Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בשעה 7 בערב עליתי הביתה ל 10 דקות. לאחר ה10 דקות שהייתי בבית ירדתי לאוטו וראיתי שפרצו לי את החלון האחורי של הדלת האחורית בצד השמאלי של הרכב (בצד הנהג)

כל הבפנים של האוטו זכוכיות.

אני מחכה שיגיע הבוקר ואני הולך להגיש תלונה במשטרה ואז אני צריך ללכת לזגג כמובן שיסדר את הבלגאן

שאלתי היא האם אני צריך לשאוב ולנקות לבד את כל הזכוכיות שברכב לפני שאני בא אליו או שאפשר לנקות את הזכוכיות אצלו?

במידה ואני לא ילך לזגג מטעם חברת הביטוח כמה זה אמור לעלות לי?

ובמידה ואני כן הולך לזגג מטעם חברת הביטוח אני יכול לדרוש רק מקורי נכון?

כולי מבואס טילים עקב הפריצה הזאת

אבל מה נעשה יש גם אנשים זבל בעולם הזה

שיהיה לכולנו שבת שלום ושקטה.

מחכה לתגובות בנושא

פורסם

איפה אתה גר ? השארת משהו בעל ערך ברכב?

מה גנבו בעצם?

צר לי ידידי.

מניסיון הזכוכיות האילו מפוזרות באוטו זה סרט ארוך של כאב ראש.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

לא אל תשאב הם עושים עבודה מצויינת במקום.

מממ חלון צד עולה 300-400 ש"ח כולל עבודה.

לא אתה לא תקבל חלון מקורי אלא תחליפי.

אם יש לך ביטוח שמשות וזאת הפעם הראשונה שקורה לך דבר כזה תגש לתיקון דרך חברת ביטוח.

חברת ביטוח אצלי במצב הזה לא עשתה כלום ואף לא הכניסה את זה לתיק התאונות שלי (או איך שוקראים לזה) כלומר תיקון חינם.

יאללה אחי חפיף, מה לעשות יש בני זונות בארץ. מקווה שלא נגנב רכוש יקר.

בברכה L.A

פורסם

הדבר היחידי שהשארתי ברכב היה ארנק

הוא לא היה מונח לעיני כולם אלא מתחת לפאנל המרכזי איפה שאפשר לשים כוסות ורק אם ממש מתאמצים אפשר לזהות ארנק שם. בכל מקרה לקחו רק את הארנק

עכשיו יש לי סדרה של דברים לעשות כגון להגיש תלונה, לסוע לזגג, למשרד רישוי וכו'

ואני גר בקרית אונו...

פורסם

סבבה

בדקתי עכשיו במסמכים של הפוליסה ואני לא אמור לשלם שקל

אני צריך ללכת ל אילן זגגות רכב בע"מ

יש סניף בין היתר בתל אביב ברחוב ישארל ב"ק 5 (מסגר)

מישהו מכיר?

ושאלתי היא האם צריך לסוע אליו לאחר שדיברתי עם סוכן הביטוח שלי או ללכת אליו לתקן ואז לפקסס להם והם יתנו לי החזר

או איך הפרוצדורה?

מצטער על הבורות פשוט זה לא שגרתי שבקרית אונו יפרצו לרכבים...

פורסם

להגיש תלונה לא יעזור לך הרבה כלל.

רק תדאג ללכת למשרד הפנים להודיע על תעודה גנובה במקרה ונגנבה תעודת זהות

כי אם לא יש כאלה שיכולים לעשות איתה משהו ובסוף אתה תיצא אשם

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

סע להגיש תלונה במשטרה על פריצה וגניבה. אין לדעת מה יהיה- אולי יתפסו את הגנב ויחזירו לך את הרכוש (למרות שהסיכוי קטן).

פורסם

אי אפשר לקבל ת.ז. ורשיון חליפיים בלי להגיש תלונה במשטרה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אתם יודעים-פריצה על מנת לגנוב, מילא.ואני אסביר לפני ההתנפלות-יש חולרות רציניות בעולם-לפני שנה בערך חזרתי הבייתה בלילה וכל מכונית שנייה או שלישית הייתה עם חלונות מנופצים.סתם!בלי סיבה חוץ מלהרוס!איזה 40 מכוניות!!!!!!!!לאיזה נער עולה שיעמם,אז הוא שבר את כל החלונות.בהמשך הרחוב ראיתי שניידת תפסה אותו.

וכמובן שפריצה בשביל לגנוב זה לא בסדר,אבל לפחות זה לא סתם לגרום לנזק וכאב ראש ל-40 איש ואישה.

משתתף בצערך ידידי,ונקווה שלא יקרו עוד דברים כאלה לאף אחד מאיתנו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לגבי התעודות - זה שטויות. אין צורך ללכת למשטרה, הבעיה היחידה זה אם גנבו חוגר או תעודה צבאית/משטרתית אחרת.

ת"ז ורישיוןו מנפיקים לך בלי לשאול הרבה שאלות וגם אין צורך לדווח על ת"ז גנובה. בדוק.

בתקווה שהמנוול ירקב בגיהינום (ושנה טובה לכולם :)),

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

כדאי להגיש תלונה במשטרה, כל מספר שבועות נתפסת "כנופיה" שפורצת רכבים באיזור.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...