Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משהו קטן שרציתי לשתף אותכם .... Peugeot 309GTI DIMMA

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קטע מוזר,

כל פעם שאני קורא את המשפט "נמאס כבר מכל האנשים שמכלילים בגלל אקזמפלר אחד דפוק" אני מדפדף לאורך השרשור ומגלה שמדובר ברכב צרפתי,

למה לא מכלילים פה על קורולות סובארואים פאסאטים\גולפים\פולואים\איביזות

והריי על כולם יש מה להכליל על כולם, אני יכול לפתוח פה את הפה על VW עד שיגמרו פה כל הדפים הוירטואילם...ואני לא מדבר על אוטו אחד וגם לא 2 ניסיון עם עשרות ניסיון אישי !

אני גם יכול לפתוח פה את הפה על פג'ארואים ממה שאני סבלתי וממה ששמעתי במוסכים בזמן שסבלתי ולגמור פה כמה עמודים טובים

הרכבים היחידים שאני מסתכל אחורה ואומר לעצמי...וואלה אין לי מילה אחת ראה להגיד עליהם (ואני מנסה - בכח! למצוא) זה טויוטה קורולה, טויוטה ראב4 וסובארו לגאסי (ואני לא מתייחס לכלום רק לאמינות נטו)

אז אם יש כלכך הרבה מה להגיד - ויש! אז למה תמיד מי שאומר את זה - זה על צרפתיות ?

אני לא חווה דעתי פה על אמינות כזאת או אחרת ככה שאל תתנפלו מראש אני מודיע !

פורסם

לטומיטום,יש כאן איזו בעייה קטנה של אמינות,אז ברשותך,רק אני רוצה לוודא:

באחת ההודעות שלך,ציינת שה-309 שלך הלכה בטוטל-לוסט (כלומר,מסרה את נשמתה לבורא בתאונת דרכים).

בהודעה אחרת,ציינת שמכרת אותה (ואפילו קיבלתה מחירון-מברוק גבר !).

אתה בטוח שבאמת היה לך את הרכב הזה,או שסתם לצורך הדיון,החלטת שהיתה לך אחת,ועוד יד שנייה עם ק"מ נמוך,מהורים\דודים ?

פשוט אם החזקת את האוטו אחרי טוטל-לוסט,ועוד הצלחת לקבל עליו מחירון,אז אני מצדיע לך.

ולבחור עם ה-VW שציין שתמיד יש בעיות עם הצרפתיות,וכשעושים חיפוש לרכבים עם בעיותזה נותן תוצאות רק של דגמי פז'ו,האמת שאני באמת מסכים איתך.....אמינות זה לא הצד החזק של פז'ו.

ממש לא הצד החזק של פז'ו.

אבל......וזה אבל גדול....

אל תשכח שהדגמים שעליהם אתה מדבר הינם מהסדרות הישנות יותר (205\309\106\306 בשנתונים הנמוכים יותר).

תן לי עוד רכב עם יכולות ספורטיביות ברמה של הדגמים שציינתי (כמובן בגרסאות הספורטיביות של הדמים שציינתי),בשנתונים של הדגמים שציינתי,ובמחיר של הדגמים שציינתי.

וכדי לחסוך לך,אל תתאמץ,לא תמצא.

אז אתה בעצם בא ומשווה אמינות של רכב בן 8-13 שנים,לרכב מודרני של היום.

אז בוא נעשה עוד כמה משוואות על הדרך....:

טיפול בגולף שלך (או לצורך העניין של כל רכב במשפחת VAG) עולה בערך כמו איזה 4 טיפולים שלי (אני מדבר על שמנים,מסננים,פלאגים,נוזל קירור,בלמים)

ביטוח של הגולף שלך עולה כמעט כפול מהרכבים שציינתי.

כל בעייה הכי קטנה ב-VAG שלך מצריכה דיאגנוזה (כמובן אם אתה רוצה לטפל ע"פ הספר).

מהפן הספורטיבי- יש לך רכב שלא ממש אוהב לפנות,עם שילדה שכל קשר בינה לבין ההגדרה "ספורטיביות" הינו מקרי לחלוטין.

ההשוואה הזאת לא ספציפית עם הרכב שלך,אלא סתם השוותי את דגמי פיז'ו המדוברים לאחד הדגמים הספורטיביים של VAG (סתם בגלל שראיתי שהסמלון שלך קשור ל-VAG,לא משהו אישי).

אז נכון,הדגמים של פז'ו מהשנתונים הנמוכים יחסית לא אמינים,אבל כדי להיות הוגן תשווה אותם לדגמים ספורטיביים מאותם שנתונים (וכמעט אין לך אף רכב ספורטיבי בשנתונים המקבילים עם כאלה יכולות דינאמיות),אל תשווה אותם לאמינות של רכב שנת 2006,למרות שיש דגמים מהשנתונים הנמוכים שרמת האמינות שלהם לא רחוקה מזה בכלל.

אני אישית נוסע על 106XSI בציר 96,הרכב עבר אצלי ב-8 חודשים האחרונים 21K ק"מ (!!!).

0 תקלות-לא בעיות מנוע,לא בעיות התחממות,פשוט כ-ל-ו-ם (טפו טפו טפו).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני רוצה לחזק את דבריו של עידן , שמה גם שה"ספורטיביות" של VAG הן משנתון מאוחר יותר מאשר של הצרפתיות הספורטיביות , וכמובן את העלות שאנו משקיעים על תיקון הרכב, האחרים משקיעים על ביטוח וחלקים, זתומרת אם אצלנו הלך מנוע והמחיר הוא 3500 ש"ח , הריי ש ב VAG מספיק שילך חיישן או 2 והריי לך ההפרש במחיר.

• תוכן חדש...