Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם

נגנב :ktm300 98 נגנב מחולון היום בשעה 5 וחצי בבוקר,אחד השכנים ראה שני בחורים מעמיסים אותו על עגלה,שנגגרת על ידי רכב פרטי בצבע לבן,

פרס כספי נאה למי שיתן פרטים שיובלו לאופנוע,

מספר שלדה VBKGSA200WM409658

מספר מנוע0855619902forumpage.asp?forum=363

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=363

פורסם

אם תרשום את מס' הרישוי של האופנוע זה יכול רק לעזור, מכיוון שיש גנבים שלא טורחים אפילו להוריד את לוחית הרישוי. גנבו לחבר שלי קטנוע 50 סמ"ק (DT) והמשטרה מצאה אותו.

• ספונסר פורום
פורסם

האופנוע הוא לא מוטוקרוס! הוא חוקי ויש לו רישיונות וטסט,רק הפלסטיקה היא של דגם הsx הלא חוקי!

לא ציינתי מספר כי לא היה מספר על האופנוע כשהוא נגנב,ישנם כמה סימנים יחודיים לאופנוע,האגזוז שלו "פתוח" כרגע כך ששומעים אותו למרחק עצום,מחזיר שמן לבולם קידמי ימני נוזל,יש מכה,מעין כיפוף קל בשילדה מתחת לחיבור של האגזוז לכיוון רגלית הרוכב הימנית.

תודה אורן

פורסם
האופנוע הוא לא מוטוקרוס! הוא חוקי ויש לו רישיונות וטסט,רק הפלסטיקה היא של דגם הsx הלא חוקי!

לא ציינתי מספר כי לא היה מספר על האופנוע כשהוא נגנב,ישנם כמה סימנים יחודיים לאופנוע,האגזוז שלו "פתוח" כרגע כך ששומעים אותו למרחק עצום,מחזיר שמן לבולם קידמי ימני נוזל,יש מכה,מעין כיפוף קל בשילדה מתחת לחיבור של האגזוז לכיוון רגלית הרוכב הימנית.

תודה אורן

אולי זה אחד השכנים שלך העלים את האופנוע על מנת שיהיה שקט ברחוב :roflmao:

מקווה שתימצא בקרוב

ירון מאיר

פורסם

תנסה לפרסם בפורום של האופנועים, שם זה יהיה הרבה יותר יעיל.

http://www.fullgaz.co.il/

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אתמול היה באמבטיה KTM 300 אבל לא ראיתי אותו מקרוב ושמעו אותו ממרחק גדול גם

חבר שלי שנסע לידו אמר לי שהוא היה בצבע שחור כתום וגם לא נראה חדש בדיוק מהשנה שציינתה בערך..

ראינו אותו בשעה 5 וחצי בערב עד החושך..

חבל שלא הלכתה לבדוק באמבטיה אתמול..

• ספונסר פורום
פורסם

מה?????????? אני לא מאמין...

אני לא חושב שהגנבים יהיו כל כך טיפשים,לרכב עליו ביום של הגנבה במרחק ק"מ מהבית שלי...

אני אבדוק בכל מקרה,תודה,

עם תראה אותו שוב ותוכל לעשות לי טלפון זה יעזור הרבה,מבטיח לתגמל,0577834551

אורן

פורסם

אני לא מבטיח שזה הוא אמרתי אולי אבל אני ידע לפי הסימנים המזהים רשמתי תטלפון להבא אני יתקשר..

אבל בכל זאת כדיי לך לעשות קפיצה כל סוף שבוע לראות מה קורה שם.

• תוכן חדש...