Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גז בסרק קוואליר 95

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. שאני לוחץ גז בערך ב 3/4 ממהלך הדוושה בסרק הטורים לא עולים גבוה אלא קופצים במחזוריות ולא עולים לכיוון ה 7.5 - 8 אלף סל"ד (בדקתי כשהמנוע חם) האם זה נורמלי? יש לציין כי ברכבי אין מד סל"ד אבל אני מרגיש קפיצות מהירות ומחזוריות בטורים.הרכב קוואליר 95.

2. בערך היכן ממוקם המחוג בקוואליר שהמאווררים נכנסים לפעולה ?

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בקוואליר אין הגבלה של 3000 סל"ד לפי מה שאני ידוע לסרק

אני כמעט בטוח שאתה מגיע למנתק הצתה יותר מדיי פעמים .

יום אחד תמצא איזה חור או שניים במכסה מנוע ותגלה שעפו לך בוכנות ...

חבל .

ים long time no

פורסם
1. שאני לוחץ גז בערך ב 3/4 ממהלך הדוושה בסרק הטורים לא עולים גבוה אלא קופצים במחזוריות ולא עולים לכיוון ה 7.5 - 8 אלף סל"ד (בדקתי כשהמנוע חם) האם זה נורמלי? יש לציין כי ברכבי אין מד סל"ד אבל אני מרגיש קפיצות מהירות ומחזוריות בטורים.הרכב קוואליר 95.

מה?! :shock:

אין לך מד סל"ד ואתה אומר שהם לא מגיעים ל 7.5-8 אלף סל"ד??? אז איך אתה יודע? אתה סופר?

והקפיצות שאתה מתאר יכולות להיות ניתוקי הצתה רגעיים או בעייה במערכת הדלק.

ומה זה איפה ממוקם המחוג? סביר להניח שבלוח המחוונים, או שאתה שואל באיזו טמפ' נכנסים המאוורים לפעולה?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הסלד המקסימלי בקוואליר הוא בקושי 5,500 סל"ד והמנתק נמצא קצת אחרי ה 2,000 סלד (:mm_tongue)... מבלי שאין לך מד סלד אני מציע שלהבא תפסיק לשער או לדמיין לאן זה צריך להגיע או מה צריך לקרות שם.

תתחדש על השברולט, מה קרה לאקורד, מתה ? :mm_tongue

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

ברב הרכבים כאשר המחוג מגיע לחצי (+ -) המאוורר נכנס לפעולה, אם אצלך המאוורר נכנס רק בסוף מהלך השעון, יתכן ויש לך בעיה בטרמוסוויץ הרכיב שמתברג לרדיאטור ונותן פקודה להדלקת המאוורר (ולא כמו שכולם קוראים לו יוניט, יוניט זה האינדיקטור לחום מנוע אשר יושב בבלוק בדרך כלל).

אני הייתי מתחיל מחשוד בו ואחר כך עובר לשאר רכיבי מערכת הקירור אם הבעיה לו נפתרת.

פורסם
ברב הרכבים כאשר המחוג מגיע לחצי (+ -) המאוורר נכנס לפעולה, אם אצלך המאוורר נכנס רק בסוף מהלך השעון, יתכן ויש לך בעיה בטרמוסוויץ הרכיב שמתברג לרדיאטור ונותן פקודה להדלקת המאוורר (ולא כמו שכולם קוראים לו יוניט, יוניט זה האינדיקטור לחום מנוע אשר יושב בבלוק בדרך כלל).

אני הייתי מתחיל מחשוד בו ואחר כך עובר לשאר רכיבי מערכת הקירור אם הבעיה לו נפתרת.

חשמלאי אמר לי שבקוואליר המאוורר נכנס לפעולה בחום גבוה יחסית בתחום המותר.

מצורפת תמונה להמחשה.

לגבי האקורד ברוך שפטרנו החלפתי אותה בטרייד.

New Bitmap Image.JPG

פורסם

שברולט קאואליר:

בניוטרל מנתק הצתה ב 4,000 סל"ד

בהילוכים 1,2 מושך עד 5,500, מנתק ב 6,000

בהילוך 3 מושך עד 5,000 סל"ד, מנתק ב 6,000.

באובר דרייב מנתק הצתה ב4,000 סל"ד, שזה 175 קמ"ש.

פורסם
אולי מישהו יגיב לציור ?

בכל זאת השקעתי :)

אם הציור שלך מדוייק, אז החום עולה יותר מדי,

אצלי המאוור היה נדלק בחצי דרך בין חצי לבין 3/4

• תוכן חדש...