Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיר הדלק עולה... שוב...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נראה לי אני הולך לקנות מאגר דלק של איזה 50 אלף ליטר , כי בקצב הזה, בעוד שנה הדלק יעלה איזה 15 שקל לליטר .. ואני אמכור ב 10 שקל ואעשה 250 אלף שקל בחישוב קליל :)

בקיצור הדלק נהיה יותר יקר מזהב.. חייבים למצוא תחלופה.

פורסם

נדמה לי שאני שומע בזמן האחרון יותר מדי את המשפט "מחירי הדלק יגיעו השבוע לשיא של כל הזמנים..."

המדינה חייבת להתעורר ולעשות משהו. בנתיים הערבים רק מרוויחים מיזה, כל פעם מעלים את מחירי הנפט ואנחנו סובלים.

פורסם

לא רוצה לזרוע מלח על הפצעים ,

אבל התקנתי מערכת גז ואני מתדלק בגז ב-150 ש''ח מלא

מומלץ בחום !!

נ.ב. אני יודע שגז יעלה - אבל אני מניח שהוא לא יהיה יותר יקר מהדלק

פורסם
שכחת שצריכת הגז גבוהה יותר מצריכת הדלק...

התקנתי לא מזמן , רק לאחר כמה תדלוקים אפשרי לדעת מה צריכת גז , כי מערכת צריכה להתייצב

נכון לתדלוק שני -

1:8.5

רכב שלי צורך

1:10

פורסם

"מחיר הגז יעלה ב 37%" עקב מחסור עונתי...

נראה לי שבסוף המחסור הוא לא יירד...

בעלי מכוניות גז, שימו לב אתם על הכוונת של האוצר....

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

זה רק עניין של זמן עד שיהיה מיסוי על גז, השאלה היא האם אחרי המיסוי איך יראה מחיר הגז?

זתומרת, רוב הישראלים חושבים שמחירי הדלק עולים אך ורק בגלל הנפט בעולם, הם גם לא יודעים שכל יום האוצר מכניס לנו עוד מס

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

נושא מחירי הדלק עולה שוב ושוב ופתרונות כמו מערכות גז ומערכות היברידיות הם מבורכים אך לרוב יקרים לקנייה/ התקנה.

התשובות הישנות והברורות לחיסכון בדלק פחות קיימות בארץ והכוונה שלי היא למכוניות קטנות וחסכוניות. הדוגמאות הן רבות החל מפיאט 600 ( Seicento ) לדורותיה וכלה בפולקסווגן לופו וכמובן השלישיה החדשה 107 , C1 , אייגו. כל המכוניות הנ"ל מסוגלות ליותר מ 20 ק"מ לליטר והמודרניות שבהן יהיו גם בטוחות בצורה סבירה.

לדעתי מכוניות כזאלה אידאליות לישראל ויש לעודד יבוא (וגם לעודד מבחינת המיסוי).

(פולקסווגן לופו דיזל עושה 33 ק"מ לליטר!!!!! (על הנייר))

אריאל

CAR=בשר

פורסם
נראה לי אני הולך לקנות מאגר דלק של איזה 50 אלף ליטר , כי בקצב הזה, בעוד שנה הדלק יעלה איזה 15 שקל לליטר .. ואני אמכור ב 10 שקל ואעשה 250 אלף שקל בחישוב קליל :)

בקיצור הדלק נהיה יותר יקר מזהב.. חייבים למצוא תחלופה.

אורן, יש הרבה אנשים שעושים את זה, בדומה לסחר בבורסה ומט"ח.

במקום סחר בניר ערך, סוחרים במוצרי יסוד כמו נפט, זהב, כסף וכדומה.

פורסם
נושא מחירי הדלק עולה שוב ושוב ופתרונות כמו מערכות גז ומערכות היברידיות הם מבורכים אך לרוב יקרים לקנייה/ התקנה.

התשובות הישנות והברורות לחיסכון בדלק פחות קיימות בארץ והכוונה שלי היא למכוניות קטנות וחסכוניות. הדוגמאות הן רבות החל מפיאט 600 ( Seicento ) לדורותיה וכלה בפולקסווגן לופו וכמובן השלישיה החדשה 107 , C1 , אייגו. כל המכוניות הנ"ל מסוגלות ליותר מ 20 ק"מ לליטר והמודרניות שבהן יהיו גם בטוחות בצורה סבירה.

לדעתי מכוניות כזאלה אידאליות לישראל ויש לעודד יבוא (וגם לעודד מבחינת המיסוי).

(פולקסווגן לופו דיזל עושה 33 ק"מ לליטר!!!!! (על הנייר))

אריאל

מכוניות כאלו אני מעיף עם קורקינט :wink:

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...