Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן ,

נתקלתי בתמונה הזאת :

http://img49.imageshack.us/img49/3176/theeyeofgd2ee4qv.jpg

וגם שמעתי על הדבר קודם לכן ..

האם זה אמיתי? או שזה עבודת פוטושופ מהמקצועיות?

נ.ב - לסקפטים מבינינו - לא פתחתי את התרד בשביל "שינוי לטובה בחיי" אלא כדיי לדעת .

תודה , ובבקשה רק מי שיודע .

שחר.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קודם כל יש המון קבוצות כוכבים שמוקפות בגזים הסוג הזה - אין שום קשר לתופעה מיוחדת כלשהי שמתרחשת כל פרק זמן מסויים - זה פשוט הצטברות של גזים בחלל.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

לאחר התבוננות נוספת אני גם חושב שזה הצטברות גזים שכן זה לא נראה לי ככוכב...

מה שכן לפי דעתי גם אם זה אמיתי מישהו שיחק עם הצבעים וצבע את הצילום ככה שיתאים למטרותיו...

*דרך אגב איך הם יודעים שזה קורה פעם ב3000 שנה? האם ניתן לראות את התופעה בעין בלתי מזויינת? כי אם לא (וזה מה שמסיקים מהסיפור הזה כביכול) אז קצת קשה היה להבחין בזה לפני כמה אלפי שנים שכן את הטלסקופ המציאו רק לפני כמה מאות...

פורסם

לא חובה שהצילום עבר צביעה בפוטושופ - שילובי צבעי הגזים בחלל הם בהחלט מדהימים ועוצרי נשימה.

בנוסף - כל פעולה מחזורית אפשר לצפות ולתערך את המחזור שלה.

פורסם

לומר את האמת, הפעילות המחזוריות שיחידות שיש בחלל זה מסלולים של כוכבי לכת, שביט וכו' (סיבוב גוף סביב מרכז כבידה כלשהו) וסיבוב כוכב סביב צירו - השאר רק עניין של זיהוי התופעה...

פורסם

ליתר דיוק - הידע שלי באסטרונומיה די מוגבל אבל לפי הידוע לי הפעולות המחזוריות היחידות שמתרחשות בחלל הן תנועת גופים במסלולים קבועים שאותן אפשר לחשב בעזרת מסת הגוף ומרחקו מהגוף שסביבו הוא נע.

יותר מזה פשוט קשה לי לנסח תשובה מדוייקת אז אני מעדיפה לא לזבל את השכל

פורסם

יש עוד כל מיני תופעות מחזוריות חוץ מתנועה מעגלית. פולסארים הם דוגמא אחת.

מה שרואים בתמונה הוא ענן הגז והחלקיקים שנזרק מסופרנובה. זה לא תופעה חד פעמית, ולמרות המהירות האדירה בה הענן מתרחב, הוא ייראה בערך אותו דבר גם בשנה הבאה וגם עוד עשר שנים.

הצבעים המדהימים הם לאו דווקא תוצאה של פוטושופ אלא תוצאה של הצילום עצמו. רוב הסיכויים שהצילום הוא תרגום לספקטרום הנראה של הדמיה של רדיוטלסקופ, של טלסקופ קרני X, או של כל אמצעי אסטרונומי אחר.

בקיצור - השמיים מלאים דברים כאלו ויפים מהם. תעשו חיפוש לפי "ASTRONOMY PICTURE OF THE DAY" ותמצאו עשרות אתרים שמראים כל יום תמונה מדהימה אחרת.

אה, ועוד נקודה קטנה - זו בוודאות לא העין של אלוהים. עיניים כחולות יש רק למי שזורם דם של גויים במשפחה שלו, ואני בספק אם הקוזאקים ביקרו אצל סבתא של אלוהים.

פורסם
קודם כל יש המון קבוצות כוכבים שמוקפות בגזים הסוג הזה - אין שום קשר לתופעה מיוחדת כלשהי שמתרחשת כל פרק זמן מסויים - זה פשוט הצטברות של גזים בחלל.

לכל המעוניין בשבת אמא שלי עושה חמין בערך אחרי שעתיים ז"א ב14:00 לפי שעון ישראל תהיה הצטברות גזים ענקית בחלל הבטן שלי - תוסיפו לזה 2 חברים, חברה אחות ואמא ותקבלו סופר נובה....

להזמנת כרטיסים מראש ניתן לפנות בה"פ....

haters will hate

פורסם

אה, ועוד נקודה קטנה - זו בוודאות לא העין של אלוהים. עיניים כחולות יש רק למי שזורם דם של גויים במשפחה שלו, ואני בספק אם הקוזאקים ביקרו אצל סבתא של אלוהים.

אתה טועה.

בראשית פרק כב':

והרבה ארבה את זרעך ככוכבי השמים וכחול אשר על שפת הים.

• תוכן חדש...