Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כל הג'אז הזה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שקיבלתי מגאן מהעבודה, אפשר להיפטר מהקבליר 96' שלי.

במקביל, אשתי עוברת לעבוד בירושלים, מה שאומר שצריך לשדרג לה את הפונטו 2002 שלה.

2 המכוניות שאני חושב לקנות לה הן הונדה ג'אז בנזין ידנית (חסכונית על הנייר 1:14), או סיטרואן C3 דיזל ידנית (עוד יותר חסכונית 1:19), מחישובים שלי אני יכול להשיג את שתיהן משנת 2003 במכירת הרכבים הנוכחיים, בלי להוסיף יותר מדי כסף.

מכאן, ל 2 שאלות: איזה רכב מבין השניים עדיף לדעתכם, והאם כדאי לנסות למכור את שתיהן ואז למצוא רכב מתאים, או לבקר בסוכנות טרייד אין ולבקש מהם לשבור את הראש ולמצוא לי אחת כזו (ובטח להפסיד על זה קצת), ולסגור את כל העסקה בבת אחת?

פורסם
הכי חשוב שתגדיר את הדרישות העיקריות מאוטו - כך יוכלו לעזור לך למצוא מכוניות יותר מתאימות לצרכיך
מה לא ברור? רכב קטן, ידני, חסכוני לנסיעה בין עירונית, ובטוח.

אבל זו לא השאלה העיקרית. השאלה העיקרית היא האם כאב הראש שבמכירת הפונטו והקוואליר ומציאת ג'אז/C3 ידניות, שווה את הנזק הכספי הצפוי לי אם אלך לסוכנות טרייד אין ואעשה את כל העסקאות בבת אחת (אני לא צופה "לימונים" חמורים בשנתונים כאלו)

דרך אגב, למישהו יש השערה למה 2 המכוניות הנ"ל כל כך נדירות בלוחות?

פורסם

אין לי ספק שמשני הרכבים שלך תצטרך להיפרד במחיר נמוך מהמחירון. השוק דיי גרוע לרכבים הללו מהשנים הללו.

מצד שני, C3 דיזל תוכל למצוא בטרייד אין, אבל הונדה ג'אז הוא רכב שקיים סיכוי נמוך למצוא אותו אצל סוחר, אלא אם כן משהו מסריח.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לגא'ז איך נגיד ,התנהגות כביש לא טובה. ההיתרון הגדול של הגא'ז היא בתוך העיר כאשר היא משודכת לגיר רציף.

ה-C3 מוצלחת יותר בנסיעה בינערונית.

אם אישתך מבצעת בשנה יותר ק"מ ממך, אז ההיתי נותן לה את האוטו מהעבודה ורוכש מכונית סופרמיני בעלת מנוע בנזין.

אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

אשתי לא תעשה יותר ק"מ ממני, אני נוסע לאריאל כל בוקר...

כשיבוא השלום, וכביש 60 יהיה בטוח ליהודים, אולי נעבור לאמצע הדרך (עופרה? או שזה רק לדתיים?)

פורסם
אין לי ספק שמשני הרכבים שלך תצטרך להיפרד במחיר נמוך מהמחירון. השוק דיי גרוע לרכבים הללו מהשנים הללו.

מצד שני, C3 דיזל תוכל למצוא בטרייד אין, אבל הונדה ג'אז הוא רכב שקיים סיכוי נמוך למצוא אותו אצל סוחר, אלא אם כן משהו מסריח.

1. למה השוק גרוע למכוניות הללו ספציפית? שתיהן שירתו אותי בנאמנות ללא דופי.

2. אם השוק גרוע, מדוע מחיר המחירון לא משקף זאת?

פורסם

1. השוק גרוע בגלל דעות קדומות, היצע גדול מביקוש ושאר פרמטרים. גם אם אלו שלך שירתו אותך בנאמנה, זה לא אומר שכולן כך. הייתה לי קוואליר, אמינות יוצאת דופן, ועדיין יש לה שם רע.

2. המחירון משקף את מה שקורה בעולמו האופטימי של לוי יצחק. יש מכוניות שנמכרות מעל מחירון, במחירון, ומתחת למחירון. המחירון נותן נקודת מוצא, לא את מחיר העסקה הסופי. בסופו של דבר רכב שווה בדיוק כמה שמוכנים לשלם עליו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
1. השוק גרוע בגלל דעות קדומות, היצע גדול מביקוש ושאר פרמטרים. גם אם אלו שלך שירתו אותך בנאמנה, זה לא אומר שכולן כך. הייתה לי קוואליר, אמינות יוצאת דופן, ועדיין יש לה שם רע.

2. המחירון משקף את מה שקורה בעולמו האופטימי של לוי יצחק. יש מכוניות שנמכרות מעל מחירון, במחירון, ומתחת למחירון. המחירון נותן נקודת מוצא, לא את מחיר העסקה הסופי. בסופו של דבר רכב שווה בדיוק כמה שמוכנים לשלם עליו.

אם מחירון לוי יצחק לא משקף את המציאות (ועוד עולה כסף...), למה בכלל משתמשים בו? יש להגה מחירון ברשת, בחינם.
פורסם

מחירון לוי יצחק משמש את חברות הביטוח, לצורך קביעת ערך הרכב במקרה של גניבה/טוטאללוסט...

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

• תוכן חדש...