Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רנו קליאו 93 כבר 3 שנים ואני מעוניין להתקדם במעט בשנת הייצור בסכום המעט שיש לי 25,000 ש"ח ורק עם זה אני צריך להסתדר, מה לקנות למשפחה שבדרך? אולי קוואליר 96?

פורסם

תשאר עם מה שיש, ותחסוך עוד קצת.

קוואליר 96' ב-25000 תמצא, אבל לא במצב טוב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

טויוטה קורולה או עונדה™ סיויק. עדיף ידניות. סביבות 94-95. הייתה לי קורולה ידנית ועכשיו סיויק ידנית. רכבים מעולים בכל פרמטר, חוץ מהתנהגות הכביש (יחסית לספורטיביות אמיתיות; ההתנהגות בסיויק סבירה פלוס, בקורולה סבירה). ביצועים טובים בקורולה, מצויינים בסיויק.

פורסם

מיצובישי סופר לאנסר משנת 97 אוטומט, או סובארו גרנד לאונה מצויינת, או קורולה משנת 94

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
מיצובישי סופר לאנסר משנת 97

מצטרף להמלצה, וממליץ יותר על גיר ידני מהשנים 96 97, רכב מצויין.

בהצלחה אבי.

פורסם
יש לי רנו קליאו 93 כבר 3 שנים ואני מעוניין להתקדם במעט בשנת הייצור בסכום המעט שיש לי 25,000 ש"ח ורק עם זה אני צריך להסתדר, מה לקנות למשפחה שבדרך? אולי קוואליר 96?
בהתחשב בזה שלא תקנה אותה במחירון, הקואליר אפשרית, רק הימנע מדגם עם 3 הילוכים.

פורד טרייסר נכנסת בקלות, בדוק אותה.

dirty old man

need love too

פורסם

תקנה קוואליר ב 25K ואחרי כמה חודשים תוציא כמה אלפים על תיקונים. לא שווה.

יפנית "משפחתית" כמו סובארו DL, טויוטה קורולה 93', מאזדה 323 93-4, או קוראנית "קומפקטית" כמו יונדאי אקסנט 95' יכנסו בתקציב וסה"כ יפגינו אמינות טובה.

וודא רק שטופלו כראוי והן ימשיכו לנסוע שנים ארוכות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

תתקדם לרנו 19, רכב דומה לקלאו, אך הרבה יותר מרווח ונוח, ותשאר עם עודף בכיס.

אם תבחר בדגם של ה 5 דלתות (אצ' בק) תוכל לעכניס ילדים, עגלות וציוד ללא כל בעיה ובנוחות.

אינני סוחר, אך יש לי רנו 19 מודל 94' ידנית, 5 דלתות, 1400 סמ"ק, הזרקת דלק חלונות חשמל והגה כוח שאני מעוניין למכור (קניתי דגם חדש יותר)' המחיר הוא בסביבות 14,000

תוכל ליצור איתי קשר ישיר ב דוא"ל [email protected]

פורסם

אל תקנה קוואלר בשום פנים ואופן!

1. היא לא חסכונית במיוחד(2.2 ליטר)

2. לא תצליח למכור אותה אחר כך

3. אני מכיר לפחות 3 אנשים עם קוואלר שהם מבקרים המון במוסכים(לא מכליל, אולי זה במקרה יצא)

תקנה סופר לנסר, סובארו שניכנסת בתקציב, מאזדה,קורולה,הונדה או פיאט פונטו.

אם אתה אוהב צרפתיות אז יש לך שם גם אפשרויות

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
תתקדם לרנו 19, רכב דומה לקלאו, אך הרבה יותר מרווח ונוח, ותשאר עם עודף בכיס.

אם תבחר בדגם של ה 5 דלתות (אצ' בק) תוכל לעכניס ילדים, עגלות וציוד ללא כל בעיה ובנוחות.

לא הייתי ממליץ על ה 19, זהו רכב כבד, עם הרבה מאוד בעיות.. לדוד שלי הייתה כזאת והוא החליף בא ה-כ-ל!

טויוטה קורולה או עונדה™ סיויק. עדיף ידניות. סביבות 94-95. הייתה לי קורולה ידנית ועכשיו סיויק ידנית. רכבים מעולים בכל פרמטר, חוץ מהתנהגות הכביש (יחסית לספורטיביות אמיתיות; ההתנהגות בסיויק סבירה פלוס, בקורולה סבירה). ביצועים טובים בקורולה, מצויינים בסיויק.
מצטרף להצעה, למרות שאני לא ממש בטוח שזה יכנס בתקציב..

נ.ב.

aa123, אהבתי את ההמלצה על הסיביק, במיוחד לאור החתימה שלך :wink:

-לאון חבקין-

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

• תוכן חדש...