Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סלקום האלה גנבים! פשוט מעצבן..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגלל זה אני ממעט להיכנס לכל קשר שהוא עם אורנג'.

לא צריך מבצעים, לא הטבות לא "החזרים" (שאח"כ לך תבדוק כמה באמת הם החזירו לך וכמה לא), ולא שידרוגים למכשירים כאלה או אחרים (הרבה יותר טוב לקנות מכשיר בחו"ל) רק לדבר במחיר X וזהו.

פליקס

ROOONEEYY

פורסם

כל חברות הסלורר הם בעיתיות וגם כל ענף התקשרות (חברות אינטרנט)

לא פעם ולא פעמיים אורנג לקחו סתם כסף או חייבו על חבילה שהגיעה לי בחינם/לתקופה של 3 חודשים חינם. בכלל כל החבילות של חברות הסלורר מצד אחד טובות אבל מצד שני דופקות אותך, מציעים לך ים חבילות והמוקדנית אומרת כן זה יחסוך לך הרבה. אתה נכנס בודק כמה אתה מדבר ואתה מגלה שהחבילה שהיא הצליחה לדחוף לך לא שווה כלום ואתה משלם סתם. בקיצור בכל בלאגן. כמה שפחות להתעסק איתם ואם כבר לתת להם על הראש, על התחייבות אין על מה לדבר בכלל.

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם
.......

הרבה מהאנשים היו אומרים אוקיי הבנתי תודה ועוזבים את זה , הוא החליט להמשיך , ביקש שישלחו לו את החוזה שהוא חתום עליו ושבתכו יש את אותו סעיף (בינינו איך אפשר לשמור מאות אלפי חוזים,התשובה קשה מאוד) , ופה לסלקום לא היתה תשובה , אין להם את החוזה ..

ופה אתה טועה, ופה אתה מחרטט , תרשה לי להסב את צומת ליבך, לדבר הזה שאתה מדבר דרכו, הוא נקרא מחשב, במחשב ניתן לאכסן אלפי דברים , לפי שם ולפי מס' מנוי , בנוסף יש היום תוכנה (מדהימה יש לציין) שנקראת שביט , מי שמכיר יודע.. אחלה תוכנה. בכל אופן , סלקום שומרת את כל החוזים במחשב, כל מי שרוצה יכול להעלות את המס' שלך בשביט , ויראה מיידית את החוזה שלך (שכמובן נסרק ונשמר בארכיון בלי שום קשר כי ככה החוק ..) , אז ככה שכל לקוח משנת 95 בערך רשום במחשב, ומי שלא, עדיין נמצא בארכיון, סלקום לא איבדו כלום חוץ מאת הסבלנות לדבר עם דוד שלך או שאתה פשוט מחרטט אותנו פה בגדול.

אורן.

פורסם
ופה אתה טועה, ופה אתה מחרטט , תרשה לי להסב את צומת ליבך, לדבר הזה שאתה מדבר דרכו, הוא נקרא מחשב, במחשב ניתן לאכסן אלפי דברים , לפי שם ולפי מס' מנוי , בנוסף יש היום תוכנה (מדהימה יש לציין) שנקראת שביט , מי שמכיר יודע.. אחלה תוכנה. בכל אופן , סלקום שומרת את כל החוזים במחשב, כל מי שרוצה יכול להעלות את המס' שלך בשביט , ויראה מיידית את החוזה שלך (שכמובן נסרק ונשמר בארכיון בלי שום קשר כי ככה החוק ..) , אז ככה שכל לקוח משנת 95 בערך רשום במחשב, ומי שלא, עדיין נמצא בארכיון, סלקום לא איבדו כלום חוץ מאת הסבלנות לדבר עם דוד שלך או שאתה פשוט מחרטט אותנו פה בגדול.

אורן.

:mm_yeah:

בכל מקרה - תמיד, אבל תמיד !, תשתדלו לא לחתום על חוזים כאלה לטווח ארוך - במיוחד במוצר שימושי כמו טלפון נייד בו חידושים (טלפונים חדשים, שירות מסויים) ומסלולים משתנים הם דבר שבשגרה.

