Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

מכיוון שיש לי קצת זמן פנוי, ואהבתי מאוד את מה שסמיר עשה לגולף שלו, החלטתי שזה יהיה נחמד לצבוע מתחת למכסה גם באונו שלי... תסלחו לי על העיבוד הגרוע מאוד בפוטושופ, זה המיטב שאני יכול לעשות :D

הנה תמונה של לפני:

engine-2_002_resize.jpg

והנה שני סקיצות אפשריות:

1) ירוק, אדום וכחול

engine-paint.jpg

2)רק אדום וכחול

engine-paint-new.jpg

אשמח לשמוע מה דעתכם ומה כדאי לעשות...

תודה,

צביקה

...Carpe Diem

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם יש לך זמן פנוי למה לא שתעשה דברים יותר מועילים לאונו, תשפצר אפילו את התקלות / הזוטות הכי קטנות כגון לנקות מיכל עיבוי/מיכל שטיפת חלונות, לא חסר מה לעשות באוטו, אפשר להעביר תזמן.

אם בכל זאת אתה מבקש לעשות צבע אז אני חושב עדיף רק אדום וכחול, שיהיה יפה ולא לגו

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

מה שאמרת ניקיתי כבר, היום החלפתי פלאגים מה שסגר טיפול 10K+ מקיף.

אין לי שום בעיה עם לגו, וחשבתי שזה יהיה רעיון נחמד לצבוע כי אני אוהב יותר להתעסק עם היופי של הרכב מאשר המכניקה (בעיקר בגלל חוסר ידע).

...Carpe Diem

פורסם

קח טיפ בחינם.

במקום לבזבז את הזמן ולצבוע חלקים שאתה גם ככה לא רואה ובאמת שזה נראה רע הצבעים האלו, קח את הזמן הזה ותן ניקוי יסודי של כל החלקים מתחת למכסה המנוע, כל בורג, פיסת פלסטיק או רצועת פח... עם מטלית לחה, לאט לאט, כולל את החלק התחתון של מכסה המנוע, ואז, בפעם הבאה שתפתח את מכסה המנוע לטפל במשהו או סתם לבדוק שמנים והכל יהיה נוצץ תבין איזה תענוג זה לעבוד על נקי.

מוטי.

פורסם

ניסיתי פעם אחת, אבל אני פשוט לא מצליח להוריד חלק מהלכלוך והג'יפה... הלוואי ששלב ראשון המנוע שלי יראה כמו שצריך מבחינת ניקיון, אבל שכבות הזוהמה פשוט עבות מדי, וכל פעם מישהו מביא פה נבואות זעם של מה קורה אם מנקים (החומר יהרוס את הצינורות גומי, יהרוס את ההגנה של השמן+גריז+לכלוך נגד קורוזיה ועוד...).

יש המלצה סופית ואמיתית מה ואיך לנקות?

...Carpe Diem

פורסם

מה עם מדלל (מדלל 21, מדלל ניטרו)? פשוט אין לי כוח ללכת לקנות בשביל זה, אם יש משהו בבית שיעבוד...

אולי מסיר שומנים קר של סנט-מוריץ? :)

...Carpe Diem

פורסם

קח פנטסטיק ואתה מסודר, עדיף שלא יפגע בגומי פלסטיק אבל אם פוגע אתה מנגב והכי הרבה עובר עם קצת מים, לא צריך להלחץ, גם ספריי קרבורטורים מומלץ ושני אלה לא ימיסו לך גומי או פלסטיק בשנייה, בכל זאת לא מדובר בחומרים רדיואקטיבים. סנט מוריץ סתם יקר וחריף מידי ובאמת עלול לעשות נזקים, הפנטסטיק עדיף לדעתי. אני אישית ניקיתי איתו את המנוע וגם את המיכל עיבוי ומיכל השמשות גם מבפנים וגם מבחוץ וממש נהדר המיכלים חזרו להיות שקופים ורואים את גובה המים בבירור אפילו בחושך

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

בקיצור - תצבע אדום וכחול.

אמרתי לך - צבע אחד כהה שלא בלוט ובוא תצבע הכי הרבה את הדברים הגדולים

והשני שיהיה אדום או כל צבע אחר בולט - ותצבע דברים יותר קטנים

:silly: Cx5 - 2012

• תוכן חדש...