Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולכם,

לאחרונה אני וחבר מחפשים בשבילו אוודי A3, מהשנים של 97-98 , ראינו ביום שישי בלוח פוקוס , אחת שנת 97, מיד התקשרנו, ענה בחור שנשמע בהתחלה קצת מוזר, שאלנו לפרטים והוא ענה בדיוק על כל פרט..

הגענו לרמת השרון כדי לראות את הרכב, ואז החל הבלאגן.

מיד ראינו שבתוך פנים הרכב יש הרבה עבודה, הרבה פלסטיקה שבורה, ואוטו לא מטופח בכלל , מבחוץ צביעה כללית .. שאלתי האם הרכב שלו , והוא אמר שהוא שייך לשותף שלו לעבודה שביקש ממנו למכור כיון שאין לו זמן להתעסק, שאלתי האם הוא יהיה נוכח בעת העברות הבעלות , ונענתי בחיוב, בדקתי שלא רשום על שם חברה אלא שם פרטי , ועד כן היה נראה לי תקין .. , הגענו להסכמה על מחיר (43 ,מחירון 55) על כל הבלאגן שבפנים הרכב ... ובנוסף התבשר לי שאין לרכב טסט , אך המוכר מתחייב להעביר את הרכב טסט באותו יום של הבדיקה והקניה, בנוסף הבטיח לי בעל הרכב כי הוא מתחייב על שלדה.

שמח וטוב לב הגעתי למחרת בבוקר לבדיקה, הרכב נבדק, ונמצא בלאי מאוד גדול במנוע, בגיר, וכמובן - איך לא ... קצה שלדה.

החלטתי לרדת מהרכב והגעתי חזרה לאותו בחור כדי שישלם לי את הבדיקה ואלך לדרכי (כ500 ש"ח)

וכאן התחילו הצרות היותר רציניות, הבחור, אינו מוכן לשלם חזרה את כספי.

בטענתו: "קצה שלדה, זה לא מכת שלדה, זה לא מכה בשאסי - זה לא נקרא מכה בשלדה"

ניסיתי להסביר שאין זה משנה איכן המכה , בין אם בקצה או בצד או מאחורה או קדימה , מכה בשלדה - יש , בנוסף התקשרנו לבוחן מקומפיוטסט והוא אמר את אותו הדבר.

אך הנ"ל המשיך בשלו, בעודי מנסה להסביר לו שצמד המילים "קצה שלדה" כוללים את המילה שלדה, אי לכך ובהתאם לזו מדובר במכת שלדה, הוא המשיך לטעון שמדובר במשמעות נמוכה וכו

אמרתי שלא אכפת לי שמדובר במשמעות נמוכה שכן אני לא רוצה את הרכב .. רק את כספי בחזרה.

מפה לשם .. בהרבה עצבים , הלכתי משם ללא 500 ש"ח.

אז קודם כל , הזהרו לכם מהאוודי איי 3 הזו שיש בלוח פוקוס , היא היחידה שנת 97 והפלאפון של המוכר מתחיל ב 052, את מספר הרישוי אפרסם בהמשך (חבר שלי הלך לישון :) ) , שם ה"מוכר" הוא יגאל , הוא מוכר בשביל השותף או הבן של השותף .. בכל אופן , מסריח ביותר , מה גם שמר "יגאל" הוא מתווך\סוחר מוניות , שנמצא ברחוב שד' הר ציון 52 , אם מישהו מכיר, עצה שלי , הזהרו מאוד.. הבנאדם נוכל !

** בבקשה בלי תגובות בסגנון "היית צריך לראות שמשהו מסריח שם עם כל הקומבינות" - נכון , הייתי, אך כיון שראיתי מי המוכר האמיתי + ת"ז שלו, אז הייתי יותר רגוע..

ועכשיו , אבקש מכם עצה .. איך להשיב את כספי .. האם זה אפשרי ? כמובן לא עצות של "שרוף לו ת'עסק" או משהו בסגנון .. משהו חוקי :)

תודה, ובהצלחה למחפשים (ולי כמובן), אגב אם מישהו מוכר A3 97/98 , מוזמן לשלוח ה"פ :)

לילה טוב לכולכם, ושלא תדעו נוכלים.