גם אני מרגיש שאכלתי אותה עם השידרוגים האלו. מאז נשבעתי שיותר אני לא אעשה את זה. יאמר לזכותם של "סלקום" כשבפעם הראשונה, אחרי כ-9 שנים אצלם, הזדקקתי לשירותם בנוגע למכשיר נייד שאבד, הם נתנו לי אחד אחר במחיר מעולה, עם סוללה חדשה והשירות היה יוצא מן הכלל - כל זאת למרות שמעולם לטלפונים שלי לא היה ביטוח כלשהו.

מה שכן, בפעם השניה יצאתי קצת מאוכזב - אבל שוב, זה בגלל שהטלפונים שלי לא מבוטחים - אז קשה לי לבוא בהאשמות חד צדדיות... הם בסה"כ חברה כלכלית ולא עובדים לרווחתי.

בפעם השניה שזה קרה (נוקיה 3100, מכשיר טבע במים - "טוטאל לוס"), הם כבר ממש ניסו "להשחיל" אותי במחיר של כמעט 800 שח על מכשיר מחודש, כשאחד חדש ניתן לקנות ב 50 שח יותר.

לאחר דין ודברים המחיר ירד לאיזור ה 550-590~ שח ועדיין לא הייתי מרוצה (בשוק הפרטי זה נמכר כמשומש באיזור ה 300-400 שח). בסופו של דבר קניתי בשוק הפרטי מכשיר טוב יותר (6100), חדש לחלוטין (לא השתמשו בו מעולם), במחיר זול יותר (450 שח).

בנוגע לחיובים שגויים - תדאגו לתעד שיחות (תאריך, שעה, עם מי דיברתם ומה סיכמתם). על זיכויים קטנים לא יעשו שום בעיה (לפעמים באמת הבעיה היא בעדכון שגוי של נציג חדש או טריגרים תקולים שקיימים לפעמים במערכת) ואם מדובר בזיכוי גדול יותר ואתם צודקים, נציג בכיר / מנהל יוכל בקלות לפתור את הבעיה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

באורנג לפני שנה ההשתתפות עצמית ל6100 עם קורוזיה הייתה 1000 ש"ח.

בדינמיקה שמבטחת מכשירים של סלקום זה היה באותו זמן 360 ש"ח.

לי יש מכשירים הן בסלקום והן באורנג', בסלקום אני משלם 38 אג' לדקה לכל הרשתות ללא דמי מנוי חודשיים, רכשתי רק סים בעלות של 4.90 לחודש ואני מקבל החזר של 39 ש"ח על שיחות.

עדיף לקנות מכשיר דרך יבואן ולא דרך ספק התקשורת ואז חותכים את המחיר בעשרות אחוזים.

השרות בסלקום הרבה יותר אדיב מבאורנג' והנציגים מפגינים בקיאות בחומר. אני אחד מאלה שתמיד יש לו שאלות מכשילות ועוקף את המערכת מחיובים שונים.

לדוגמא באורנג' אני משלם 14.90 בשביל שיהיו לי 2 מספרים עם 50% הנחה, במידה ורוצים להחליף את אחד המספרים זה עולה 9.90, אז אני חשבתי ואז שאלתי איך החיוב מבוצע ואמרו לי שבחוזים לפי הזמן ז"א אם היה לי את זה חצי חודש אני משלם מחצית מהסכום, אז ביקשתי לבטל את המספרים המועדפים ואז לחבר מחדש, הפקידה אמרה לי שזה בלתי אפשרי ואניי התעקשתי, ככה עקפתי את המערכת וחסכתי לעצמי 10 ש"ח.....

haters will hate

פורסם
אנחנו באורנג', וכשאיבדנו מכשיר 3100 , ביקשו ממנו 250 שקל, ולא אנחנו לא מבוטחים.
כשזה יקרה פעמיים בהפרש של חודשים בודדים, נראה אם ההצעה תהיה זהה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק- זה קרה כמה פעמים והם לא העלו את הסכום, אמנם לא עם אותו מכשיר, אבל הם לא דיברו בכלל על הפעמים הקודמות.

• תוכן חדש...