Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פנסי ערפל! איפה משיגים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

עם התקרבות ימיי הגשם החזק וכו.. אני מעוניין לרכוש פנסיי ערפל קטנים ביקרתי היום

באוטו דיפו והיו שם 2 זוגות שהם לג'יפים אז בבקשה מישהו מכיר חנות באינטרנט שאני

יכול להזמין אצלהם פנסי ערפל?

ועד משהו נגיד וקניתי איך מתקינים אותם?

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

פורסם

מיותר בהחלט...

פנסי ערפל לא נועדו למתי שיורד גשם - הם נועדו למתי שיש ערפל...

ובארצינו הקטנטונת נדירים המקרים שיש ערפל..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

שמע אני יודע שיש מקרים שבגשם כן צריך פנסי ערפל אבל למה בכלל לסטות מהנושא?

אתה יודע איפה מוכרים?

איך מרכיבים?

זה הכי חשוב

פורסם
כל חנות למוצרי רכב.

המחיר הכי זול אשר אני מכיר הוא 250 לזוג פנסי ביצה + התקנה נכונה.

תיראה אני ביקשתי חנות באינטרנט שמוכרת את זה וממש לא נכון מה שאתה אומר 250 הכי זול???

אני זוכר ראיתי איזה חנות באינטרנט והייה שם באיזה 90 שקל פני ביצה כחולות או רגילות פשוט אני לא זור כבר את האתר!

פורסם
תיראה אני ביקשתי חנות באינטרנט שמוכרת את זה וממש לא נכון מה שאתה אומר 250 הכי זול???

אני זוכר ראיתי איזה חנות באינטרנט והייה שם באיזה 90 שקל פני ביצה כחולות או רגילות פשוט אני לא זור כבר את האתר!

נו מה אתה רוצה ? התשובות לא מספקות אותך, הערות אתה לא מעוניין לשמוע ובכלל נראה שהפורום קצת קטן עליך.

פנסי ערפל הם לא חוקיים, מטופשים וחסרי כל יעילות בגשם. בטח כאלה שעולים 90 ש"ח באתר עלום באינטנרט. תהנה.

פורסם

רק תזכור שפנסי ערפל לא תקניים, או הרכבה לא נכונה (ברוב המקרים היא לא נכונה) רק גורמים נזק ומסנוורים את הנהגים הנוסעים מולך.

תזכור את זה כאשר אתה קונה פנסים ב 90 ש"ח או מרכיב אותם לבד או במקום חאפרי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...