Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמרו לי שכדי שאני יקבל חוגר חדש ויצא במשפט מת"ש זכאי אני צריך להגיש תלונה על הפריצה וגניבת הארנק כדי שתהיה לי אסמכתא.

שאלתי היא מה יקרה אם אני לא ילך למשטרה ויגיד שגנבו לי... עדיין יזכו אותי וינפקו לי חוגר חדש בלי עונש או קנס?

פורסם

תגיש תלונה, אי אפשר לדעת לאיזה ידיים החוגר נפל, כדי שתהיה מכוסה הגש תלונה.

בשירות הסדיר שלי נגנבה לי תעודת שוטר, ומסמכים נוספים, דבר ראשון שעשיתי הוא דיווח למשטרה וליחידה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תגיש תלונה בשביל ההרגשה הטובה בכל מקרה.

לחוגר - הכל תלוי בקיצן ששופט אותך, לא יזיק שיהיה לך תלונה אבל הוא יכול להוציא אותך אשם בגלל רשלנות ושלל שטויות סתם כי בא לו... בכל מקרה איבוד ראשון של חוגר מקבלים רק אזהרה במשפט ולא קנס (פעם שניה 50 ש"ח קנס). מניסיון... :(

...Carpe Diem

פורסם

למה שלא תגיש תלונה שמשטרה וזהו?

למה סתם לחקור אם ואם ואם.

כבר הסבירו לך שאתה חייב להגיש תלונה. כי אחרת לא ינפיקו לו ת.ז ורשיון חדש!

פורסם

טוב

שכנעתם אותי!

אני יסע להגיש תלונה

אפשר ללכת ממש עכשיו למשטרת מסובים?

יש לי כמה שעות עד שאני יוצא שאין לי מה לעשות

פורסם

במשטרת מסובים תמיד יש חוקר תורן, עדיף ללכת בשעות הערב כי יש פחות אנשים בתחנה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
כדאי להגיש תלונה במשטרה, כל מספר שבועות נתפסת "כנופיה" שפורצת רכבים באיזור.

זה כל פעם אותם חולרות - קבוצה קטנה של חארות שמןכרת כבר כ"כ טוב למשטרה, עד שהם פוגשים אותם יותר מאשר את האישה.

פשוט כל פעם שתופסים אותם כבוד השופט מרחם עליהם כי הם מסכנים/משכונת מצוקה/הגננת אנסה אותם בילדותם ומשחררים אותם למעצר בית (= שולחים אותם חזרה לתת פרנסה לזגגים/פחחים/מכורי סטריאו וכו').

פורסם

מנסיון עם אילן זגגות (הסניף שבחולון),הם שואבים את שברי הזכוכית ובכל,אבל כמה שלא יישאבו,צפה לגלות זכוכיות חדשות בחודש הראשון לאחר הפריצה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לא נורא... זה לא סוף העולם במקרה כזה פותחים 2 ברגים בפלסטיק של הדלת ומוציאים את מה שנשאר. הוא שאב ממש יסודי (הייתי באילן זגגות שבישארל ב"ק באיזור המסגר) והוא אמר לי מתכתחילה לאחר ששאלתי אותו למה הוא לא פותח את הדלת בשביל השאריות שיש בדלת למטה חורים וזה "לאט לאט יצא" חחחחח

קיצר לא סוף העולם

• תוכן חדש...