Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Mazda 626 הצעות לגבי כמה דברים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

יש ברשותי מאזדה 626 2 ליטר 137 כ"ס שנת 99.

אני רוצה לשפצר אותה טיפה, אני מעוניין לדעת מה המחירים ואיפה כדאי לעשות (אם כדאי).

גאנטים - המרווח הוא 5 ברגים ואני יכול לשים 17" אני רוצה לשים 5 צלעות לא עבות,

מה המחיר בערך לחדש כולל הרכבה ואיפה כדאי לשים.

פילטר פתוח - האם כדאי לעשות הכי חשוב, ואם כן איפה גם, המחיר 400 בערך לפי מה שהבנתי

כולל הרכבה.

צנרת פליטה+אגזוז זרימה חופשית- יש מקום ליציאה אחת עבה, חשוב שהאגזוז יהיה עם אישורים

ושלא ישמיע רעש חזק בכלל או שיהיה עם משתיק. מה המחיר של הסיפור ואיפה כדאי להתקין.

* עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובות.

Porsche 911 Turbo

פורסם

מחירי ג'אנטים מתחילים ב2500 ש"ח ל17 אינצ' הכל תלוי בחברה/דגם/צורה/צבע/איכות. צמיגים בערך 2000 ש"ח לאיכות סבירה. קח בחשבון שנוחות הנסיעה תיפגע, הספידומטר יזייף ועוד השפעות. (יש מאמר של מוטי מיאטה מקיף מאוד בנושא.) עוד לידיעה שאם אתה לא מאשר את המידה והגודל ברישונות אתה יכול לקבל הורדה מהכביש וכן לא לעבור טסט שנתי. בקשר לפילטר ולאגזוז- הם לא יתנו לך כח (אולי 2 כוחות סוס, לא משהו מורגש.) אבל יעשו רעש. תחשוב טוב טוב לפני שאתה מרכיב אגזוז זרימה חופשית, הרעש יכול להטריד מאוד, במיוחד בנסיעות ארוכות. יש אגזוזים שבאים אם תו תקן ואישור יבוא או משהו כזה ועדיין אין החלטה סופית אם הם עוברים טסט או לא, כניראה שתלוי אם הבוחן קיבל מאישתו בלילה לפני או משהו כזה. המחירים מתחילים מ 700 שקל לאגזוז עם אישורים. בקשר לפילטר-קח בחשבון שתנקה אותו לבד בעזרת ערכת ניקוי יעודית. בכל מיקרה אתה מוזמן לפנות אליי לפרטי בכל שאלה לתשובה מפורטת יותר. בהצלחה.

• תוכן חדש...