Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גז בסרק קוואליר 95

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חשמלאי אמר לי שבקוואליר המאוורר נכנס לפעולה בחום גבוה יחסית בתחום המותר.

מצורפת תמונה להמחשה.

המאוורר אמור להיכנס לעבודה בין ה 1/2 ל 3/4, אינני יודע אם מדובר אצלך במאוורר חשמלי או מאוורר עם קלאץ' צינטריפוגלי, צריך לבדוק.

לגבי האקורד ברוך שפטרנו החלפתי אותה בטרייד
קונה בזול -> משלם ביוקר.

לא יאומן שויתרת על אקורד לטובת קוואליר :???:

אנחנו העפנו קורסיקה 94 (שהיתה אגב מאוד אמינה יחסית) לטובת אקורד 93 (שעלתה בערך פי שתיים מהקורסיקה 94) וזה היה כמעט כמו להוולד מחדש... הבדלים עצומים.

לא נורא, מי שמחפש לקנות בזול סופו לקנות קוואליר :wink: :wink: :wink:

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רונן, המאוורר אמור להיכנס לפעולה ב95 מעלות. ולפי הציור שלך, הוא עושה את זה הרבה יותר, ולכן גש למוסך ותקן את הבעיה.

ולכל המשמיצי קאווליר - זה אוטו מצויין ! נמאס לשמוע ירידות עליו כי הוא אמריקאי. מילא הייתם אומרים באמת שהוא לא טוב, אם הייתם אומרים שיש לו בעיות חשמל או בעיות קירור, או כל בעיה אחרת. חוץ מהתרמוסטט, שהוא בעייתי, האוטו מצויין, והמחיר בכלל לא מוצדק. 6 שנים יש להורי את הרכב, והוא לא עשה כל בעיות.

כנראה הציבור הישראלי מעדיף את היפאניות, מאיזה סיבה שאני לא אבין בחיים. אבל להשמיץ ככה סתם את הקאווליר ?.

פורסם
. אבל להשמיץ ככה סתם את הקאווליר ?.

בוא נראה מה יש לאקורד שאין בקאווליר:

1. מנוע מתקדם.

2. מרווח פנים מעולה (קאווליר+קורסיקה רחוקות ממנה שנות אור)

3. איכות רכיבים (פלסטיקה במיוחד)

4. נוחות !

5. אמינות (אומנם בקאווליר היא בכלל לא גרועה - אבל יש טובות ממנה)

6. גיר 4 הילוכים

7. מוניטין

8. להמשיך ?

(אין טעם להפוך את זה לשירשור אקורד VS קאווליר אבל הייתי חייב להעלות את הנקודות הללו מאחר וכבר שאלת).

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מנוע 2.2 ליטר עם 115 סוסים?.........

ואחיו היותר מגוחך 5.7 ליטר עם 170?......

נו במת......

זה אוטו לשני חתולים וכבשה. אין מקום מאחורה.

פורסם
מנוע 2.2 ליטר עם 115 סוסים?.........

ואחיו היותר מגוחך 5.7 ליטר עם 170?......

נו במת......

זה אוטו לשני חתולים וכבשה. אין מקום מאחורה.

תתפלא אבל המנוע הזה יחסית חסכוני בדלק ובשרני בסלד נמוך (מומנט) - שההספק לא יבלבל אותך...

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

חברה תרגעו.

האקורד הייתה יד 10 עם 215000 ק"מ הייתה נראית כמו בית שימוש וגם מריחה כך, הקוואליר יד ראשונה 126000 ק"מ עם ספר טיפולים וצבע ראשון הוספתי קצת כסף אבל זה פחות ממה שהייתי צריך להוסיף לאקורד עמ"נ להביא אותה למצב נורמלי.

פורסם

בקשר למד חום, היה לנו בפונטיאק משהו דומה, המאווררים היו נכנסים בערך איפה שציינת

וזה ל-א טוב !!!!! התרמוסטט שלך תפוס או משהו, תרוץ (לא תלך) מהר לבדיקת תקינות מערכת קירור , כי אתה ממש קרוב למנוע חדש!

