Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ראלי אספנות בירדן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רעיון שבא לי בעיקבות הודעה בפרום בנושא שבכותרת

העם מישהו יודע עם קיים בירדן מועדון רכבי אספנות אולי ניתן ליצור קשר ולעשות משהו ביחד לי ניראה מאוד

מענין ואני בטוח שגם את איזשהוא משרד ממשלתי הנושא עלול לענין

תגובתכם ושנה טובה לכולם

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם

אני יכול לומר שלפני שבועיים נכנסתי לאתר פרו ג'יפ ונתקלתי במחזה שאתה מדבר עליו-טור של

ענתיקות יפיפיות במסע רב גלגלי בכבישי ירדן,עכשיו נשאלת השאלה האם אנו יכולים לחבור אליהם.

פורסם
רעיון שבא לי בעיקבות הודעה בפרום בנושא שבכותרת

העם מישהו יודע עם קיים בירדן מועדון רכבי אספנות אולי ניתן ליצור קשר ולעשות משהו ביחד לי ניראה מאוד

מענין ואני בטוח שגם את איזשהוא משרד ממשלתי הנושא עלול לענין

תגובתכם ושנה טובה לכולם

גם הנושא הזה דובר בו לא אחת הרי הקישור לשירשור ובו הסבר מדוע הדבר מורכב כל כך:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=83421&highlight=%F9%EB%F0%E9%EA

אירית

פורסם
אני מאחל כמובן הצלחה, אבל משתי הזדמנויות בהן ניסיתי לארגן השתתפות ירדנית בכנסים רפואיים בארץ, נראה לי שההתלהבות שלהם הרבה יותר קטנה משלנו.

נמרוד

נימרוד, נימרוד, נימרוד, איך אתה משווה רופאים לאספני רכב....זה בדיוק כמו להשוות גרעיניים לספריג שייבה...אין קשר בכלל כמה רופאים אתה מכיר שהם חובבי כלי רכב או אספנים אחרים? :-) -ניתראה בשישי-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אני זוכר שלפני כשנה הייתה התארגנות די רציני לקראת טיול כזה דרך אתר classiccars.

אבל כנראה לא יצא לפועל.

ליאור (או מישהו אחר שיודע) מה קרה עם זה?

האם למדת משהו מהנסיון שיכול לעזור לעתיד?

• תוכן חדש...