Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

פורד ארוסטאר- כדאי?


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי עכשיו אופציה לקנות פורד ארוסטאר קצר שנת 95 מנוע 3000 יד שניה מנכה במחיר של 15000 ש"ח השאלה שלי זה האם זאת באמת כזאת מציאה? או שלא כדאי לגעת בה?

מבקש את דעת המומחים,

בתודה,

דימה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

אם הוריך רוצים ואן אמריקאי קטן, עם 140 כ"ס ופינוקים לרוב, למה לא?

כשקונים רכב בסכום כל כך נמוך, ירידת הערך ואופי השוק מקבלים משקל מופחת בלבטי הקנייה.

חוצמזה, יש אפשרויות אחרות במחיר דומה? לא נראה לי.

dirty old man

need love too

פורסם

האפשרות האחרה היא בלנו, שאני אישית לא סובל אותה, ואחרי שעשיתי סיבוב על ארוסטאר - התאהבתי. כל מה שיש לצפות מאמריקאית ויותר... מישהו יכול להגיד לי בערך כמה זה האגרה השנתית שלה? כי הם משלמים אגרה כנכה (21 ש"ח)

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

תבקש את הסטוריית הטיפולים של הרכב.

 

אם הטיפולים בוצעו במוסך מורשה, או במוסך קבוע, תוכל ללמוד הרבה על הרכב.

dirty old man

need love too

×
×
  • תוכן חדש...