פורסם

רבותיי שמתי לב שבצד ימין של המנוע (ימין שלי שאני עומד מולו) באמצע המנוע משפריץ קצת מים ויש נזילה קלה של מים מהמנוע עצמו (באחד החיבורים) כשהוא מתחמם מה זה לעזאזל !!!! :(נמאס לי כבר אולי זה התרמוסטט שדיברתם עליו שהוא לא נפתח בזמן, או משאבת מים ?

פורסם
רבותיי שמתי לב שבצד ימין של המנוע (ימין שלי שאני עומד מולו) באמצע המנוע משפריץ קצת מים ויש נזילה קלה של מים מהמנוע עצמו (באחד החיבורים) כשהוא מתחמם מה זה לעזאזל !!!! :(נמאס לי כבר אולי זה התרמוסטט שדיברתם עליו שהוא לא נפתח בזמן, או משאבת מים ?

אם זה המנוע 2.2 כמו בקורסיקה, ממול לרדיאטור בצד ימין (זה שמאל אם אתה עומד מולו) יש "פלנג'" (פלנג'= מעבר מים) שאליו מתחברים 2 צינורות, ייתכן והבעיה בצינורות או בפלאנג'.

אני זוכר שבצד ימין של המנוע יושבת המשאבת מים (זה צד שמאל אם אתה עומד מולו).

בצד ימין (אם אתה עומד מולו) שהוא למעשה צד שמאלה של המנוע, יש את הטרמוסטט, צינור מים עליון (מהמנוע לרדיאטור) ועוד צינור מים קטן של הרדיאטור חימום שמגיע מהפלאנג' למטה בצד שמאל (אם אתה עומד מולו) ועובר ליד הטרמוסטט בצד ימין (אם אתה עומד מולו).

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
האם תרמוסטט יכול לנזול ???

החלק שנקרא "טרמוסטט" בא במגע עם מים, אין מה שינזל ממנו (זה חלק פנימי).

מה שכן יכול לנזול הוא החלק שעוטף את הטרמוסטט (קוראים לו "פלנג'" => מעבר מים)

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

כן, אבל הנזילה יכולה לבוא עקב פעולה מאוחרת של הטרמוסטט נכון ?

הרגשתי שבחום די גבוה במנוע המים במיכל העיבוי די צוננים, והצינורות די מנופחים, ואני חושש שהטרמוסטט לא נכנס לפעולה בזמן וגורר התחממות מהירה מאוד, והזרמת מי מיכל העיבוי מאוחרת מאוד.

ובכל מקרה תודה לך איציק על התשובות העינייניות והמהירות !!

פורסם
כן, אבל הנזילה יכולה לבוא עקב פעולה מאוחרת של הטרמוסטט נכון ?

הרגשתי שבחום די גבוה במנוע המים במיכל העיבוי די צוננים, והצינורות די מנופחים, ואני חושש שהטרמוסטט לא נכנס לפעולה בזמן וגורר התחממות מהירה מאוד, והזרמת מי מיכל העיבוי מאוחרת מאוד.

ובכל מקרה תודה לך איציק על התשובות העינייניות והמהירות !!

לדעתי האישית יש נזילה שלא קשורה לתקינות הטרמוסטט, אותה נזילה גורמת למחסור במים ומה שקורה הוא שאחרי שאתה ממלא מים במערכת נשאר אויר בתוכה.

כתוצאה מהאויר במערכת הטרמוסטט כנראה לא נפתח ולכן הרכב מתחמם.

צמוד לטרמוסטט עצמו יש בורג עם ראש משושה 10 ממ, זהו בורג ניקוז האויר.

כשהרכב קר צריך לפתוח את הבורג הזה ולמלא מים במיכל העיבוי עד שיוצאים מהבורג הזה מים זורמים. ברגע שיוצאים מים כמו שצריך פשוט להדק את הבורג בחזרה וזהו.

לאחר ניקוז האויר יש לבדוק שנית את המערכת וכמובן לתקן את הנזילה.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...