Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי שני מנועי 2 פעימות של מגזמת שרק אחד בשימוש ואני רוצה להחליף את הקלאצ'ים בניהם

איך אני מוציא את הקלאצ' מהמנוע?

אשמח אם תסבירו לי

תודה רבה

ושבת שלום.

פורסם

כדברי חנניה רייכמן ז"ל:

במקום למנות כל קול וקול,

מן הראוי אותם לשקול.

המצמד צמוד לגל הארכובה בעזרת אום מרכזית אחת. האום תהיה בעלת תבריג הנסגר בכוון הסיבוב הנורמלי של הציר. ניתן לפתוח בעזרת פטיש אוויר או פטיש חשמלי. אם אין לך, השתמש במפתח סגור (רינג) איכותי ודפוק עליו בעזרת פטיש בכוון המתאים, כשאתה מתנגד לסיבוב ציר המנוע ביד. לאחר מספיק מכות חדות עם הפטיש על הרינג, האום תשתחרר.

יוסי

פורסם

יוסי שלום!

האום תהיה בעלת תבריג הנפתח בכוון הסיבוב של הציר.

דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

לא צריך לפרק קפיץ,הקלצ" צנטרופוגלי,יחידה אחת,תפקיד הקפיצים לנתק בטורים נמוכים

מספיק לשאול,:roll: יאלה לעבודה.

דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
לא צריך לפרק קפיץ,הקלצ" צנטרופוגלי,יחידה אחת,תפקיד הקפיצים לנתק בטורים נמוכים

מספיק לשאול,:roll: יאלה לעבודה.

דוד

יש מתחת לקפיץ בורג האם את הבורג הזה צריך לפתוח?

או איפה שהמנגנון של ההנעה?

פורסם
יוסי שלום!

האום תהיה בעלת תבריג הנפתח בכוון הסיבוב של הציר.דוד

כמובן שאתה צודק, פליטת קולמוס שלי.

ולרועי - האום המורכבת מתחת לקפיץ אכן מהדקת את מכלול משקולות המצמד לגל הארכובה של המנוע, ואותה יש לפתוח.

התבריג השמאלי שלה פרושו שיש לפתוח אותה בכוון הפוך לאומים רגילות (שהן בעלות ספירלת תבריג ימנית).

שחרר את שתי המשקולות (ע"י פתיחת שני הברגים שלהם שאינם מופיעים בצילום שצרפת), ואז תוכל להגיע לאום. וודא שציר המנוע מתאים ואם אני זוכר נכון, יש שם גם שגם.

דרך אגב, המצמד שמופיע בתצלום הוא למנועים קטנים של 23 סמ"ק בדרך כלל, בגדולים יותר יש קפיץ עצמאי לכל משקולת ובאלה שאני מכיר ישנן 3 משקולות ולא שתיים.

יוסי

פורסם
כמובן שאתה צודק, פליטת קולמוס שלי.

ולרועי - האום המורכבת מתחת לקפיץ אכן מהדקת את מכלול משקולות המצמד לגל הארכובה של המנוע, ואותה יש לפתוח.

התבריג השמאלי שלה פרושו שיש לפתוח אותה בכוון הפוך לאומים רגילות (שהן בעלות ספירלת תבריג ימנית).

שחרר את שתי המשקולות (ע"י פתיחת שני הברגים שלהם שאינם מופיעים בצילום שצרפת), ואז תוכל להגיע לאום. וודא שציר המנוע מתאים ואם אני זוכר נכון, יש שם גם שגם.

דרך אגב, המצמד שמופיע בתצלום הוא למנועים קטנים של 23 סמ"ק בדרך כלל, בגדולים יותר יש קפיץ עצמאי לכל משקולת ובאלה שאני מכיר ישנן 3 משקולות ולא שתיים.

יוסי

אכן כן יש לי שני מנועים 23 סמ"ק

ותודה רבה על ההעזרה.

פורסם

ניסתי לפתוח שוב אבל הפעם חיברתי למקדחה בוקסה מתאימה

ותפסתי קונטרה מהמנגנון הנעה הכנסתי לשם מברג

הצלחתי לפתוח רק בורג אחד ואז נשבר לי המנגנון אז תנו כפיים ששברתי את המנגנון חחח

בקיצורר לא הצלחתי אני ילך לחנות כלי גינה יעשו לי את זה שם כבר אם הפטיש אוויר הזה

תודה רבה על כל העזרה

• תוכן חדש...