Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משהו קטן שרציתי לשתף אותכם .... Peugeot 309GTI DIMMA

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאני רואה אותו אני נזכר ב309 של השכנה שלי עושה טובה שהוא מניע בכלל.

תמיר

פורסם

רוצה אותן עד כאב, אוי ואבוי 309 זה רכב כ"כ בעייתי שאף אחד לא רוצה אותו תאמין לי.

אין סוף תקלות, הכל מתפורר, פשוט זוועה מוטורית.

פורסם

מספיק תאמין לי כל שני וחמישי ציריות משולשים פלסטיקים מתפוררים, קרבורטור,הנעות,מזגן,הכל החלפתי בקקה הזה,היה לי יד שנייה , החזקתי אותה 3 שנים עד שהלכה בטוטלטסט , ברוך שפיטרנו.

פורסם

משולשים? לא היו לך משולשים באוטו... אבל לא משנה

אז נפלת על אחת שעברה התעללות...

צריות כל שני וחמישי? הצריות לא שונות מצריות של כל פיג'ו אחרת.....

בקיצור, יש לי את האוטו 5 שנים ואני מרוצה, נמאס כבר מאנשים שבגלל דוגמא אחת קובעים עובדות

פורסם
רוצה אותן עד כאב, אוי ואבוי 309 זה רכב כ"כ בעייתי שאף אחד לא רוצה אותו תאמין לי.

אין סוף תקלות, הכל מתפורר, פשוט זוועה מוטורית.

לא דיברתי על 309 באופן כללי אלא ספציפית על הדימה

שנית אני מכיר גם מישהו שדיי מאוהב ב309 שלו ככה שכמו שידידי אמר יתכן שנפלת על אקזמפלר גרוע

פורסם

אקזמפלר גרוע - ממש לא.

היה לי יד שניה, הורים של אשתי היו יד ראשונה והם העבירו לנו את הרכב הזה עם ק"מ נמוך.

אני לא רוצה סתם לריב אולי באמת אין לו משולשים אבל מרוב שהלכו לי שם חלקים וניתקענו איתו לא פעם אחתת, פשוט החלפתי את כל הרכב הזוועתי הזה .

לפחות קיבלתי עליו מחירון.

מטעויות לומדים אין אפס.

כשאני מזכיר את ה 309 לכל מוסך או לכל בעל מקצוע בתחום הרכב, אני שומע אותו ממלמל בקול על מה שהוא חושב על הרכב "המופלא" הזה.

פורסם

שמע אין לי מה לומר לך , כל הכבוד, אני אישית בחיים לא אקנה כזה רכב, גם אם יתנו לי בחינם אני אקח ואמכור אותו אחרי יום (הבעייה היא שאני אתקע איתו שנה עד שאני אמכור אבל ניחא).

בשבלי רכב כזה הוא זוועתי , טראומטי , צרה צרורה שלא נגמרת, בור בלי תחתית, לא רוצה להתקרב יותר ליצרן הזה.

בקיצור, אני מאחל לך שלא תיתקע יותר ושלא יהיו לך שום תקלות, אני מבין את הרגש של העניין כי לך יש רכב כזה וכמוני וכמוך, הישראלים בחיים לא יאמרו דבר רע על הרכב שלהם גם אם עושה לנו את המוות, תמיד יאמרו ששלי הכי טוב.

בכל אופן חג שמח וגמר חתימה טובה.

פורסם

תעשה לכולנו טובה ותסע עם הלאנטיכס שלך!

ובנוגע לל309 dimma פשוט מדהימה....:-P

זה מה שאני אוהב בחברה הזאת מכוניות פשוטות ומאוד מהנות לנהיגה שאתה פשוט מחכה מתי ליסוע .

בגלל זה שאני וחברים שלי יוצאים אני תמיד נוהג :-D

יוגב

5 שנים עם פיג'ו והיד עוד נטוייה ..

• תוכן חדש...