Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ערב מצויין לכולם

כיצד אני יכול לדעת את סוג המנוע של הרכב שלי לפי דף הנתונים של היצרן.מדובר על גולף שנת 2000.

מה עוד אני יכול ללמוד מדף זה.

מצורף צילום

רשום KL

אני רק יכול לחשוב שמדובר על דגם מנוע AKL

מנוע בנפח 1600

בעל 8 שסתומים מוציא בין 102 ל105 כ"ס (תלוי כמה שיקרו באותו יום :D:D:D)

מנוע נחמד מאוד מושך יפה ואל תתן לעובדה שהוא 8 שסתומים או לעובדה שהוא "רק" 105 כ"ס לאכזב אותך מדובר במנוע שדוחף יפה מאוד גם מול מנועים מרובי שסתומים ובעלי הספק מעט גבוה יותר

אגב הוא מאוד גמיש מסל"ד יחסית נמוך - יחסית כמובן :D

למען הסר ספק - לגבי אופי ההתבססות שלי מבירורון קטן עולה שאין שום מנוע של פלוץ גגן בשנת 2000 שדגם המנוע שלו מתחיל\נגמר בKL ככה שלדעתי רק AKL זה יכול להיות והשנתונים גם מתלבשים בומבה

אם תפתח את מכסה המנוע ורשום 1.6SR פגעת !

פורסם

בתא המטען מתחת לכיסוי , בדר"כ בתושבת הגלגל רזרווי, יש לך מדבקה עם כל הפרטים- דגם מנוע, דגם גיר, קוד צבע, קוד ריפוד.

מיקום מדבקות הזיהוי באוטו ובאורים לקודים תוכל למצוא בספר הרכב המקורי!

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

• תוכן חדש...