Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תא הנוסעים בפיז'ו 306

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במקרה שלי הרכב לא נקרא דגם ספורטיבי.

אצלי הרכב ברמת גימור XR וכולל 4 חלונות חשמל, ABS, נעילה מרכזית, 2 כריות אוויר ומזגן מקורי.

פורסם

ebari- אני בעליה של XT (שנת 94, נפח 1800)

הזכרת את עניין האודיו, אז אני אגע בדבר:

איכות השמע ב-306 היא סבירה, אך לא משביעה רצון לחובב אודיו מתקדם עם צפייה לאיכות סאונד.

מיקום הרמקולים בדלתות גרוע לטעמי.

אני הרכבתי קומפוננטים של JBL 5.25 בדלתות לאחר בניית שכללה הגבהה,איטום וגריל בבניה עצמית.

איכות הרכבה והחלקים בסלון גרועה גם היא! אולי זה רק אצלי, אבל יש קירקושים(בכל הסלון) בבאסים גבוהים.

בית ה-HU מבפנים צפוף וקטן יחסית, ואצלי נדרשה עבודה רבה כדי להצליח לדחוף את ה-HU לדשבורד (בשל חוטי ה-RCA שמחוברים ל-HU, והקונקטורים המקוריים של הרכב).

אותה מע' בערך הייתה מורכבת ב-ZX שהייתה לי קודם, שם איכות השמע הייתה נהדרת, והרמקולים שם ממוקמים כמעט בקו מראות הצד.

בכל אופן, אני עדיין לא מתאכזב מזה! הרכב עצמו מפצה על מע' האודיו בכמה רמות :-)

בהצלחה.

פורסם

תודה רבה ידידי.

שאלה נוספת: שמעתי/קראתי כי הרדיאטור חימום ב-306 אוהב יחס והחלפה, בממוצע, אחת ל 4-6 שנים. האם זה נכון?

האם יש בעיות טיפוסיות לרכב זה?

ברור לי כי הרכב לא יזכה לאמינות יפנומטית אך מחלות קשות ונפוצות מעניינות אותי.

תודה רבה לעונים.

פורסם

שמעתי/קראתי כי הרדיאטור חימום ב-306 אוהב יחס והחלפה, בממוצע, אחת ל 4-6 שנים. האם זה נכון?

האם יש בעיות טיפוסיות לרכב זה?

אצלי הרדיאטור המקורי החזיק 11 שנים.

הרדיאטור החדש הוא בין 4 חודשים בערך.

טיפול ראוי יאריך את חיי הרדיאטור.

אמיר.

• תוכן חדש...