פורסם

אם אין לך עדות כתובה, אתה לא יכול לעשות הרבה.

אני בזמנו החתמתי את הבחור על מסמך קצר שהכנתי בבית, וגם החתמתי את בעל מכון הבדיקה כעד.

(זה היה בזמן שלקחתי פולו עם שאסי לבדיקה, והוא שילם חזרה עד השקל האחרון)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מי שמכיר אותי .. יודע... שעברתי הרבה קניות בחיים ;) (8 למען הדיוק) , ובכל פעם שהתגלה שאסי המוכר שילם ללא דופי .. באמת ללא יוצא מן הכלל ... כנראה שפשוט לא נפלתי על חארות .. או שפשוט אולי סוג האנשים שאת רכבם אני חפץ (בד"כ נערים \ אנשים שמבינים קצת במוטוריקה ) אין להם בעיה להחזיר.

פורסם

מבחינה משפטית, הסכם בעל פה אינו שונה מהסכם בכתב. אם יש לך עד או שניים ששמעו התחייבותו לשלם הבדיקה במקרה של שלדה, הרי שמבחינה חוקית- העסק לטובתך: יש הסכם, יש פגיעה בשלדה.

עצתי היא:

שלח לו במכתב רשום:

סוחר רכב יקר.

בעקבות סירובך לשלם לי 500 ש"ח כפי שסיכמנו, בגין פגיעת שלדה ברכב מסוג אודי A3, אני דורש את הסכום הנ"ל, תוך שבוע מיום הוצאת מכתב זה.

במידה ולא ישולם הסכום הנ"ל, אפנה לעו"ד שיטפל בעניין. העלות של העו"ד תצטרף לסכום הנ"ל.

בברכה- אזרח תמים.

dirty old man

need love too

פורסם

אורן, צר לי אבל מניסיוני אם "נפלת" על "לא פראייר", אתה יכול לעשות חמוצים.

כן, גם אם יש לך פתק עם חתימה שלו, ביג דיל...

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
אורן, צר לי אבל מניסיוני אם "נפלת" על "לא פראייר", אתה יכול לעשות חמוצים.

כן, גם אם יש לך פתק עם חתימה שלו, ביג דיל...

דניאל.

פתק שאומר "אני דניאל דניאלוב , ת"ז 6666666 , אשלם את עלות הבדיקה לרכב מס' 666666 אם ימצא בו פגיעת שלדה" + חתימה

תקף גם תקף ...

פורסם

לדעתי אין לך הרבה מה לעשות, מה גם שהבחור לא מכחיש את הסכמתו לעיניין "התחייבות שלדה", אלא טוען שאין דין קצה שלדה כשלדה.

הבעייה שלך תהיה לשכנע שקצה שילדה הוא גם שילדה וזה היה ברור בינכם בזמן "חתימת ההסכם".

אני בטוח שהרכב של 11 שופטים בבג"צ ישמח להתעסק בנושא רק שזה ייקח לו כמה שנים טובות.

בהצלחה,

חי סולומון

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

להבא אתן למוכר לשלם על הבדיקה, ואנו נתקזז במחיר הקניה אלא אם ימצא שלדה.

תודה לכולכם , סעו בזהירות , והזהרו מאנשים שמנים וגדולים בשם יגאל שמנכסים למכור לכם אוודי איי 3, ומוניות.

פורסם

אולי מישהו יכול לנסח כאן מסמך האומר שמידה ויש פגיעת שילדה או מנוע אז הוא ישלם

בבקשה.

ניסן אלמרה 01' 1800

פורסם
תבדוק ותווכח.

לא מנסה לבאס אותך, אבל שווה כקליפת השום.

דניאל.

אתה טועה ומטעה. טופס עם חתימת מי שחייב כסף, שווה ועוד איך שווה.

זה הרי כמו הסכם לכל דבר.

פליקס

ROOONEEYY

• תוכן חדש...