Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זן ואחזקת המאה ושש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תומר, תהיה בריא !!!

יש לי 3 דברים לומר לך:

א. סושי במקור זה אוכל עממי, והיפאנים אוכלים אותו בדרך כלל בידיים. תזכיר את זה למי שיזיין לך את השכל על צ'ופסטיקס.

ב. אני נזכר בקטע שהיה לי בצבא, אני וחבר (לא ממש חבר, יותר חבר ללימודים) יצאנו מהפסיכולוג במבדקים לאיזושהי יחידה מובחרת. שאלו אותנו איך היה, אני אמרתי שהיתה שיחה ממש מהנה, הוא אמר שהיה משעמם. אמרתי לעצמי "אוי ואבוי לבנאדם ששיחה עם הפסיכולוג משעממת אותו".

ג. יומולדת שמח

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

א. הרגת אותי עם "אל תנסו לחלץ פיז'ו עם עוד פיז'ו. גדול!

ב. הקטע השני ארוך מדי, חוזר על עצמו, מדבר הרבה בססמאות ולא נותן הרבה תוכן.

וזה לא שלא התחברתי אליו, הוא היה מדהים.

הוא אומר הרבה. אבל הוא גם אומר את אותו הדבר בלי מימד של האישיות של תומר, כלומר - בלי "מה גרם לתומר להגיע לתובנה העילאית הזו".

ובלי זה - אין למעשה "תומר" בסיפור אלא רק סיסמאות של "תהיו עצמכם".

לדעתי (ואתה לא חייב להסכים) אם היית מכניס קצת יותר "תומר" בסיפור - אז היה קצת תומר בכולנו והיינו מבינים מה תומר עשה ולמה הוא הגיע לכאן היום אחרי שנה וחצי של קשר שנגמר.

מקווה שהסברתי את עצמי.

מזל טוב בכל מקרה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

איך אופייני לאביב להגיד למישהו להשתין על מיכל העיבוי. :)

באמת אין צורך לחזור על עצמך כל כך הרבה.

אני שמח שהגעת לתובנות שהגעת אליהן.

מזל טוב (שלוש שנים אחורה).

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
למה אתה חושב שהגבתי רק עכשיו ?

לקח לך כמה ימים לקרוא? :twisted:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

את האמת, גם כשזה פורסם לראשונה לא קראתי את הכל כי זה ארוך מדי...

עכשיו אני מוטרד ממשהו אחר, בעוד שבועיים אני נוסע עם הזיין שכל הזה לארבעה ימים לאילת!!!

השם ירחם...

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

כספר,

נראה לי שהוא כתב את זה בזמן שהגוף שלו היה מועשר במשהו. אז שמור עליו באילת. :)

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

עכשיו אני מוטרד ממשהו אחר, בעוד שבועיים אני נוסע עם הזיין שכל הזה לארבעה ימים לאילת!!!

נסיעת מבחן חוזרת לביואיק לה-קרוס. תתחיל לגדל שערות בחזה.

פורסם

תומר, כל הסיפור (אחרי התושבת של האוטו) מפנה את המחשבה למשפט (מיתוך שיר) שכל הזמן רץ לי במח ב 10 שנים האחרונות:

Just trying to be yourself, don't wanna be like no one else

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
תומR , תנקה את התיבה שלך. אני רוצה להגיב.

נסיעת מבחן חוזרת לביואיק לה-קרוס. תתחיל לגדל שערות בחזה.

תחכה בתור עם כל בעלי הביואיק

• תוכן חדש...