפחה בעסקי דרך העסק של אבא שלי (5 מכשירים) והם גם

גנבים לא קטנים , הרבה מאוד טעויות שעלינו עליהם , טעויות של מאות שקלים, אבל סלקום הרבה יותר גרועים מהם.

תן לי לחדש לך משהו... כולם "גנבים"...

לי היה מיקרה "דומה" עם אורנג'...

לי יש נוקיא 6310. אותו קיבלתי "כקולר אלקטרוני" מהעבודה...

לאישתי גם יש אחד כזה שהיא קיבלה ממני ;-)

יום בהיר אחד מיתקשר אלי סוכן של יורוקום ומציע לי עיסקה. בוא נחליף לך את המכשיר תמורת "אהבה ושלום"... שזה אומר תדבר כמו שאתה מדבר היום וזה לא יעלה לך כלום...

סבבה...

הזמנתי את האיש מכירות אלי הביתה. ולפני שהוא הציג את מרכולתו אמרתי לו:"יש 3 דברים שאני רוצה מהמכשיר:

1. שהסוללה תחזיק מעמד. לא יום, ולא חצי יום... כמו בנוקיא הישן שלנו
  2. שתהיה אפשרות לדבר בנסיעה, היות והמכשירים החדשים לא תואמים לדיבורית הישנה
  3. שיהיה פשוט ונטול תיחכומים"

זהו... לא הרבה, נכון?

הוא מציע לי את ה5410. מכשיר עם פנס, מצפן, מצלמה וכו'... טוב נו, שיהיה... העיקר שאפשר לדבר איתו בנסיעה (ספיקר חזק ומייק טוב)....

"אם אתה לא מרוצה מהבחירה שלך, אתה יכול להחזיר את המכשיר תוך 14 יום" אמר לי הסוכן...

ביום הראשון של "נסיעת המיבחן" הוא ניכשל. ובגדול... לא שומעים כלום, לא מבינים כלום... והסוללה ניגמרת אחרי חצי יום. ואישתי לא מדברת כמעט!

נתנו למכשיר עוד כמה ימים של חסד והיתקשרתי אליהם.

הם ניסו בכל דרך אפשרים הגיד לי שאני טועה והם צודקים. כשביקשתי את המכשיר הישן שלי הם ענו שזה בילתי אפשרי.

לבסוף, פנה אלי נציג "בכיר" וטען שאין מה לעשות, ומה שהאיש מכירות אמר היה באחריותו...

שאתי אותו מה שמו ושם המישפחה שלו וכמה זמן הוא עבד בחברה...

לשלאתו "למה אתה צריך את זה", עניתי "כי אני מצרף את זה יחד עם סיכום השיחה לכתב התביעה שלי על הפרת חוזה"...

תנחשו מה? יום אחרי זה הופיע אצלי נציג המכירות (ללא הודעה טלפונית כמובן!) והציע לי להחליף את המכשיר "במשהו שיותר יתאים לי"...

מסקנה, כולם נבלות, חלק יותר וחלק פחות...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אני לקוח של סלקום כבר הרבה זמן

נכון הם קצת בעיתיים, אבל אם אתה יודע איך לדבר איתם

ועומד על שלך, גם אתה תקבל פיצויים כמו שאני קיבלתי

ושני מכשירים W800 "sony ericsson בחינם+2 דיבוריות בחינם

שעולים 89 ש"ח לחודש

עם קצת סובלנות והרבה זמן פנוי, אתה תשיג גם זה

אני פשוט לא מוותר להם

ודווקא אני חושב שהם יותר טובים מהחברת פלאפון בהרבה מבחינת שרות

אורנג' אני לא ניסיתי

אבל עם מכשיר כמו שלי אני אהיה שמח הרבה זמן