Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז ככה.. אני רוצה לחבר hu במטבח החדש=] השאלה שלי היא איך אני משנה את הזרם מ 12v ל 220v? לזרם AC..

אני אשמח מאוד לעזרהה!! וכמה שיותר מהר בבקשה..

תודה מראש

אלון פרקש

פורסם

קונה שנאי קטן, אם אתתה מתכוון להפעיל את זה הרבה אז רצוי אחד איכותי כי הזולם מתחממים מהר ונמסים .

פורסם

נמסים וזה.....איזה תגובות מצחיקות באמת.

אתה צריך שנאי ספוטים 50VA או 100VA (בכול חנות תאורה בייתית מוכרת כזה שנאי),

לקנות בחנות אלקטרוניקה גשר דיודות, וקבל של כ 10000 מיקרו פרד על 20-25V.

לחבר ביינהם עם קצת עזרה, ויש לך שנאי מעולה בשביל המטרה הזו.

שנאיים שנפסים בשקע הם לא מספקים מספיק זרם בשביל הפעלת H-U פשוט.

תמיר

פורסם

מה מצחיק בזה? השנאים המאפנים האלו של ה 20 שקל לא שווים כלום

והם באמת מתחממים מהר מאוד .

כמה זרם כבר צריך בשביל להפעיל מערכת בבית ללא מגברים?

בשביל מה לסבך את הבן אדם בלקנות חלקים שגם מן הסתם צריך קופסא בשבילהם וידע בחשמל בשביל לחבר אותם .

אפשרי לקנות שנאי כזה איכותי סביב ה 100 שקל .

פורסם

אני מרגיש שאני שואל שאלה שהיא אוף טופיק אבל בכל זאת: למה לעזאזל אתה צריך הד יוניט של רכב למטבח??!! או כל רכיב של רכב שלא לשימוש ברכב לצורך העניין ? בצבא ראיתי שכמה חברה שיפצרו בתוך קופסא הד יוניט, צ'יינג'ר ורמקולים של אוטו, אבל בבית ??

בכל אופן נראה לי השקעה הכי טובה בשבילך לקנות מערכת מיקרו, הן ממש לא יקרות, ככה תקבל יותר בפחות זיעה

פורסם
כמה זרם כבר צריך בשביל להפעיל מערכת בבית ללא מגברים?

.

לפחות 6A

מומלץ 10A

מקסימלי כ12-15A.

אם שאלת את זה מה אתה בכלל מקטר? אם הוא לא רוצה שלא יבנה אני נותן את האופציות הכי יעילות לדעתי.

תמיר

פורסם

תודה לכולם.. עזרתם לי מאוד=]

ועל השאלה למה אני צריך hu במטבח.. שאני יסיים אני יעלה תמונות.. ותיראה לבד למה אני רוצה.. יוצא משתלם הרבה יותר ממערכת מיקרו, תופס פחות מקום ממערכת מיקרו זה נכנס במקום אחת מהמגירות.

בקיצור זה פצצה...

יום טובב וחג שמח לכולםם

אלון פרקש

• תוכן חדש...